39

Активист на БСП

преди 3 години

Толкова сте смешни с тия заплахи и реклами на Астра Зенека!

38

Tonita-7

преди 3 години

Covid-сърцето,а ваксините-другите органи!:)

37

Бързайте

преди 3 години

икономиката е в застой. Работят с пълна пара само погребалните. Да не спираме един печеливш бизнес. Дайте скромния си принос.

36

Анонимен

преди 3 години

Точно вчера бях във ВМА да се ваксинирам. Показах на младото докторче там документ от хематолог, че от 5 години съм с тромбоцитно заболяване, което не се лекува, но той ми каза, че може да се ваксинирам с Астра Зенека.

35

Анонимен

преди 3 години

Явно няма опашки от ковидпcиxapи пред фургоните за препаратизация. Това налага статия с мнението на шабан.

34

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте се овцеееееее!

33

Професори тук и там

преди 3 години

Еееееее ....Ама тука професор до професор , доктор до доктор...у формуите , навсякъде. Всеки начетен, освен брошурата на Каауфланд, ми тази и на Лидъл прочел . С тези кадри медицината ще пребъде.

32

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 32 А за тези "зелени коридори" дето отива куцо, кьораво и сакато да се ваксинира какво ще напишеш, колега!? Аз смятам, че това е престъпление по смисъла на закона и би следвало и гешефтурата да порами на "гръцка количка" Мутафчийски, Балтов и компания за тая работа! Ама надали!

31

Мутафчийски

преди 3 години

Повярвайте по-добре да получиш тромб в мозъка след ваксина на Астра Зенека, отколкото Ковид да ти увреди сърцето! Констатация на института Роберт Кох-Германия! Муааахахаха!

30

Анонимен

преди 3 години

Кой беше шех на ВМА? Не беше ли нощният гробар генерал Годжи? Нямам повече въпроси.

29

Анонимен

преди 3 години

Заглавието е подвеждащо, а авторите на тази статия са за съд! Всаксините са само за рискови пациенти. А масова ваксинация по време на пандемия, като цяло не се препоръчва!

28

Койчо

преди 3 години

Който има TelegramT.ME/COVIDVACCINEVICTIMSИнтересен информативен канал за кандидат-ваксери. Който и както СИ го направи. Инфо има, да видим, дали и малко мозък ще се намери.

27

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 22Каквото и да пишем тук за ваксините - и "коронните" са за пари, както са грипните! С грипните не ни зарибиха да се ваксинираме всяка есен-зима масово! Сега ще има сегрегация на база "ваксиниран", ама коронавируса бил мутирал като грипните и мутанта от +++ ваксината нa +++ не го "хващала"- няма проблем нова ваксина ще направим! След като народонаселението не щe дa дава пари за грипни ваксини - ще плащат държавите от данъците "кoрoнни" зaceгa! Пo-нaтaтък щe видим!

26

анонимен

преди 3 години

До Анонимен25"Лекарите говорят "принципно"Подобна принципно била и постановката на немците като събрали в няколко варшавски квартала полските евреи! Немците го нарекли КАРАНТИНА! И масата евреи вярвали, че всичко е законно и редно дори когато ги събирали и качвали в конските вагони за Освиенцим!

25

Анонимен

преди 3 години

Диабетът и инфарктите са по-страшни. Колко от вас се замислиха вчера над цялото количество "качествена и здрава" храна, която погълнаха, колко излязоха да поспортуват, колко изчистиха ума си от негативните мисли и се усмихнаха на света. Вижте статистиката от какво капе народът като мухи. Не е Ковид. На Ковид му постиламе ние , той после само овършава посятото.

24

м,даа

преди 3 години

До да,да ама неДа погледнат и картинката на грипния вирус дали така случайно или пък не ще им заприлича на НЕЩОТО?!

23

do 22

преди 3 години

Ако се ваксинираш, имунната ти система вижда подобие на вируса, затова реагира по-добре при евентуална инфекция впоследствие. Когато имунната ти система реагира по-добре, шансовете от усложнения се минимизират, щото вирусът има по-малко свобода да прави поразии. И да по-малка вероятност има да заразуш други хора, щото отделяш по-малко вирус.

22

Анонимен

преди 3 години

То вакини няма с вакса ли да се ваксинирам не знсм при джипито и вакса няма да ми лъсне крачуните

21

Анонимен

преди 3 години

Лекарите говорят "принципно". Ако има читава ваксина , най-добре е да се ваксинираш, а не да рискуваш. Обаче въпросът е доколко е читава тази плеяда от нетествани ваксини, някой от тях "иновативни".... А върхът на наглостта е да карат хора , които вече имат антитела и със сигурност са естествено имунизирани и те да си бият дози от ваксините. Преди си мислих , че е от страх и за пари, сега вече не знам...много е странна цялата постановка

20

да,да ама не

преди 3 години

500-те знака на пинтиите от ДНЕС не ми стигат да копна и пейстна от уикипедия статията за грипа! Особено плашещи са последствията описани за деца!