7

АнонименПитанка

преди 3 години

Колко народ измря и продължава всеки ден, колко хора стоят без работа затворени, за да уйдисат на кефа на неграм.отните и мър.зеливи *** кафеджийки, които се дразнят от собствените деца вкъщи. Ако можеше направо на седмично училище да ги пратят! За 10 дена присъствено да се вър.галят по чиновете, никой нищо не научи, но нека да им тежи на съвестта, която естествено нямат! Ако сега пак ги пуснат да се помотаят из училище за 10 дена, вече ще ни провалят и лятото!

6

Загубиха

преди 3 години

Много от симпатизантите си господата от водещата партия. А изборите са скоро. Родители, учители и ученици чакаха по-добро отношение от властта. Жалко.

5

Реално

преди 3 години

Дават само 5 учебни дни Монстърите гадни. Събота и неделя са неучебни не благодарение на, а въпреки МОН! Нямат милост към децата, тия... (как да го наречем по-меко) - злобари.

4

67809

преди 3 години

Скапаното МОН да каже защо в часовете по история за 6 клас се преподава.че никога не е имало турско робство в България? А кръвният данък.а милионите жертви.а 2 милиона помохамеданчени българи.а кланетата в Батак.Стара Загора.пазарите за роби в Кипър и къде ли не в империята.а безчинствата на турци и кърдгалии...нищо не се казва за тези неща.

3

Анонимен

преди 3 години

Ваканцията не е от 3ти, а от 5ти! 3ти е събота! Не може да броите че давате нещо, което не давате!

2

Анонимен

преди 3 години

Да си ставал и ти даскал, да се улежиш.

1

Анонимен

преди 3 години

Ако даскалята попълнят клетвена декларация, че ще фръгат листя за бай чекмеджан, ще има ваканцийка четвъртък и петък, ако не кафенце от четири лева и на тръстиката. Че се олежаха.