34

Велика Франция

преди 3 години

Макрон е истинския лидер на Европа! Млад, харизматичен и интелигентен!

33

Пиндоски санкции ли?

преди 3 години

Германската и френската страна са разисквали с руския президент Владимир Путин ключови моменти от ядрената сделка с Иран.В тази връзка би било интересно да подчертаем информацията, идваща от The New York Times, който пише:На 27.03.2021 г., в събота, КНР и Иран сключиха широкомащабна сделка. През следващите 25 години Китай се задължава да инвестира в иранската икономика $400 млрд, сума сравнима с БВП на Иран. Иран от своя страна се задължава да достави на КНР съответните количества нефт.

32

Saki

преди 3 години

Имало е джуджанска среща на три хобита.

31

Анонимен

преди 3 години

Една част от произведените в Еесовската Зона количества на руската ваксина "Sputnik V" ще се внасят в Русия и този факт още веднъж ни доказва по какви начини Руската Федерация на практика достига върховете на ваксинационната плуралистичност.

30

Анонимен

преди 3 години

Руската Федерация ни показва върховете на ваксинационната плуралистичност. Руският държавен фонд за преки инвестиции проучва реномето и възможностите на известни и утвърдени европейски лекарствени производители, сключва договори с одобрените и трансферира технологии за производството на "Sputnik V".Руският държавен фонд за преки инвестиции сключи договори за лицензно производство на "Sputnik V" с фирми от Германия, Италия и др.

29

Анонимен

преди 3 години

Moderna щяла да тества Covid ваксина от ново поколение, която се съхранявала в нормални хладилници вместо във фризери. Новината показва, че пиндостанците са на път да доближат технологично миналогодишните постижения на руснаците, чиято ваксина "Sputnik V" се съхранява при температура между 2 и 8 градуса Целзий.Скоро ще се навърши една година прилагане на ваксината "Sputnik V". Тя доказа на практика своята безопасност, но ЕМА упорито не иска да я регистрира. ЕМА прислужва ли на корпорациите?

28

Относно Сирия

преди 3 години

Преди месец се навършиха 10 години от началото на войната в Сирия и за изтеклото време на всички стана пределно ясно, че произтичащото в Сирия не е гражданска война, а обикновена арабска пролет и опит за преврат, последван от финансирана и въоръжена външна агресия, чиято цел е отстраняване от власт на законно избрания президент Башар ал Асад и разграбване на ресурсите на страната. Планът не успя, защото на 29.09.2015 г., Владимир Путин се притече на помощ на изстрадалия сирийски народ и уби Идил

27

Анонимен

преди 3 години

А България, къде е България, която домати не може вече да си произведе

26

ни са знай

преди 3 години

Чебурашке, много чебурашки са се раждали в Русия, по света е пълно с тях, а милиардите които са откраднали и изнесли, са хиляди. Русия не е богата държава, те сами си го признават, едни банани даже не могат да си отгледат!Да не говорим за, примерно, италианските кафемашини, никога няма да ги настигнат.Защото могат да си ги купуват.Бъди здрав!

25

Нереалнафантазия

преди 3 години

До реалнафантазия: Няма да го бъде.

24

реалнафантазия

преди 3 години

Турция възнамерява да спре достъпа на Руските военни кораби през Босфора. :)

23

Анонимен

преди 3 години

Тези разговори в които не участва Украйна много ми приличат на договорката Сан-Стефано когато се решава съдбата на България, но там не участва и един българин. В последствие тази договорка струва на България стотици хиляди жертви при опити за обединение та и до днес спорове има или няма македонци. Не пожелавам такава съдба на Украйна но трябва да се има едно на ум щом в договорките отново участва Русия.

22

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаКак да му омръзне като трябва нещо да яде?

21

Анонимен

преди 3 години

За всичко се плаща За русофобията се плаща в трикратен размер Изпълнявайки европейската санкционна политика, немските производители на газотурбинни двигатели /ГТД/ отказаха на руснаците доставката им. Руските инженери и конструктори за кратко време създадоха свой ГТД с мощност 110 мВт иКПД=36%. По производителност руската турбина практически не отстъпва на немската /КПД=36,4%/, но габаритите и масата й са значително по-малки и цената й е в пъти по-ниска. Днес Русия разработва ГТД 170 мВт

20

Анонимен

преди 3 години

За същия човек бед ДУША ,за УБИЕЦА ли става дума!?....Един ситен, дребен, но мнооото вреден...

19

Анонимен

преди 3 години

Обсъдили били перспективите за регистрацията в Европейския съюз на руската ваксина. Защо ЕЛА бави регистрацията на руските ваксини? Може би най-важно за потребителите е, че ваксината "Sputniк V" има лиофилизирана форма, която се съхранява в хладилник при температура от 2 до 8 градуса Целзий. Това преимущество, както и цената от $12 за 2 дози, прави ваксината "Sputniк V" убийствено конкурентноспособна.

18

реалнафантазия

преди 3 години

Забравихте какво каза на времето - за какво ни е свят без Русия? т.е. Ако я няма... :)

17

Анонимен

преди 3 години

По-рано във времето руският президент Владимир Путин се обърна къл лидерите на колективния запад с думите: Ние прекалено ви доверявахме. Вие възприехте това доверие като слабост и злоупотребихте с нашето доверие.

16

Анонимен

преди 3 години

Германската и френската страна са подчертали необходимостта от спазването на правата на берлинския пациент. Владимир Путин се е съгласил с тях, а мод**аторът на видеовръзката е припомнил случка отпреди 6 години, когато на голям международен форум, в присъствието на стотици журналисти, отговаряйки на въпрос относно искането за екстрадиция на Едуард Сноудън, президентът на РФ Владимир Путин каза "Русия не е страна, която предава борци за правата на човека."

15

Анонимен

преди 3 години

Парижани протестираха срещу законопроект, ограничаващ правото на заснемане на полицаи във Франция. Руснаците не протестират, защото в Русия никой няма намерение да ограничава правата на руските граждани да снимат руски полицаи при изпълнение на служебните им задължения. Българите нито протестират, нито ги заплашват с ограничителен законопроект. Много рядко българин ще се осмели да снима полицейски безпредел. Страх гое дали няма да строшат камерата вглавата му и да го изкарат, че ги е напад