23

Анонимен

преди 3 години

До чети внимателноЗа 35 лева получаваш най- ниско качество храни и напитки. Мерси. Здравето ми е по-важно от евтиното море. Място за свободно плажуване може да няма. Не искам някой да ми лежи на главата.

22

Анонимен

преди 3 години

Миналото лято на юг от Бургас беше пълно с летуващи.

21

Иванова

преди 3 години

Опитах да резервирам в Синеморец.Плащаш депозит,има срок за отмяна с удръжка от депозита Макар че правиш предварителна заявка е по-скъпо от Гърция и Турция.В офертите от Турция ,в хотел същата категория е 30 % по -евтино,няма предплащане,и почти всички хотели са с AL INCL А в офертите на българските хотели екстрата е "безплатен плаж".

20

Анонимен

преди 3 години

Докато ,не завършат Подпорната Стена ,отказвам да ходя !:))))))))

19

Пълни глупости

преди 3 години

Напротив! Те не искат бг туристи.

18

Анонимен

преди 3 години

Хайде да им плащаме и PCR тестовете, а те да си плащат ваканцията у тях!И какво печели България?А на нас кой ни поема PCR тестовете, за ваканция навън или за лекуване?Май печалбата отива и в чужбина, и ч ръцете на собствениците, а ние плащаме всичко.

17

Анонимен

преди 3 години

"Може да се поеме част от PCR теста, идването на туриста и средствата, които той ще вкара, защото всеки лев, който се вкара в туризма, се увеличава от 2,5 до 4 пъти."_____Само, че туристите идват с пакети, които плащат в държавата си. Всичко е платено предварително, но не в България!Тук нямат много допълнителни разходи, че да има и България полза.

16

Истината

преди 3 години

И аз разчитам да спечеля от тотото.Всеки има право да мечтае.

15

Ууууу

преди 3 години

Чакат..... .да ги лъжат, обират и мамят. Ама има балъци да ходят, ние сме на Гърция.

14

Анонимен

преди 3 години

Миналата година бях в Приморско, малък семеен хотел. Добре, ама на улицата беше като на манифестация, за маса в ресторантите се чака, продавачи и туристи без маски. Не, благодаря. Може, ама в малко селце....

13

Анонимен

преди 3 години

Минават се години, тия пак не вдеват. Нито ваксини нито болести ни интересуват нас почиващите, интересува ни качествена услуга. Дори и на премиум цена, но да е качествено. И понеже то не е, от 15 год почиваме в чужбина или на планина.

12

Анонимен

преди 3 години

За БГ мутрохотелиерите ще има най-дългият от петте пръста на ръката ми.

11

чети внимателно

преди 3 години

`С тези цени много трудно.`==На Юг от Бургас, нощувка+вечеря+закуска+безплатен паркинг=35лв. миналото Лято.Да, не само трудно, невъзможно беше да намериш места на плажа след 9.00 часа.

10

Балконрурист

преди 3 години

Търсете "кадри" с румънски език.

9

Анонимен

преди 3 години

С тези цени много трудно.

8

български турист

преди 3 години

Да не разчитат! И тази година ще съм в чужбина със семейството. И понеже съм беден и нежелан от родните хотелиери и ресторантьори (както се изрази един от тях- поръчвам за обяд две шишчета и един таратор само на човек), да ги успокоя - няма да ви досаждам, оставям ви да се радвате на спокойствието, аз моите малко парички ( беднякът аз) 2500 евро за седмица почивка ще ги занеса и ще ги дам на други, дето не смятат, че съм порочно беден. Ами не мога да си позволя повече и се простирам според това.

7

Айшето от Сливен

преди 3 години

Че одим ама че си земем палатка и че си купувам чесън,домат и ляп оти е по здравословно и по изгодно....

6

Анонимен

преди 3 години

Тази година в никакъв случай в огромен хотел собтсвеник на групировки, подкрепяме малкия семеен бизнес, но не и веригите алчни хотели, да си ги правят ковид болници като няма какво.

5

Бетонджия

преди 3 години

С Астра зенека е добре пак ще ходя на море,, Халкидики,,

4

Анонимен

преди 3 години

Как пък не.