62

Бай Пешо

преди 3 години

Веднъж за винаги целият свят трябва да разбере едно- лицемерните приказки за демокрация ,общ евроатлантически дом,хуманизъмм европейски ценности и т.н. са смо приказки за балъците ,а реалността се нарича ИНТЕРЕС И ПАРИ .Ако американците не водят войни за за нефта на другите страни ,то вече да са Фалирали,но и това ще дойде.Сега и само техни ваксини ни предлагат за пари,а на нашите полизурковци за браняват вноса на Спутник е нали сме демокрация защо нямам право на ИЗБОР?

61

Анонимен

преди 3 години

С или без имунитет, вируса си е измислен да ни заразява постоянно, вероятно с по-късно развитие на други заболявания, така че работата е ясна. Въобще не вярвам на нито една от теориите, които ми развиват.

60

бла бла

преди 3 години

... вярваме че...вероятно.....може би...няма абсолютни данни......абе я си гледайте работата!!!!!

59

аве

преди 3 години

Живота е авантюра със смъртоносен изход.

58

Анонимен

преди 3 години

Имунитет ще има, когато ви кажат. Не разбрахте ли? По заповед на щуката. Сиреч-никога.

57

МИСЛЕТЕ!!!

преди 3 години

До началото на Септмври ще продължи.Есента пак ще има грип.Ковид всъщност е грип, но...Ако се пише КОВИД, Търговските Дружества -Болници цоцат повече пари,отколкото ако болният е хванал грип.Затова изчезна грипът-защото БОЛНИЦИТЕ СА ВЕЧЕ МАГАЗИНИ!!!Пак за пари става дума.ПИСНА МИ ОТ КАПИТАЛИЗЪМ!!!

56

Не е така

преди 3 години

До Ел БулгароШефа го кара август 2020 година и беше сигурен че има имунитет и вече е безопасно! Преди седмица се разболява друг член от семейството и тъй като той го е карал решава че за него не е опасно, преди два дни не дойде на работа и като звънна се оказа че отново е положителен за Ковид и отново са налице симптомите които е имал при първото изкарване на вируса включително загуба на обоняние!

55

Анонимен

преди 3 години

5-6 месеца най-много, защото ковита мутира. И после нова ваксина ако я има и не направи рак или инфаркт от много ваксини.

54

Ел Булгаро

преди 3 години

До АнонименИ аз го изкарах октомври-ноември 2020. И двамата ми 85 годишни родители. И досега, слава на Господа сме добре и тримата. Какви ваксини, какви пет лева. Имунната система на човека е създадена перфектна. Не ми трябват някакви измислени ваксини....

53

Логичния

преди 3 години

1. Инжектирането предпазва ли ме от заразяване - НЕ2. Инжектирането предпазва ли другите да не ги заразя - НЕ3. Инжекцията тествана ли е върху хора за дълъг период - НЕ4. Има ли смъртни случаи от инжекциите - ДА5. Мога ли да търся отговорност от производителя - НЕ6. Махам ли маската - НЕ7. Дистанцията и другите мерки важат ли за инжектираните - ДА8. Имам ли каквито и да било привилегии заради инжектирането - НЕ9. Трябва ли да се инжектирам периодично след първия път - ДААми ..муа-ха-ха

52

Злетака

преди 3 години

Интересно идва когато инжектиран срещне друг инжектиран. След като си разменят щамовете, които лично са произвели, претоварените им имунни системи ще започнат да отказват и за да се спасят ще започнат да изключват органи. Много "красива" смърт за короназомбитата ...Затова се гони процент инжектирани, за да могат да започнат да се срещат.

51

Щирлиц

преди 3 години

Веднъж на иглата,винаги на иглата!Ха,ха.

50

Анонимен

преди 3 години

Колко време ще пазят ваксините, няма как още да е ясно. Но едно е сигурно - разболяват, и то доста скоростно прясно ваксинирани. Висока температура и раздираща кашлица - това са ползите на първо четене... По-често е, отколкото ни съобщават официално.

49

Анонимен

преди 3 години

Това е въпрос, на който науката още няма отговор.Всики опити за отговор за чисти спекулации. Аз го карах октомври. След това до днес проблеми от този вид нямам. Колко ще е още така - това никой не знае. Същото и след поставяне на ваксини, които няма дори как да създадат ефекта на естественото преболедуване.

48

до анонимен

преди 3 години

Въпроса е кога ще се имунизирани срещу Китай, Русия, Турция и др. диктатори------------Диктаторите са в Щатите!От 1945 г. до ден днешен, а през 1949 г. Щатите утвърдиха своят Диктат създавайки и възглавлявайки НАТО.В 1955 г в противовес на НАТО се появява Варшавския договор.75 години Щатите налагат с насилие по цял свят из. вра.тената си демокрация!Всяка държава и народ в зависимост от своята история, традиция, религия и култура има правото сама да избере своя път и обществен строй.

47

Дон Кихот

преди 3 години

До: номер 44Свободата Панчо, е на върха на копието!!!

46

Анонимен

преди 3 години

Имунитета от Ковид-19 трае до Ковид-20Въпроса е кога ще се имунизирани срещу Китай, Русия, Турция и др. диктатори

45

Анонимен

преди 3 години

До дедо ТашункоМоже би е крайно време да се изкъпеш.

44

дедо Ташунко

преди 3 години

Има много глупости в тази публикация, вероятно поради лош превод от английски. Голяма глупост е и последното изречение. истината за ваксините е, че все още никой нищо не знае за тях, включително техните откриватели. Мен ме ваксинираха на 2 пъти с Астра Зенека и чувствам силен сърбеж на гърба, под лопатките. Май ми растат крилца.

43

Анонимен

преди 3 години

Чакам зомбитата, сега е скучно!