9

До 10

преди 3 години

Особено през зимата е най-удобен. Или варниците ще му пускат отопление може би!? Моля те спри с глупостите.

8

отговарям за написан

преди 3 години

Най-прекият морски път между Европа и Азия е Руският Северен Морски път.Времетраенето на трансфера по Руския Северен Морски път е с 1/3 по-кратко от времетраенето на трансфера от Азия до Европа през Суецкия канал.Цената на трансфера по Руския Северен Морски път е много по-ниска.Днес Русия осигурява безопасност и съвременна цифрово обезпечена логистика по целия Северен Морски път.Бъдещето на трансфера от Азия до Европа е по първокласната магистрала Руски Северен Морски път.

7

Марин

преди 3 години

До евроскептиците и рубладжиите. Корабът е издърпан от холандска компания.

6

Анонимен

преди 3 години

Каква драма драги зрители! Все едно никога през историята на човечеството не е имало някакви технически проблеми и произшествия. И медиите като всяваха паника 3 дни, с какво помогнаха в случая?

5

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3 "Откровено лъжете, че Суецкият канал е най-прекият морски път между Европа и Азия. Най-прекият морски път между Европа и Азия е Руският Северен Морски път."Ти шегуваш ли се, колега?! Или просто си скаран с аритметиката, географията...!?

4

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2 "Тия от ЕС стояха и гледаха загрижено, докато Египет спаси ЕС от кризата. ЕС са нефелни и освен да гледат загрижено друго не могат да свършат"Ми да! С нидерландски влекачи! Агопе лягай - биволите фръкнаа!

3

анонимен

преди 3 години

До АнонименМи да! С Нидерландски влекачи! Агопе лягай - биволите фръкнаа!

2

Анонимен

преди 3 години

Очаква се до днес сутринта през Суецкия канал да са преминали над сто кораба.Очаква се.Откровено лъжете, че Суецкият канал е най-прекият морски път между Европа и Азия.Най-прекият морски път между Европа и Азия е Руският Северен Морски път.

1

Зозо

преди 3 години

Корабоплаването там стана курабоплаване :))))))))))))))))))))))))))))