335

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"След изборите случаите със заразени рязко ще намалеят."Ще поживеем, ще видим. Аз не вярвам.

334

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Много жалък ***,а като лъжеш не те ли е страх,че верно може да те постигне че често става така.Апропо с медицинско образование съм и отговорно мога да кажа,че при бъбречни (както и чернодробни)проблеми,ако ще и част от тях да са витамини явно иска да ви убие.При проблеми от този вид лекарствата се ограничават до минимум,а конкретно за бъбречна криза се дава освен коктейл от болкоуспокояващи максимум и едно противовъзпалително. Като лъжете,поне си правете си труда да проверявате!

333

Анонимен

преди 3 години

До ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИПод мъдрото ръководство на Бойко и Герб ще загинем всички заедно с комунистите...

332

Анонимен

преди 3 години

До като истината си обуе обувките ,лъжата ще обиколи света. Тери Пратчет

331

Анонимен

преди 3 години

Мре народа и бройката на умрелите се изгуби.

330

Швестер Велко

преди 3 години

Умират хората, но не от Корона, а от скапания живот в последните 20 години...!!!Тестовете са там за акумулират,, заразрби" и,, инфекциозни"... Каква беше смъртността при свинския грип през 2012...?! Спрете да тестват, и оставете и този вирус по неговия нормален живот на развитие, като в Швеция и няколко щата в Америка, че да видите, какво ще стане...!?Смърт на Мутрите и техните слуги!

329

шмatka

преди 3 години

Кой вярва на лъжите на тия трима ***? И кой им го нарежда да бъде така? В тази фантастична цифра влизат сигурно всички хора които влизат по някакъв повод в бившите поликлиники иначе по отделенията в това хубаво време има само марсоливи бабички ,които изкуствено завишават бройките на глупаците със заплати в хиляди!

328

Един888

преди 3 години

До Анонимен 23Помниш ли лекарствата, които са ти давали? Даваха ли ти ивермектин?

327

ПроСоТо

преди 3 години

и в тая връзка ще цитирам г-н Октай /надявам се да няма против!/ ,който в едно предаване /а сигурно не само там,но поне аз там го мернах/:-"Боко си повярва,че може да управлява"..АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСЕН!!!!!..трагедията ни обаче не идва от това!..Тя /трагедията/е плод на НАШАТА ИНЕРТНОСТ И НЕЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ за СОБСТВЕНИЯ ни живот,достойнство и свободи!..във всеки случай ЗАГУБЕНОТО ВРЕМЕ с Борисоглу,което някои съвсем ФРИВОЛНО наричат "ЕРАТА Бориссофф",ще ни дърпа назад десетилетия.

326

Малко са

преди 3 години

Каза *** с очилата и отвори ресторанти и фитнеси

325

ПроСоТо

преди 3 години

нещо не ми е ясно!..-Тук се твърди,че за първи път имаме рекорд-"над 5000 заболели за ден"....В същото време МАЛОУМНАТАТИКВА тръби:-"От утре СИЧКО ДА СА ОТВОРИ!"....е,той може и да е микроумен,но всеки с поне малко мозък ще се запита:-"КАКВА Е "логиката"?"..ще ви кажа:-..Съществото от Банкя ЕПТЯН СА ПОБЪРКА!...А евнусите около него са си евнуси,от тях никога нищо не е зависело....ОТ ВРАТ!

324

Анонимен

преди 3 години

Възраждане!!!

323

Анонимен

преди 3 години

След изборите случаите със заразени рязко ще намалеят.

322

Позитано

преди 3 години

Другаря Радев каза на Шипка , че България няма никакви проблеми с този мижав вирус. Другаря Мангъров и той колко пъти каза по телевизията , че такова животно няма ! Хвала на такива отговорни политици и доктори като тях, както и като Другарките Нинова и Йончева , които единствено и само, денонощно мислят за народа си !

321

До Димитър

преди 3 години

Как така си продават гласовете, подадените гласове за невлезлите в парламента партии се разпределят пропорционално на влезлите в парламента.

320

Димитър

преди 3 години

До До ЗороНали се сещаш, че твоята партия няма да влезе в парламента и ще си продаде гласовете след това на ГЕРБ или БСП, според зависи кой плаща по-добре и има възможност.Да знаете, всички които гласувате за малки партии които не влизат в парламента, те си продават гласовете след това на големите и вероятно на ГЕРБ в повечето от тях.Ако гласуваш пък за голяма партия, също не е работа понеже те пуснаха корени в България довели до какви ли не мафиотски коренети. Сами правете изводи...

319

до 335

преди 3 години

До Ххх,ние разбираме,но ти разбираш ли,че в другите страни процента положителни тестове е под 5,схващаш ли го.ведар такъв

318

До Зоро

преди 3 години

Страшно било да се гласува за БСП, сигурно си още пубер дето вярва на всичко, чуто по телевизията. Да сме гласували за Слави. Извинявай, момче, за прос.таци не гласувам. И за БСП няма да гласувам, избрал съм си партия, която може би няма да влезе в парламента, но ще си отстоявам мнението.

317

До 335 Xxx

преди 3 години

Яко си се объркал. Не можеш да очакваш същият процент при повече тестове. Колкото повече са тестовете, толкова повече ще пада този процент. Не е сложно, тества се избирателно, а не произволно, каквото следва от твоето предположение.

316

Анонимен

преди 3 години

До 305Ти си икономист, аз микробиолог. Предполага се, че аз разбирам малко повече от вируси от теб. Симптомите са доста различни и варират доста при отделните индивиди. Между другото, доста много приятели в момента карат грип - върлува си масово като всяка година. Един познат наскоро се спомина от грип - отказали да го приемат в болница защото е с отрицателен тест за ковид и не могат да си "точат" пътеката. Тъй, че не всички чудовища са зелени - чат пат има по някое червено за разнообразие ;))