56

Поплавски

преди 3 години

Трябва гарга да е изкълвала мозъка на избирателите,за да гласуват за най големите лъжци на Републиката.ВМРО,трябва завинаги да слезе от "коня".Охранили се като сумисти през отминалите четири години,тези никаквици,искат отново да яхнат простолюдието.

55

Анонимен

преди 3 години

Който може да се спасява.Тук няма да има бъдеще. Отиваме назад с по е 30 години.

54

Анонимен

преди 3 години

ВМРО няма никакво право да иска това за доходите. Те са управляващи и трябваше да го направят, а не да го искат от някой друг, сякаш те нямат нищо общо с управлението на България.

53

Анонимен

преди 3 години

Намалете си вашите доходи и разходи в парламента и ще има бол за останалите и да започнете да си плащате осигуровките не ние да ви ги покриваме щот сте нагли

52

все тая песен

преди 3 години

Всички ще се погрижат за народа= ще се погрижа за родата сиЩе вдигнем заплатите= ще си вдигна заплататаЩе подпомогнем родителите=ще подпомогнем малцинстватаЩе вдигнем пенсиите=ще си посигурим собствените пенсийкиЩе създадем нови закони=ще ви изтръскаме с нови и безсмислени таксиЩе се погрижим за здравеопазването= ще облекчим източването на здравната касаЩе се погрижим за екологията=ще ви плеснем още една еко винетка, да има работа печатницата ми и банката на баджанака ми

51

и аз искам, ама...

преди 3 години

"Едно е да ти се иска, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш."Николай Хайтов

50

Анонимен

преди 3 години

Какво им пречеше да го направят досега ? 4 години ни управляват те.

49

Анонимен

преди 3 години

Беден народ в 21 век е само този който с про'стотията си избира винаги грешните управляващи ! В ЕС ние сме първенци по бедност, първенци по корупция, първенци по пр'остащина ! Някой замислял ли се е защо ни нарисуваха като "тоалетна чиния" и рисунката обиколи света, някой замислял ли се е, защо вчера клип как бият футболен съдия на мач в някакво село в България пак обиколи света ? Никой никъде не ни смята вече за нормална държава след като такива неща се случват само на нас, простите овце !

48

Анонимен

преди 3 години

В Румъния средната пенсия е наши 1000лева.Май доста поизостанахме,а бяхме по добре.

47

ами

преди 3 години

Помаците от вмро пак лъжат,вижте им имената всичките са помашки!

46

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за същите у'р'о'д'и в политиката овце мъ'рш'ави, гласувайте отново за душманите си защото за една овца винаги пътят до поляната е един и същ, докато се промени в следващият за кланицата ! Мал'оумието в България прогресивно се увеличава, също като бедността, която е следствие на про'сто'тията !

45

Анонимен

преди 3 години

Бг-овцата винаги прави една и съща грешка,точно както всеки политик всеки път и обещава едно и също,всеки път и постоянно,това е да се води за носа,достатъчно е някой нещо да подхвърли и ***'лоумието веднага го приема като истина и го разпространява без да помисли дали е така,това доказва огромната липса на мозък и огромната зависимост от друг,затова и овцете никога не напускат стадото си,за да не се отдалечат и изгубят!Светът не се интересува вече от Б-я,затова и Тиквата кацна в САЩ в пустинята!

44

Vako

преди 3 години

Слаф нали се вижда как се държи с подчинените си.Така ще се държи и с народа ако докосне власт.

43

Истината

преди 3 години

Искате но само преди изборите.После друго ви се иска.Последните десетилетия го доказаха.

42

А случайно да иска .

преди 3 години

да се спре с корупцията и да се спрат кражбите ?

41

Анонимен

преди 3 години

Тук един написал как се придвижвал Слави, с какъв джип и с колко охрана, като, че ли той е в охраната ми или го следи по поръчка на каскета, ха ха ха как се водят за носа хората които нямат свое мнение и пасат в стадото на овцете ? България е обечена заради такива мал'оумници като този от 52 "до 50", жалка картинка, затова емигрират умните за да оставят про'стите да ги води някой овчар до ливадата на бедността ! Голяма част от емигриралите ще гласуваме за Слави !

40

Анонимен

преди 3 години

До Програмист 48Окей да предположим, че Бай Райчо се бръкне с няколко хилядарки. Сега шефа - почнал с държавни куфари ще каже, бравос ! Супер си, Райчо, айде почвай да работиш двойно, вдигам ти заплатата с 100-150 лв ! Ще кажеш, ама той може да отиде в...Не, не може, бай Райчо е на 58 години, има заеми, семейство и живот в горно-нанадолнище. Няма да тръгне в европа или да се мести по други населени места, а в града има едно предприатие дето ползва шлосери. После от фирмата се оплакват.

39

Анонимен

преди 3 години

Слави е по-умен от Пожарникаря милион пъти и каквото рече го прави, доказано е от поведението му и с референдум за който гласуваха над 3 млн., но схемаджиите, измамниците и шарлатаните в НС го отхвърлиха, а днес гледам тук от изказите под статии неразумните и ***'лоумните са много които не го искат без да са го пробвали като политик каква стока е, но когато човек няма мозък в тиквата си като Тиквата винаги избира грешният човек, затова сме първенци по всичко лошо !

38

До 50

преди 3 години

Ще гласуваш за Чалгаря, който се движи с брониран джип и дваджипа с охрана!Нима смяташ, че нормален шоумен се движи с брониран джип?Ако това е така, определено си *** човек!Ако Слави Трифонов влезе в парламента, това ще е най-голямотодоказателство за израза "*** народ, слаба държава!"

37

Анонимен

преди 3 години

Ще гласувам за Слави, нищо, че бил чалгар,за своя стаж в Тв той няма нищо незаконно,няма укриване на данъци и преследване от полиция за незаконни схеми и далавери,винаги се е подигравал на властимащите заслужено и е излагал на показ техните измами и шмекерии,в неговият списък с кандидати са все млади и неопетнени от политиката специалисти,той е ерудиран и го смятам за честен, защото парите си ги е направил с честен труд и на "светло",не е ходил от партия в партия,мое мнение,но не и непроменящо!