77

Доцента

преди 3 години

Ха-ха!!! Аз може да пръцна,но таз направо се посра .Наздраве!

76

до Злобарите

преди 3 години

Писерушко с мечтания за теб прякор "Доцента": думата "таз", като замяна на думата "тази" награда - издава големи селски корени :D Така, че малинката ще е за теб! Forever! :D Тя е и винаги ще бъде за злобните, долнопробните, гнилите същества, които винаги гледат в чуждата паничка, вместо да се хванат на работа и правене на полезни за тях и обществото неща! Хайде сега си сипи една ракийка и се изпърди по Ганьовски! Това само ти остава :D

75

Доцента

преди 3 години

Маре,какво стана с Златната малинка?Нищо не се споменава! Все пак имаме първа българска актриса номинирана за таз награда!!!

74

Анонимен

преди 3 години

Откога "шлосер" стана срамна професия?Аз лично имам диплома от един от най-добрите университети в света но уважавам честния труд. Какви са тези ценности след като се подигравате с труда на хората?

73

ххх

преди 3 години

До Deep ZoneБъркаш. Шлосер интелигент може и да хареса както и филма, така и блестящата интерпретация на Мадам. Ние останалите, не дотолкова обазовани и възвисшени, сме наясно за какво става дума.Сатирата не е измислена вчера и общата простащина, грубостта и посредствеността са за нас все още нововъведение с което не можем да се примирим. Та да попитам, заслужава ли, по политически възгледи, един абориген в ролята на абориген да бъде оценен с награда на гилдия представляваща 7то Изкуство?

72

До 83 Дълбоката:

преди 3 години

Сега ние стругарите и шлосерите в България можем дадишаме спокойно защото Саша Коен бил оценил България.Тази висока оценка спести масово самоубийство на бачкаторитев тази държава.Иначе, имаш желязна логика - наистина само шлосерите не харесватфилма, разбирам как вие възвишените имате мечта дъщерите вида имат същото поведение като героинята от филма в САЩ.Нашите дъщери не могат да си отварят бирата както г-ца Боратовазащото ние сме залюпени и слушаме чалга.

71

Наблюдател

преди 3 години

Респект, Мария!

70

Анонимен

преди 3 години

Ако България е тя, аз емигрирам

69

Deep Zone

преди 3 години

Марийчето дано не чете коментарите тук, сигурно адски много ще се трогне от мнението на шлосери и каменари за нея, които гледат Рачков, пият половин кило ракия вечер и гласуват за ГЕРБ срещу 50 лева. Ако Мария вземе Оскар, сигурно всички коментари ще са негативни.. Жалка картинка, мен ме е срам.. след като Саша Коен написа за номинацията- "Радвам се за България, която е родила прекрасната Мария Бакалова.." Много е тъжно навън да те оценяват, а не у дома.

68

Анонимен

преди 3 години

Аз мисля, че Бакалова има огромни шансове да спечели този Оскар,но не смятам, че може да се гордее с тази роля.Моето лично мнение за филма е негативно, не заради хумора и пошлостта, а поради поръчковата политика в този филм.

67

един българин

преди 3 години

Аз избрах България! Аз гласувам за ГЕРБ.

66

Хахахаха

преди 3 години

Тази кака е интелектуален близнак на Вожда Тиквун :)

65

Handel

преди 3 години

Ама на тая вярно нещо и хлопа дъската...

64

Генадиев

преди 3 години

Стига с таа мара беее, ей не написахте се. Що не напишете и как е изгряла с една от първите си роли дето се чекне гола само по *** в оня филм от 2017, трансгресия или какъвто е там? То по всички порно сайтове може да се намери, даже в гугъл да го напишеш и веднага излиза. И стига я величахте, акцента и е толкоз твърз, че освен източно европейка, за нруго нищо не могат да я вземат да играе.

63

не, мила

преди 3 години

Ти не си България, и слава Богу!Ти си едно хубавко, хитричко и гига-амбициозно момиче, което е готово на всякакви компромиси, за да пробие. Филмът беше неприятна халтура, но с политкоректност явно и до Папата се стига.Само по себе си това не би било проблем, ако не се изкривяваха/унищожаваха всякакви критерии за изкуство покрай услужливи ----- като теб. Истинските личности и таланти нямат шанс в света, който крепите вие, лакеите на НСР.

62

Анонимен

преди 3 години

Не можах да го изгледам до края, заспах 100 пъти. Вкиснаала боза с мирис на клоака.

61

аз

преди 3 години

Според мен трябваше Радина Кърджилова да изберат за ролята или Луиза Григорова, това са истински таланти. Аа да, и Блатечки за Борат ха ха ха

60

Анонимен

преди 3 години

И Саша Барън Коен и Мария Бакалова са невероятни актьори и таланти. На пръв поглед изглежда като плоска провокация, но съвременното кино, такова постмодернистично, изградено като пъзел от различни идеи символики, култури, идиоми, изисква да си прочел и да знаеш малко повече за света. Иначе нищо няма да разбереш и само ще критикуваш, нещо което се отдава страхотно на хората с ограничени интереси и познания.

59

Анонимен

преди 3 години

А какво правиш в Америка - демагог. Такива актриса като нея има много. Вече си мисли че едостигнала Холивудските висини. Такива, които на всяка цена и по всякакъв начин ,незивисимо в каква долнопробно подобие на филм със скрита камера участват като поддържаща роля и бленуват да са звезди - няма как да ми харесат и да ги имам за актриса просто защото не са.! Дори няма харизмата и чара на такава.

58

шшшшт

преди 3 години

Първия Борат беше горе-долу обърнат на "комедия" и можеше да ни накара да се засмеем донякъде. Този нов Борат е долнопробен, политкоректно-агитационен, но най-вече скучен. Съжалявам за изгубеното време, но поне сега мога смело да заявя, че Мария Бакалова е олицетворение на пошлостта.Тя е продукт на новия световен строй налагащ една обща посредственост във всички области и за съжаление такива като нея с лопата да ги ринеш. Противна *** с неприятен глас и излъчване на труженичка...