41

Qanon

преди 3 години

А в БГ кога????????

40

Щерю

преди 3 години

Пък ний у нашенско плющим пръжки с праз от бедност...

39

Анонимен

преди 3 години

Либерастията е болестно състояние, mental disorder.

38

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще легализират и хероина,още по- големи печалби. В Англия вече предлагат хероин в болниците ,като обезболяващо и то не само при терминално болни от рак,ами и след операция на крак- в Оксфордска болница. Факт.

37

Анонимен

преди 3 години

До ДДРОнегПрав си.неморално,но най-древната професия.Явно не може да се премахне.За това е по-добре да стане легална и да има контрол-данъчен и медицински.

36

Анонимен

преди 3 години

По някаква ТВ дадоха изследване, че ако е легализира марихуаната, алкохолния и цигарения бизнес ще има още през първата година м/у 40-60% спад в продажбите. Защо да льокаш литри и да си увреждаш черния дроб или да пушиш по една кутия цигари, като може да дръпнеш няколко пъти и да ти стане много добре, а и евтино се произвежда. Именно затова не се легализира, защото тези лобита са огромни и вързани с мафията, а на хората се набива, че видиш ли това е най-опасното нещо.

35

Анонимен

преди 3 години

Дрога, алкохол, секс, транс и хомосексуалност това се рекламира масово особено като начин на живот в Щатите. За съжаление на свястните хора там масовата деградация на младите там ще доведе до упадъка на тази страна.

34

до №26 от професора

преди 3 години

Да ти го обесня на *** език за да вмъкнеш в написаното . Никой не го *** дали ще си режеш вените,ще пиеш,ще си биеш хероин или ще си пафкаш тревица . Въпроса е да не го правиш публично и да не си натрапваш либералното мнение на останалите хора , чиято фикс идеята не им е да пасат трева . За твое сведение и аз пафкам трева , но надали като теб по цял ден .. А за опиат , освен това което си прочел в гуглето дай съществително на опиянен (потърси го и него) и ще вмъкнеш в смисъла господин танкист

33

ДДРОнег

преди 3 години

До Анонимен 31:)Мда, това са римските легионери Неграмотний и Незнайний !Иначе споделям мнението му, от леките наркотици няма да се отървем, поне да са легални и под контрол !Същото трябва да стане и с проституцията - да, неморално явление, което е неизличимо, но да легална и да се постави под контрол

32

Анонимен

преди 3 години

Направо да легализират и кокаина и приходите им ще станат още по-големи.

31

Либераст

преди 3 години

А тъй, сичко друсано, джендеросано и педалосано... Нови ценности...сетете се защо...

30

Анонимен

преди 3 години

До GТова "наций" и "компаний" някакви римски легионери ли са?

29

Анонимен

преди 3 години

Сега ще стане още по-забавно.Тревичка + оръжие.

28

Анонимен

преди 3 години

подлите друсалки самодоволно потриват ръчички. Вече безнаказано ще се нашмъркват и ще мачкат хората по тротоарите за развлечене бре.

27

Анонимен

преди 3 години

Тука някоя партия предлага ли нещо подобно или само знаят да отказват дебатите?

26

Анонимен

преди 3 години

Направо да предлагат ваксини срещу коронавирус с екстракт от марихуана - тогава кампанията ще има 100% успех!

25

Тоягов

преди 3 години

Опааа.Комунистите протриват ръце за още милиони.Вместо да вкарват марихуана контрабанда или нелегалти цехове за цигари,големи " високотехнологични" оранжерии за канабис.Щом в САЩ,скоро и тук!

24

Анонимен

преди 3 години

В България постоянно се обяснява колко е опасна тревата. Иначе трябва да я легализират, но тогава как парите ще отиват в мафията?

23

Анонимен

преди 3 години

Ако не ми намирате словоред на номер 22 , аз съм си природно *** ( овца ) . Ни алкохол ни трева ми са ми необходими . Наздраве и там 420 !

22

Анонимен

преди 3 години

Добре , нека я легализират щом народа толкова е ревнал за опиат , който така и така си набавят . Но нека се има впредвид,че там законите са закони . Бил си се напил и си разбил някакъв магазин , не си бил насебе си .Никой не го *** пишат ти го и те пускат . После си се напафкал и си се изпикал на публично място . Еми връща ти се и старата присъда . Там рецидива си е на топло , а тук с по 19 присъди навънка .Отделно малко пияни шофьори имаме та сега и напушени .Пътищата са ни един път .