13

Анонимен

преди 3 години

ми тея кортикостреоиди където всеки ги изписва да се пият - до там водят, хем ядеш като разпран, хем налиташ на сладко, хем ти вдигат и кръвното

12

някой

преди 3 години

Ами ето аз например съм с диабет. Бях успял да сваля килограми (физическа активност и протеинова диета), но после качих пак 5 кг.Миналата година в началото на зимата се разболях, за 2 седмици свалих пак 5 кила, щото нямах апетит. Тестът ми беше отрицателен за коронавирус, но все някакъв вирус имаше. И като свалих килограми от липсата на апетит, понеже си меря захарта с домашен апарат всяка сутрин, изведнъж се оказа че и захарта ми е паднала - от болестта и свалянето на килограми.

11

Анонимен

преди 3 години

Кажете едно" голямо човешко благодаря" на чекмеджан и кликата компрадорска, около него."Честито на печелившите!"

10

Анонимен

преди 3 години

Нали всеки здравно осигурен има право на профилактика, поне холестерол и кръвна захар един път в годината, не може ли да поеме касата за да се открият подобни състояния? Или сме евтини на триците, скъпи на брашното. Важното е после в болница и доживот с торба хапчета. После първи по смъртност

9

съвет, според мен,

преди 3 години

Бягайте от болниците и докторите. Към днешната реалност това са убийци.По добре самолечение и риск да си умрете в къщи, отколкото да попадате в ръцете им.Само и само да се търкалят клиничните пътеки и да се прибират пари по линията на цирка ковид са готови на всичко.За тях сте мръша, не им пука с какво ви тъпчат и дали ще отключите заболяване.Хубав ден на всички

8

Анонимен

преди 3 години

Не е от ковид, от стрес е. Диабед се получава в 90% от случаите - от стрес. А стреса, дойде именно от вас, медиите. Толкова заразени, толкова умрели, толкова още ще се заразят, толкова ще умрът, толкова още ще останат без работа и т.н. Стрес, от това е диабета. И вие всички медии сте виновни. Но нали на вас все някой друг трябва да ви е виновен и сега - или ковида или хората са ви виновни. НЕ. ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ. МЕДИИТЕ.

7

Анинимен

преди 3 години

25% от децата са с наднормено тегло. При възрастните процента затлъстяване е 61%. 7% от хората над 15г възраст са с диабет. С наличието на интернет, информация и възможности за спорт, човек може да изглежда като спартанет, но уви е мързелив по природа. И преди някой да се изръси че е скъпо, в София има над 100 стийт фитнес площадки, и плочки се правят с глад, ама нутелата е евтина.

6

Анонимен

преди 3 години

Високата скрита заболеваемост се изяви след прилането на кортикостероиди дексаметазон

5

True

преди 3 години

Ковид се явява и масов фактор за разпространяващата се олигофериния - справка учениците.

4

Анонимен

преди 3 години

добре бе хора, вероятно е вярно това, но побърквате хората само с негативизъм. Утрв напишете че рак на дебелито черво води или знам ли какво още само и само да има негативизъм в новините. Нали се сещате че на хиляда доктири интервю да вземете ще ги кажат по нещо и то гадно само и само да изглеждат многозбаещи.

3

Abigejl

преди 3 години

Здравеопазването ни е застинало на кота-Ковид и нищо друго не лекува. Това е причината.

2

98625

преди 3 години

Много хора си карат с нетокрит диабет дълго време поради пречките пред адекватно изследване - направления, такси... вирусът изкарва наяве тези случаи, защото състоянието на скрития диабетик се е влошило.

1

House M.D.

преди 3 години

Другарката Ваня Гроздева какъв хонорар взе от фармафията за да рекламира неваксините? И защо гликомерните лентички продължават да са платени?