10

Анонимен

преди 3 години

Тук хем няма ваксини хем има бум и ще отпущат мерките а тулумба нали е приятел с Ердоган да гледа от него не от Винету щот там епидемия няма

9

Анонимен

преди 3 години

А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА???

8

Менто

преди 3 години

Ам - гъл още не се ли е изходил по въпроса??? Или пак се е запекъл заваллъ!!! Ех как му липсват клизмите на стария гюлен ага мамула.!.

7

4 до 5

преди 3 години

Живея, но не знам дали не е за съжаление. Защото се ваксинирах, с надеждата скоро да живея нормално. Но поради обективни факти като, че голяма част от народонаселението вярва в световната конспирация и, че ръцете позеленяват след иглата, няма да мога да заживея скоро постарому. Надявам се ме разбра. Вместо да живеем като в Израел, ще живеем като в Индонезия.

6

Анонимен

преди 3 години

Ашколсун!

5

Анонимен

преди 3 години

До 4, ти не живееш ли в България? Защо се обръщаш към останалите българи с израза: "вие ще стоите още 2-3 години затворени". Сякаш не живееш тук, и това, което се случва в България не те засяга.

4

До 555

преди 3 години

В Турция не е масово. Виж в Израел, всичко е пуснато. После се чуди защо стоиш още затворен. Ще стоите още 2-3 години, защото толкова ви е акъла. Като след война - умните държави се окупитват най-бързо, простите най-бавно или никога.

3

Solar Power

преди 3 години

До 555: Колко да е масово .... 10-15% ... Масово е в Израел,ОАЕ,УК,САЩ. Виж там графиките как са :)

2

Анонимен

преди 3 години

555Изглежда ваксинацията утежни обстановката. Само се чудя как ще им забранят да се кланят по джамиите, това им е като дишане на въздух.

1

555

преди 3 години

Добре де, нали там масово ваксинираха. Да не стане така, че ваксините да не помагат, а да утежнят положението.