28

АНОНИМЕН

преди 3 години

БРАВО! Събрали са се до момента 28 доктора тука Продължавайте в същия "професионален" дух!

27

Анонимен

преди 3 години

Чорбанов е за болницата, за простолюдието няма места. Той защо не се консултира с БЧК, докато си пие чая, само че у тях??

26

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 3 години

Големите специове от Щаба говорят,че пациентите късно търсели лекарска помощ.Този човек е с доказана болест,ама да чака.Какво да чака? Да умре ли?Но Ангелов,Кунчев,Борисов ни уверяват,че всичко е под контрол.Не им пука за нашия живот-това стана ясно от тази пандемия.

25

Анонимен

преди 3 години

Вече познавам двама мъже с пневмония, лежали в болница/ единият с ковид, другият с отрицателен тест/, изписани от болница като излекувани и единият след 5 дни , а другият след 7 дни починаха вкъщи. Толкова ги лекуват в болниците.

24

Анонимен

преди 3 години

За паник атаките е виновен черния генерал Муфтаджийски. Още пълни чували с трупове.

23

Анонимен

преди 3 години

А политиците с двустранна пневмония и тях ли ще ги лекуват вкъщи . Като им потекат нослетата веднага тичат към ВМА и никой не ги връща

22

Анонимен

преди 3 години

Защо не го транспортират на друго място. Ние при нас имаме места например. Да проверяват и евентуално може и някой близък да го кара другаде, ако няма възможност с линейка.

21

redcross.bg /путя сл

преди 3 години

тук в чата можете да получите безплатната помощ от БЧК

20

до анонимен

преди 3 години

Ако не дочака линейка следващия път кой ще е виновен?-----------Как, кой???Пациентъ!!!

19

Каннддат

преди 3 години

Eвала на държавата и министъра на здравето - имаш ковид, няма да те лекуваме, ама БЧК вече осигуряват безплатна психологическа помощ.

18

Анонимен

преди 3 години

Ако не дочака линейка следващия път кой ще е виновен?

17

Анонимен

преди 3 години

Отказаха болнично лечение на мъж с двустранна пневмонияНе всеки имал нужда от такова, обясняват медици----------Е, па верно е!То зависи от социалния статус или "пачката"!За едни и при лека настинка ще съберат цял лекарски консилиум, а за други и с "тристранна" пневмония - домашно лечение със сиропче и антибиотици!Класово общество???Неее..., по-зле - Кастово общество.

16

Анонимен

преди 3 години

Който нема връзки с политикари,лекари и олигарси е отписан !

15

Анонимен

преди 3 години

15...Човешките органи са "проектирани" така, че да имат доста солиден резерв, който да поеме повратностите на живота. Изобщо умирането, макар и неизбежно, не е чак толкова лесна работа.

14

Анонимен

преди 3 години

90% процента от хората карат по няколко двустранни пневмонии в живота си без изобщо да разберат, въпреки, че пълното възстановяване от такава отнема месеци, а често оставя поражения за цял живот, които обаче не влошават по никакъв начин качеството на живот. Дори и професионални спортисти могат изобщо да не разберат, че са имали пневмония. Разбира се, тя лесно може да доведе до усложнения изискващи лечение, но изобщо не е задължително това да се случи.

13

Чекмеджето

преди 3 години

Строежа на магистрали е по-важен от строежа на нови болници. За 11 години ГЕРБ съсипаха България.

12

ДДРОнег

преди 3 години

Прди време имаше статии, че в Италия и/или някъде другаде постъпват по същия начин, защото нямало места в болниците !Е, температура над 37,5 не е много голяма, но може да се почувствал зле от друго и затова да е извикал линейка ?!

11

Анонимен

преди 3 години

А нашия заревал що не са го надули с респиратора ли?

10

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че нямаме болници с необходимия брой места."Лошия" Живков ги строеше, днес бодигарда му ги закрива една след друга.Проверете колко болници бяха ликвидирани откак ГЕРБ са на власт.

9

Анонимен

преди 3 години

Миналата седмица един млад бразилец избягал от болница, за да него включили на респиратор, да го надуят и да си отиде от този свят, затова се измъкнал и се скрил в близък супермаркет.