7

Ученик

преди 3 години

Браво на българските учени и на най- българина сред тях Волф Люпке. Че кое е от българските учени не разбрах

6

обикновен

преди 3 години

Подробна информация, ни трябвало да е държавна тайна в подобни времена, и да се оповести, когато е готово за ползване! Но ние нямаме държава и държавници, а слуги на чужди интереси!

5

До 3

преди 3 години

Ами имунитета след ваксинация е НЕТРАЕН!!! А външни, готови антитела могат да се внасят в тялото по всяко време и особено - когато си най- зле. Но индукторите на ингтерферони са доста по- надежден метод!!!!

4

А ЗАЩО

преди 3 години

ЗАЩО НЕ НАСОЧИТЕ ВНИМАНИЕТО НА УЧЕНИТЕ КЪМ ИНДУКТОРИТЕ НА ИНТЕРФЕРОНИ В ЧОВЕКА, А ИМЕННО ТЕ СЕ БОРЯТ СРЕЩУ ВИРУСИТЕ!!! ЩЕ ВИ ИЗПРЕВАРЯТ. ТОВА Е НАЙ- НАДЕЖДНОТО ЛЕЧЕНИЕ!!!! И ПРОФИЛАКТИКА.

3

Анонимен

преди 3 години

Не му разбирам идеята на доктора. Къде е логиката активният имунитет, получен след ваксинация и включващ образуване на антитела, да е по-лош от пасивния имунитет, при който същете антитела трябва постоянно да разпрашаваш наоколо и да смучеш таблетки с надеждата, че ще имат ефект.

2

Анонимен

преди 3 години

БГ учени?Верно че 1 април е близо,но има 2 дена още..

1

Анонимен

преди 3 години

Ами хубаво. Когато имат нещо готово или близко до целта, тогава пишете. Една идея, колкото и да е добра, ако не придобие някакъв видим резултат, е само хипотеза.