338

Анонимен

преди 3 години

На ресторант се ходи-по желание, но на училище е задължително. Така че, учениците, особено големите-да учат само дистанционно! Не разболявайте насила деца и родители! Това е цинизъм и геноцид!! Оставка незабавно!!

337

Анонимен

преди 3 години

Училищата няма да ги отваряш, не намесвайте децата в схемите си!! Точка!!

336

Stoneд

преди 3 години

До Анонимен 339Нито хората умират както ти се представя, нито ресторанти и заведения са ти виновни за това. Не знам колко време ще отнеме да го осъзнаете това, а и не никак трудно. Много малко аналитична мисъл трябва да се приложи и толкова. Как масово си ревете за безумни режими, които са в ущърб на нормалността и качествения живот на всички ни....

335

Анонимен

преди 3 години

Всички, абсолютно всички решения (включително и за Ковида) в България са политически! ББ се е обградил с послушковци, които никога не биха помирисали власт, ако не са наведени много ниско и не изпълняват дословно всяка дума на Борисов.

334

Анонимен

преди 3 години

7. Заради изборите ли разхлабва мерките, при пик на отчитани заразени и починали?8. Заради локдаунът ли се отчита пик заразени и починали?9. Надбавките към пенсиите и всички дадени държавни (наши) пари наляво и надясно, не е ли купуване на подкрепа? Купуването и продавенето на гласове, било престъпление. Какво ще правят с надбавките а пенсиите след изборите? ;)

333

Анонимен

преди 3 години

4. Колко деца са се родили 2020г? Вероятно около 60 хиляди. Като 2009г. когато идва ГЕРБ, раждаемостта се почаква до 81 хиляди, 2019г. е вече 61.5 хиляди. Единствената година с леко увеличение е 2014г. - след Орешарски;5. Колко са починалите за 2020г.? Говореха че ще е над 120 хиляди, при родени около 60 хиляди - 2 пъти по-малко. Защо по класации сме номер 1 по смъртност?6. Защо имаме това отчайващо съотношение броени починали, къмто заразени? Мексико бе по-зле от нас, а за други не знам. Лъжите се връщат като бумеранг;7. Заради изборите ли разхлабва мерките, при пик на отчитани заразени

332

Анонимен

преди 3 години

1. Защо ползва Бойко държавен ресурс за кампания?2. Колко е увеличението на безработицата през 2020г? В НСИ не брояха от началото на годината, на трябва увеличението да е над 150 хиляди. Само за първата седмица на 2021г. (4-10 януари) увеличението бе с 12385 човека, където е извадено наетите от такива и липсват нерегистрираните. Почти 0.2% от населението на България става безработно за 7 дни! Увеличението на безработицата е от преди ковида;3. Колко са увеличили дълга, че по едно време на 2020г. бе с 5 милиарда лева, но после посмалено? Преди ГЕРБ държавният външен дълг бе някъде 25 милиард

331

Анонимен

преди 3 години

Не можеш да искаш да си уважаван в обществото, когато за власт и пари слугуваш на една полуграмотна Мутра.

330

Анонимен

преди 3 години

Кризата доказа, че Бойко Борисов е най-слабият министър-председател в Европа

329

Анонимен

преди 3 години

Българският ботоксов модел: Отказваш се от квотите си за Пфайзер и Модерна, страната ти става първа по смъртност и последна по ваксиниране в Европа, почваш да ревеш как хората са виновни щото не носели маски.

328

Паниката

преди 3 години

Затваряй те всички по къщите,да се иззидат входовете на блоковете,армията да обикаля,който излезе в трудов лагер,изборите да се отложат за след 1000 години,дотогава нека Бойко ни пази

327

Бай Колю

преди 3 години

Има време до края на деня-може да променят заповедта!

326

Анонимен

преди 3 години

Над 5000 положителни за ден...и разхлабване на мерките!

325

Анонимен

преди 3 години

Този очилат плу...жек да се откаже първо от заплатата си и после да затваря и отваря бизнеси като, че сменя светлините на светофара.

324

arsenalfc

преди 3 години

Този ботокс изобщо не знае какво прави! Неорентирана герберска шайка!

323

Анонимен

преди 3 години

Престанете да лъжете за коронавируса и ще видите как ще забравим за него! Никой не умира от коронавирус, а платените викачи не знам какво друго ще заработват в това време на безработие, но не мога да ги мисля.

322

Анонимен

преди 3 години

Всичките ви умновати решения на последък имат само един произход - изборите. Абсолютно неадекватни сте!

321

Анонимен

преди 3 години

"Като чета коментарите, не мога да разбера едно - всичко да е отворено или всичко да е затворено последно? Очевидно на нас все нещо ни е неугодно..."-----Всичко да е АДЕКВАТНО.

320

разочарован

преди 3 години

супер разочарован съм от псевдомерки, от неадекватно поведение и от всичко което се случва. Думи нямам. Срам ме е, че живея тук.

319

Анонимен

преди 3 години

Боже тези шегуват ли се? Хората умират, а те мислят за отваряне на ресторанти!! Брей не се научиха да готвят и че здравето на народа е на първо място!