202

Безалкохолни=диабет

преди 3 години

ПП: В Безалкохолнуте не е толкова проблем видът на подсладителя, а количеството. Преди да отпиеш си представи си че чашата ти с кола е пълна до половината със бяла захар.

201

Безалкохолни=диабет

преди 3 години

До минаващ 214Решението на проблема ти е просто не пи кола или пий но не мрънкай.И със захар и без захар все е вредна. Кока кола лайт е с аспартам. Оригиналната рецепта на кока-кола в САЩ се прави с глюкозо фрукнозен сироп.Има други марки кола на пазара с каквито искате подсладители - Аспартам, Глюкозо-фруктоза, Зарах, дори има марки със Стевия, та човек да се самоизлъже че уж било здравословноТова да ни даваш колата със захар като пример за здравословна храна е глупост или лицемерие!

200

Анонимен

преди 3 години

Забрана да тези храни- не отговарят на стандарта и толкова.

199

Стоян

преди 3 години

Абе какви са тези глупави публикации. Като не отговарят тези храни на изискванията , не ги допускайте в България или ги конфискувайте и търсете финансова отговорност от фирмите вносители. Седнали да ми се оплакват като вдовици за ...й. Мързеливи нагаждачи и продажници .За какво контролните ни органи взимат заплати ? Или се страхуват за службицата си от Брюксел?

198

ВандерлейЛюксембурго

преди 3 години

Не бе, храните са си чисти, въздуха е чист, водата е чиста, няма стрес....КОВИД ни убива. КОВИД е най-страшното нещо на планетата Земя от ехеее Динозаврово време....

197

baggio82

преди 3 години

До минаващАми те руснаците саси по-близки с краварите. Летят си в космоса, партнирайки си, пият си хубава кока-кола и се джавкат като Пиф и Еркюл. Тва постоянното лаене по-посока Масква си е пълен цирк, какъвто сирк е държавата им, дето и държава не е ами щати...

196

минаващ

преди 3 години

Кока-колата в Бг не се прави със захар, а с глюкозо-фруктозен сироп, което е страшно вредно и води до затлъстяване и стеатоза на черния дроб. В нито една друга държава не го правят така, даже и за Русия е със захар

195

none

преди 3 години

"инстантно кафе" ?! .. трагедия

194

Бай ви Ганя

преди 3 години

Нищо от гореизброените продукти не употребявам.

193

Доктор Емилова

преди 3 години

Когато ви казвах да пиете само чай и да ядете природосъобразно къде бляхте пак?

192

Анонимен

преди 3 години

Кауфланд - пий една вода на изгодна цена!

191

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 210Викаш, купуваш килограм свинско за 5 лева, и то, пълно с вода.Егати, е как така. Няма ли свинско за 5 лева, което да не е пълно с вода?

190

Анонимен

преди 3 години

Ето Иво Христов ще ти обясни,извършва се срив и ограбване на българската държава:https://youtube/watch?v=rm4Mkp-d1hsДа не говорим, че ние като държава не можем да защитим българските граждани, служители, бизнесмени и партийци да не бъдат разболявани и избивани,а камо ли да имаме възможност да защитим интереса страната си,било то икономически,социално,политически,чрез реално образование или по друг начин,ние просто се превърнахме в жалка,безправна държава!

189

Анонимен

преди 3 години

За бебешкото млако - не знам,но че Кауфланд пълни месото от витрината с вода - вече на всички е ясно.Кубпуваш риба или свинско, а то - вода.

188

Анонимен

преди 3 години

До 189Че България храниха половин Европа,освен силно развитата промишленост и международен транспорт------- Ти изглежда си на 15 годинки и не внимаваш в часовете по история. Единственото, което произведе комунизмът у нас, са айдуци като Бойко Норисов.

187

Анонимен

преди 3 години

Както и подозирах, 201 е ПОРЕДНИЯ мързеливец, който само повтаря неща за които нищо не знае.Пич, има хора, които цял живот БАЧКАТ да постигнат нещо. Такива готованци като вас нямате предимство, защото сте от шарЕната порода.Ако не можеш нищо и те мързи не получаваш и не гледаш в паничката на тоя, който може и му се работи.

186

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен201 мутренските фирми от републиката ти са собствениците в държавата политиците за от тях ония трибуквенте велики мутренски фирми за кадри от които гласуваш да те управляват, те разпределят парите от европа ти гласуваш за тях защото ти харесва----Ами ББ и ЦЦ,които са изпонатръшкали хората и са рекетирали в тази група ли ги слагаш?Щото те са на дистанционно управление.

185

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 201Я бе, пич, че ме заинтригува, ТИ ЛИЧНО какво си "пожелал да произвеждаш"? Разкажи каква ти е била дойността, колко време, за какво си кандидатствал?Да не се окаже, че преразказваш от четвърто лице?

184

Анонимен

преди 3 години

201 мутренските фирми от републиката ти са собствениците в държавата политиците за от тях ония трибуквенте велики мутренски фирми за кадри от които гласуваш да те управляват, те разпределят парите от европа ти гласуваш за тях защото ти харесва

183

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 201"Да не говорим в селското стопанство,там субсидии не се дават на желаещите да произвеждат,ако ще и да се счупиш да подаваш документи!"Ахахахахахаха. Само да ти кажа, имам близък приятел, който се занимава със замеделие. С какво ли не се е захващал, само и само да успее. То не беше мед, то не беше пипер. Преди това със семейството му две десетилетия по коумистическо тютюн работеха счупваха се от бачкане. Обикновени хора. Те тоя, сега има парници домати. Ама РАБОТА А НЕ ЛЕЖАНЕ!