104

Веселин

преди 3 години

Какво ни занимавате със тоя жалък *** който върна Англия в 18 век

103

дедо Ташунко

преди 3 години

Този *** любовник? Ха-ха-ха!

102

ББ

преди 3 години

не ви го пожелавам...но с това темпо скоро,ще ви се наложи да учите ...турски...бог се забавлява британци...невиждан срам и позор в Историята на Империята!!!и Кралицата подкрепи този позор...невиждано!!!

101

ББ

преди 3 години

и най-вероятно няма да има кервани от кораби и самолети даващи ви суровини,оръжия и ...Свобода...не я заслужавате...политиците в САЩ...прекратете жертвата на децата на САЩ в защита на лицемерни и зависими предатели...животите на децата на САЩ ще са нужни за защита на Ценностите и Свободата на САЩ!!!Бог да пази САЩ!!!Катарзис г-н Президент на САЩ,смел,безкомпромисен...за да оцелее човечеството ни!!!

100

ББ

преди 3 години

учете китайски...русия е провинция откакто управлява путин...Бог да пази САЩ!!!

99

ББ

преди 3 години

Борката и фараж насърчени от тръмп...назначен от путин,извършиха престъпление срещу Народите на Великобритания...позволиха да ги чу.ка путин...ама все още лицемерно очакват когато дойде да ги убива...децата на американците да умират и да ги защитават...е няма начин...след жертвите направени през ВСВ...и "благодарността" на Европейците вземащи пари от путин...пари ограбени от народите им с проектите които му строят...Бог да пази САЩ!!!

98

ББ

преди 3 години

До Анонименхаха от маалата пак се обаждате...ама вие с кучето си можете да се чу.ате бре...за ценности става въпрос...ценности...справка чичко гугъл...и ние с ценностите...чук.ме...и не лошо...за предателство и липса на ценност става въпрос...ама си маайте манеето...дреме ви...идваме за вас

97

май,че

преди 3 години

На Борката му отмъщават ,за майтапа относно ,,победи капитализма и алчността"..

96

Дедо Мраз

преди 3 години

Поне не е с меки китки като Плевленлиев. А тази девойка да не реве, чужда жена и държавна кола не се жалят.

95

Анонимен

преди 3 години

Сега очакваме кръжоци по художествена самодейност в Симитли, да цитират Шекспир.

94

Анонимен

преди 3 години

Пане си четат Шекспир, а не като местните - слушат Преслава

93

Анонимен

преди 3 години

Ако тая Арктика беше мъж, никой нямаше да смее да помисля за компромати.. ! Ето това не могат да простят на Борис рептилите !

92

Анонимен

преди 3 години

Горната бизнес дама, като си ляга с подобни...

91

21228

преди 3 години

Да не изкарат, че 4 години я е изнасилвал и я е вкарал в спалнята, за да чакат заедно да се прибере съпругата му?... то вече не знае човек какъв хаштаг ще му покажат... В много американски офиси мъжете са спрели всякакво общуване с колежките си, защото не са сигурни коя дума, кой поглед, не дай, Боже, усмивка, как ще бъде изтълкувана. Преобърна се светът, ама да видим какво още ни чака. Засега се вижда, че феминизмът лиши много жени от едно ухажване и възможности за нормална връзка с мъж.

90

Alex

преди 3 години

Ноути, ноути! ;) Така би казал Борат Сагдиев.

89

айде сега

преди 3 години

На Саксофониста му свириха в Овалния кабинет,без последствия, а тръгнали да разследват Борката ,че чел Шекспир на голо,малко преди да се разведе

88

Анонимен

преди 3 години

В Брюксел гей-оргии правят, на този за една любовница ще му държат сметка. Това са си лични неща. Сметка може да му държи само жена му.

87

бай ганю

преди 3 години

ех непослушнико палав рошав...ами то и аз да бях кмет на лондон нямаше да си поплювам със дашни булкидобре е направил човека но сега тази тръгна да се хвали като незадоволена мома и той ше си скубе косите

86

huh

преди 3 години

бас ловя, че този потомствен турчин я е порил в гъзягата.Иначе не виждам нищо лошо. Щом са се харесали, да се вземат

85

Анонимен

преди 3 години

на тоя дали му пари под опашката? Егати и шкембето е отпрал, ама няма проблем за златотърсачките