14

Анонимен

преди 3 години

Имаше изказвания преди 20-30г.че хората м/у 55-65г. ще станат воденичен камък за свет.икономика и околна среда...

13

Анонимен

преди 3 години

е това не мога да го разбера едните спират ваксината за хора над 55 години а другите за хора под 55 години,не може ли да седнат и да се разберат коя ваксина за кого е и да спрат да тровят хората...

12

Анонимен

преди 3 години

Тази ваксина трябва да се спре и забрани употребата и. Много хора след ваксинация се тръшкат и не са добре. Буквално по 10 дни са на легло и берат душа. Все едно са заразени с истинския Ковид вирус. Други са с усложнения в болница. Всичко това се прикрива много и изобщо не се дава гласност, до като не почине някой. Такава *** и такава агитация за тоя б оклук на Астра зенека е нетърпима. Господ си знае работата рано или късно връща и то многократно....

11

Анонимен

преди 3 години

Мразя ваксърите

10

Анонимен

преди 3 години

Днес пристигна Модерна.Защо не обявят на кого я поставят както не обявиха на кой поставиха последната пратка Пфайер.?Защото пак ще е за свои хора .Ако някой се добере до тях е с връзки.За тълпата АЗенека.Искаме Пфайзер,Моферна,Спутник5 или китайската.

9

Анонимен

преди 3 години

До ЗАЩОИнтерфероните бяха модерни през миналия век, но за кратко. Страничните ефекти са много по-чести и по-тежки от тези на ваксините. Нали самите вие ще пропищите, ако започнат да лекуват с интерферони.

8

Do1

преди 3 години

Като твърдят че АЗ е безвредна ,защо не си поставиха нея?Нагли,отвратителни пупулисти!Не ин пука за хората.Сигурно и семействата и са с Пфайзер.

7

Кривондел

преди 3 години

Междувременно Великобритания е ваксинирала повече от половината възрастни с поне една доза ваксина и държавата вече планира да възобновява нормалния ритъм на живот.

6

ХАЙДЕ ТИКВО

преди 3 години

Това е твоят шанс. Отивай да я вземеш

5

Бау

преди 3 години

Червената комунистическа канадска шайка анитваксъри иска да забави борбата с пандемията в Канада. Как може да са толкова про сти не знам. Сигурно Радев ги е подучил.

4

Анонимен

преди 3 години

Какъв анализ от кой, фармамията ще анализира собствените си ваксини, ако комисията ги изкара лоши ваксини то комисията ще са популисти, комунисти и всякакви ще ги изкарат медиите на СЗО и Бил Гейтс и на САЩ. Закривай.

3

Анонимен

преди 3 години

Дайте ги на кофпомпаджията. Той от алчност и лакомия, ще натъпче с химикали и вничетата си.

2

Хахахахахахахаха

преди 3 години

И Канада вече реши да спести от изпращане на пенсии в тая пандемия :)Сега като боцнат пенсионерите с Астра Запека и след някою-друг месец прекратяват плащането във връзка със смъртта на получателя.

1

Анонимен

преди 3 години

Що така нали у нас НОЩната шайка твърдят , че АЗ са безвредни???