7

Краси

преди 3 години

Само питам-а с хилядите незаконни бетонни клетки-гаражи какво ще правим?Представяте ли си във Виена,Берлин,Прага или Рим някой да си сложи пред блока едно гаражче?В комунистическа РБ всичко може!Защото няма съд и държава!

6

Анонимен

преди 3 години

Странно. Аз от 2008-*** година не съм виждал такава стара кола в София, която е за скраб. Откъде ги намериха тези 466 коли? Да не би собствениците им да са в чужбина и да не са успяли да минат на технически преглед в срок?

5

Анонимен

преди 3 години

От 20-25 години са тия напъни да се махат старите коли. Само приказки и старата песен си продължава. Засрамете се бе. Нещата са очевадни, стоят стари автомобили и камиони с години, години... всеки ги вижда, само тия дето трябва да ги махат не ги виждат.Не знам защо така мудно стават нещата.Кому са нужни тия стари железа да стоят и да разкапват в почвата???

4

баба мара

преди 3 години

а защо не се заплащат колите на собствениците когато се вдигат 1000 кг по 1 левса 1000 лв вземат ти колата и после я виждаш по улиците с нов собственик и новиномера тази наредба не е изпипана както трябва трябва нова като за 21 век ипазарната икономика

3

София

преди 3 години

Спаси София, коментар?Загроби София? Нещо, хранилка, фейсбуукче, ау? Да се хвалим в 10000 поста колко сме безполезни?

2

Анонимен

преди 3 години

А колко са изчезнали по морги разни. Например има едни новопръкнали се мишоци между горубляне и младост на един тир паркинг, разфасоват коли, по поляните разхвърляни, няма фирми, няма договори, много работят нощем, събота, неделя и по празници.

1

Анонимен

преди 3 години

Химнето борисчо бонев от смучи спфия веднага да даде обяснение и да подаде Оставка веднага! Влезе на хранилка и работа за 5 стотинки не е свършил, съжалявам, че гласувах за него.