66

Анонимен

преди 3 години

Чобанов,за голямо съжаление и то като имунолог го удари на политика,предизборна борба,гав.ра с медицината,със здравето на хората избиратели ,мислейки за политически дивиденти !Жалко, ниска топка.Да кажем употребен,разпръскващ дезинформация!Но това е аморално!Имал си късмета на екип,лечение като за президент,отхвърлилитежката част.Но добре чухме като каза ,че няма да се ваксинираш,защото имаш антитела и сега да повярваме,че не си изследван,работещ в тази сфера ,че и с ваксини.Хайде ,моля!

65

Анонимен

преди 3 години

Аз Ви писах, че ако този е компетентен тогава аз съм извънземно. Аз съм лекар.

64

Анонимен

преди 3 години

Ми няма нищо страшно с тоя вирус, стига да не ви е треснала паниката от телевизоро, и когато усетите симптомите да не ви се пръсне сърцето от страх. Това е положението - и без болнично привилегировано положение минава. От личен и семеен опит твърдя всичко това!

63

4epa

преди 3 години

4ОРБАНОВ ОЦЕЛЯ АМА СУПИНОВ ПО4ИНА !!!!!!!!!!!!!!!!!

62

Анонимен

преди 3 години

Вируса те наказа за лъжите с които подмамваш простолюдието.

61

Анонимен

преди 3 години

До До 63/67Вярно е и още как. Сценката за която говорих е само илюстрация. Тоя *** и оне другия "експерт" обясняваха как "нямало нищо страшно", обаче сега "сваля шапка". Нали "нямаше нищо страшно"?

60

До 63

преди 3 години

Не е вярно,че лъже.Слушал съм го внимателно.Дори казваше,че хората трябва да се ваксинират.Добре е,че се е разминал леко.Добре е,че са му отделили такова внимание.Като на колега.Лошото е,че не всички други хора могат да се радват на такова внимание.

59

Електра

преди 3 години

До ЗАРАЗНО ЗЛОХа ха ха, щом е ***, какво извинение чакаш бе...

58

моч

преди 3 години

"....не е бил в интензивното, а в "стая с готини хора""В сравнение със Слави и компания повечето хора са си готини или много готини :)

57

ЗАРАЗНО ЗЛО

преди 3 години

нова *** Тошко, солоташака на Маркуча, кво пръдна по въпроса. Дали ще се извини сега, че лъга нагло за Чобанов, или ала бала. Да не се окаже, че тошко е поредната Мая Манолова в политиката.

56

Анонимен

преди 3 години

"A ceгa мaлък кoмeнтaр зa тoвa, кoeтo ce изля. Във вcички cвoи интeрвютa никoгa нe cъм нeглижирaл вируca и oпacнocтитe, кoитo мoжe дa вoди cлeд ceбe cи."Тоя защо не е с дамски *** на сурата? Нали така "илюстрираше" отношението си към мерките, за което сега ЛЪЖЕ?

55

Аз

преди 3 години

този професор не е с медицинско образование, така че глупостите които говори по медицински въпроси са очаквани

54

Анонимен

преди 3 години

От текстилните маски, които масово се носят, има абсолютно същата "полза" за предпазване от вирусна инфекция, каквато и от бикини и прочие бельо... Смешен, абсурден свят. Филтрираме вирус със маска от нефилтрираща материя.

53

Анонимен

преди 3 години

Първите ни 2-3 боледувания от ковид ще са най-тежки. После организмът ще привикне и няма да му отдаваме такова значение. По сложно е с ваксинираните, защото "лъжат" организма си и вероятно ще се наложи всяка година да се ваксинират. Абе важното е да сме живи и здрави!

52

Вервайте му още

преди 3 години

В едно предаване по НОВА, на въпрос как влиза в магазините, този *** си сложи на главата дамски прашки !!! Подигравката с мерките срещу Корона вируса е изключително грозна и подвеждаща за хората !!! Предполагам, че по-отворените ще намерят въпросното предаване и нека публикуват адреса за да го видят повече хора !!!

51

Гергана

преди 3 години

Проф.Чорбалов,вие сте позор за българската наука!! Най- много се възмутих,когато в предаването на Михаил Гюзев Пресечна точка,вие нахлузихте едни черни дамски бикини на празната си тиква и казахте,че..." Това е моята маска!?" Позор Чорба,поне да беше се извинил на милиони телевизионни зрители! Чакай от тоз ***..ваксина да открие..

50

Анонимен

преди 3 години

Кой е този и по какво е професор?

49

457

преди 3 години

На този лъжец не му давайте повече думата, не може да му се вярва. Никакъв учен не е, може и да си е купил дипломата и писле с връзки да се е издигнал. Чорбанов и Мангъров не ги признавам за лекари. Трябва да им се забрани да говорят публично.

48

111

преди 3 години

Дано да си е направил някои изводи от преболедуването си...иначе жалко.

47

Анонимен

преди 3 години

Да беше си бърсал сополите у вас! Страхлив лъжец. Да, има такъв народ - за съжаление.