67

Анонимен

преди 3 години

До ЖулTъпo. Дай нещо по-умно. Не ЧАК толкова пpoст.

66

Анонимен

преди 3 години

Ами какво стана със заразяването чрез ваксините?

65

Ужас

преди 3 години

Супер докторите те лекуват за пневмония в ВМА с доказан PSR тест. Обвиняват те нагло за престъпник само лекувал се и те гонят обратно вкъщи. Нахалният председател на Лекарски съюз кърджалийска гешефтар ка Едноличен пишман търговец иска да се плащат 10лв за издаване на Ковид сертификат.На съюза търговци като не им харесва в България да хващат света там ги чакат с дебело неокастрено да мият чинии. Тук са или доктори или да слагат белите престилки и да запретват ръкави, че ще имат работа за 3

64

555

преди 3 години

Най-добрия начин за справяне с пандемията е нашата собствена съвест да работи на висота , което е нормално при интелигентния човек.

63

Анонимен

преди 3 години

Може би да, но по-вероятно, може би не.Пневмонията си е пневмония, сърдечно-съдовите са си сърдечно-съдови.Измислени вируси да не се бъркат.

62

Случаен минувач

преди 3 години

На това, че вирусът бил тръгнал от животни, не вярват вече и гаргите.На 19 октомври 2019 Бил Гейтс кани представители на клановете Рокфелер, Ротшилд, Морган и др. на банкет. https://youtube/watch?v=Vm1-DnxRiPM&t=0s. И по време на почерпката, така, между другото, дискутират какво Би станало, ако се появи нов пандемичен вирус. И не щеш ли, само месец по-късно такъв вирус се появява!А в това време в Ухан вървят световни военни игри. Пуска се, участниците да го разнесат и после се обвинява Китай.

61

.!.

преди 3 години

значи пред ида си биеш ваксината си добре! След това 3-4 дена след като си се ваксинирал умираш и разбираш ли се оказва, че то това е от някакво такова заболяване което не се е проявило до сега от 50г (ако сте на 50г), *** сега се е проявило ама ваксината не е виновна! Еми АЙ СИКТИР БРЕ ДРАГИ ЗРИТЕЛИ!!!!!!!

60

к1

преди 3 години

Проф. Петров, въпреки отправения апел да спрете да призовавате към масова ваксинация , Вие продължавате( дано да не е срещу заплащане). Първо - ваксините не са проверени и никой , дори и Вие не знаете как действуват и какви са страничните ефекти. Второ - призовавам всеки , който се ваксинира с придружаващи сърдечно - съдови заболявания и получи усложнения ( не дай боже) да насочи иска си директно към Вас , като взел информирано съгласие възоснова на Вашите твърдения и призиви.

59

За сведение

преди 3 години

...на някои многознайковци: 9 дне не взех нито антибиотик, нито темхепатуропонижаващо, но ставах все по- зле. Един ден след антибиотик с пробиотик започнах да се подобрявам. Това е истината да пием или не антибиотици. Вземах и вит. С, Д и цинк като комбинация. За температурата и главоболието помага само Хексалиин на капки.

58

Anonimen

преди 3 години

Без оръжие и честност можеш да бъдеш само чистач и келнер, но не и неграмотен гангстер.

57

obiknoven abonat

преди 3 години

Кови19 кризата не свършва, въпреки положените адски усилия от граждани и правителства, което ми говори само 1. Вирусът е изкуствено създаден с цел да се редуцират популациите с рецесивни гени, диабетиците и болните със сърдечно-съдови заболявания. Ако хората не се ваксинират, е съвсем реално кардиолозите като д-р Иво Петров да изоставят инвазивната зала и да започнат да лекуват с ТЕЛЕмедицински консултации

56

Anonimen

преди 3 години

Сега има хубави къщи за гости, които успешно могат да играят ролята на предишните санаториуми.

55

Anonimen

преди 3 години

До д_р ХаусВярно е, че туберкулозата се лекуваше в санаториуми, ОБАЧЕ, тя не е ли заболяване на белите дробове и не се ли лекуваше с антибиотика биомицин, ? Тя също беше много заразна и въпреки това, никой не е носил маски.

54

Anonimen

преди 3 години

До древен соц.доктор. Всичко, което казваш е истина. Само, че ти говориш за сезонни заболявания _ летен и зимен грип. А това сезонно ли е да те разтоварят вкъщи една година и повече без да си болен и да откачил до толкова, че да влизаш в болница за една лека кашлица.

53

Пак

преди 3 години

Глупости. В някои случаи започва и атакува ДИРЕКТНО сърцето. Дори при деца.

52

Анонимен

преди 3 години

Утрепаха се да всяват паника! Сигурно получават нон-стоп пари за всяка статия. Ако за всяко заболяване и всеки един симптом почнат да ни дават подробна информация, ще се свършим всички психически само за две седмици.

51

Анонимен

преди 3 години

Обаче вирус го има и е истински. Аз, жена ми и детето го изкарахме. Аз кашлях една седмица и това ми беше. Нито съм вдигал температура, нито съм губил обуняние. ------- Е, тогава защо твърдиш, че има супервирус, който трепе наред? Ти си бил болен от обикновен грип. И се пише обОняние.

50

Педpo Аналec

преди 3 години

Аз всеки ден си бия ваксина,а по три пъти дневно ми правят тестове за уханска кихавица по китайския метод и съм здрав като на биче *** му.

49

Анонимен

преди 3 години

Цитокинова буря може да се получи само от лекарско престараване с медикаменти

48

Приятелю 55,

преди 3 години

Това че имаш някаква диплома, не ти дава основания да се имаш за най-умният във форума. Във всеки един от коментарите по надолу има по частица истина и всеки може да си извади необходимите поуки. Ако пък си лекар и така обиждаш хората, нищо чудно скоро да сервираш и чистиш тоалетни , защото същите тези които обиждаш може да ти спрат хранилката НЗОК