22

Анонимен

преди 3 години

Пазара си знае работата ще се коригира, когато най - малко го очакват всички. Сега всички очакват криза и инфлация и купуват имоти на поразия.. Знайте от мен когато толкова много хора очакват нещо в пазарите, то не се случва.. Ще оправят полужението ще има бум на икономики и раждаемостта и строителството и ще видите ,че това което очаквате няма да се случи. Може би след следващите 10 - 15 години.

21

Патиланчо

преди 3 години

Това с имотите е пълна спекулация.Нито знаеш за колко да го купиш,нито за колко пари да го продадеш.Нито знаеш кога да го купиш,нито знаеш кога ще го продадеш.За лихви и за сигурна работа за 10 години напред да не говорим.

20

Анонимен

преди 3 години

По същата причина поради която и биткойна е 58000$, печатат се пари като за последно. В САЩ напечатаха 3 трилиона тая година и въпреки това долара расте спрямо еврото, така че си направете сметка колко евро е напечатано.

19

Тли Милиона Долала

преди 3 години

Палалелен разбрахме, че има, а палачичов има ли?

18

Сата НАТО

преди 3 години

Слава Богу, поне съм спокоен, че не съм предал живота. Не съм се крил като ***, не съм бягал от родителите си като от чумави, не съм врещял на децата си, че ще ме заразят, а напротив - спрях паническите им пориви да се набутат в ръцете на убийците с бели престилки. Проклел съм всички организатори на това масово убийство и ще се върне на децата и внуците им, има Господ.

17

Сата НАТО

преди 3 години

Защото правителствата, съставени от безскрупулни из роди и тьпи поместни п.тки, солидарно с поместните докторски гилдии обрулиха тьпигьозите, които са ги избрали. Сега ще напечатат още маса пари и ще обезценят спестяванията, инфлацията вече е двуцифрена, производството и търговията едвам кретат. Ще се хванете за палците тези, които много искаха да се скрият от вируса, дето стоят сами на трамвайната спирка с маска, дето мислехте, че животът ще спре на пауза да ви изчака да го живеете утре.

16

Няма значение

преди 3 години

Извадка от статията :"Силните цени на жилищните имоти също така карат притежателите им да се чувстват по-заможни, окуражавайки ги да харчат повече."Поздравления "авторе"!... доста интересен подход :), продължавате да наливате масло в огъня, браво! 👍

15

До Home Office

преди 3 години

Човек може отвсякъде да работи някои професии, но в китните планински селища няма да има добри училища за децата, а и здравеопазването няма да е добро. Пак ще ти трябва база в големия лош град ако не си сам.

14

Анонимен

преди 3 години

Аз гледах цените на жилища в малък град, не в София. Пазарът е пълен с апартаменти за продажба. Не се купуват а и цените не падат. В София може да е реален пазарът, но това в малкия град не го разбирам.

13

Анонимен

преди 3 години

По евтини къщи в Европа. Пълни лъжи.

12

Хоум офисът

преди 3 години

не е задължително да бъде в София. Човек може да рабати и от китни планински селища, където цените на квадрат са 250 евро.

11

6557454

преди 3 години

*** от форума още ли чака да паднат цените и смята колко хора и жилища има? Балона да се спука :D Аз и много мои приятели купихме и изплатихме, докато други чакат балона :)

10

Хахаха

преди 3 години

Всичко е изчислено ... Сега е момента, за апартаментааа, кредит вземи, балък бъди ...2010 г. не увряха тиквите на ламтящити за собственост над кутийки с покупна цена 400 до 700 евро на квадрат, а с лихвите по кредита удря 1400 евро на квадрат.Това е абсурдна цена, но гордият собственик с ипотека (примка на врата) плаща като бесен.После реве, че го гонили от "собственото" му жилище и има да плаща още една камара пари по кредита.ДОКАТО ИМА ТЕЛЕТА, ЩЕ ИМА И КАСАПИ!

9

Една

преди 3 години

Тази новина е пълна лъжа. Това се случва единствено в България. Навсякъде имотите поевтиняват и всеки може да провери или да пита познат от чужбина, например Англия

8

До 4

преди 3 години

Парите не са у хората. У шепа вентили. Те вече имат 100- тици имоти. Няма да се раздвижи пазара. Ц-ц-ц

7

Анонимен

преди 3 години

Все още може би не се усеща кризата толкова много, заради кризисните мерки и кредитната ваканция, но премине ли това, ще бъде трудно да се държат изкуствено високите цени според мен

6

Какви глупости само

преди 3 години

Как така скок на имотите, когато толкова много хора ще останат/ вече са останали без работа? Водещи световни икономики се огъват, но тук имаме скок на имотите.. Това е пълен изкуствен балон според мен!

5

Анонимен

преди 3 години

Както вече писах .Не е време за покупка на скъпи имоти. Изчакайте и след нова година ще вземете на двойно по ниска цена от ЧСИ тата ;) Зависи кога ще спре банковата ваканция .После ще са нужни към 6 месеца и готово .Ще купувате на двойно по ниски цени както през 2009 година ;)

4

11

преди 3 години

Защото хората се събудиха и гледат да спасят парите си в нещо, което има стойност.

3

Лечо

преди 3 години

Задава се световно дране на кожи на собствениците на имоти! И тези тенденции са пълна глупост в България, защото по света цените растат там където търсенето надвишава предлагането! В България на 7 милиона население имаме над четвърт милион жилища за продан ( отворете базар.бг и вижте броя на обявите) , за какво търсене говорим? Лъжи, цял куп мазни лъжи! Мирише на платена реклама и манипулации отвсякъде.