12

Анонимен

преди 3 години

Другаре, ако на машината маркираме номер 4, то при разпечатката на протокола, от 4 ще стане 28. Гласувайте си с хартиената бюлетина. Комисиите да не се правят на ударени с мокър ***, ами да си броят гласовете правилно. Никой не им е виновен, че не могат да разделят на 2 магарета сламата.

11

Анонимен

преди 3 години

Машините са лесно манипулируеми. С машини не се гласува никъде в Европа. Там където правиха опити за гласуване с машини, в последствие се отрекоха и се върнаха към хартиените бюлетини. Защо у нас не се поучихме от европейския опит? Защо трябваше да угаждаме на фигуранта и бсп?БРАТЯ БЪЛГАРИ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ С МАШИНИТЕ! ВАШИЯТ ВОТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАЧЕТЕН, НО НЕ ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ, КОЯТО СТЕ ИЗБРАЛИ!

10

БСП то

преди 3 години

Каквото и да барнат по Изборния кодекс всеки път сами си го набиват ама по-дълбоко.

9

С тея

преди 3 години

Машини май пак ще гледаме феномена 15 хаха

8

До 9 К. Ш

преди 3 години

Теб кой те пита ? Гласувай си на хартия за герб. Ние ще гласуваме срещу герб и статуквото

7

К. Ш.

преди 3 години

Не гласувайте с машини, опасно е. Първо, може да се заразите и второ - машината може да бъде манипулиран и от дистанция. Дадоха се много милиони, за да се угоди на фигуранта.

6

До 5 зозо

преди 3 години

Баща ти е бил доносник а ти пишеш срещу него

5

Зозо

преди 3 години

До х ....нещата се командват от западните господари и кукловоди....Викаш друго си беше през руското робство - пряко подчинение на Масква, тел по границата, жителство /крепостничество/, ДС доносници навсякъде. Ай сиктир!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Четвъртък и петък, ще се учи ли, че даскалята макар и лежащи, живо се вълнуват. От миналата седмица, до ден днешен, тридесет минутното мънкане пред микрофон на всяка, започва с пет минутен преамбюл, за това ще се учи ли, или не.

3

Ааа

преди 3 години

Не на някои парите от ЕС им ги спират. Само на Боко ги дават...засега.

2

х

преди 3 години

Няма смисъл да се гласува. Който и да изберем, нещата се командват от западните господари и кукловоди, ЕС, НАТО. Дали е Боко, Корни, Славчо или друг, е без значение. Нашите са просто едни изпълнители и усвоители на средства, които разпределят както намерят за добре, част от тях и за себе си, заради тази част е и борбата за власт. Ако си мислите, че някой ще ви "оправи" и се е загрижил за вашето добро, жестоко се лъжете. Целят само собственото си добруване.

1

Откак

преди 3 години

АПИ сложиха машини за е-винетки на джигитайски език и сума народ се принуди да си купува по две годишни винетки реших -Машини Не Пипам.