69

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да гласуват само постоянно живущите в Българиятези които живеят другаде на практика се месят във вътрешните работи на България

68

квооо ни дреме бе

преди 3 години

свестните българи които са на запад и са се интегрирали със свестни и нормални професии и занимания много добре знаят как да гласуватдругите отрочетата на соц лидерите дето чистят кенефите на западна евопра и англия и харчат пари на дядо и баба уж че учат се върбаха още миналата година в БГ и безчинстват по улиците на градовете ни

67

хахахахххахаххаха

преди 3 години

чиатачите на кенефите на западна европа отдавна са в БГ още от миналата година началото и свалят ББхахахахха

66

Анонимен

преди 3 години

Те не са на острова в момента, поне повечето са обратно по селата.Разходете се и ще видите колите с десен волан и английски номера.

65

Анонимен

преди 3 години

ХАХАХА българите били най великите европейци а острова бил трета страна хахаха чалгясали некадърни връзкари смърдящи живеещи като въшки

64

Питър

преди 3 години

До Анонимен 47Българската аристокрация е избягала в Румъния и особено в Унгария. Дори имаше публикувани някакви спекулации, че са успели да проследят династията на Шишмановци до някакъв човек, живеещ и в момента там - в Унгария.

63

ИСТИНА

преди 3 години

Българи и българки ,,, КОГАТО ГЛАСУВАТЕ ОЗНАЧАВА ,,ЧЕ ТЕЗИ КОИТО ИЗБИРАТЕ СА ПО УМНИ ОТ ВАС.... Като ги слушате какви глупости говорят и мислят,, ДАЛИ СА ПО УМНИ ОТ ВАС????????

62

нърт

преди 3 години

Човек трябва да е луд, да отиде да гласува без значение дали е в чужбина или се намира в България.

61

Инспектор

преди 3 години

До = Чалгарче,не се напрягай ще ти стане лошо,споко,инспектора Извъобще не е твоя работа първо и второ наздраве от Пунта Кана.МАНЯНА И Меренге.

60

Запознат

преди 3 години

Това е геноцид спрямо българите в чужбина от Хунтата ГЕРБ и псевдопатриоти. И комисиите там са подменени с *** им. На 05.04 всички на протест да срутим нагласената лъжа, наречена от Хунтата - избори!!!

59

Анонимен

преди 3 години

До = 56Каза гузоръкия не успял емигрант .

58

Анонимен

преди 3 години

По добре да слугувам в чужбинана лоши хора от колкото на глупави в родината.Лошия ще ти заплати труда,глупакa не.

57

Анонимен

преди 3 години

Истинските българи са в България.фИКИ, АЗИСТ ,ФЪНКИ ,100 КИЛА И АЗ.

56

Анализатор

преди 3 години

Не е никак случайно, че другарите от ГЕРП-БСП-ДПС и т.н. не са много навити българите в чужбина да гласуват. Все пак тези хора са избягали там, за да печелят повече пари и да осигурят някакво бъдеще на децата си. Много от тях милеят за България и продължават да инвестират парите си в родината. Там хората се редят по цял ден на опашка да гласуват. В гетата в България се редят на опашка за кебапчета и бира...

55

=

преди 3 години

Инспектора по миене на чинии да не ми се изживява като успял в чужбина.Успелите в Англия българи са под 5% и не се правят на велики.Мий си там чиниите и ке нефите и не бери дерт за горката чалгария

54

Инспектор

преди 3 години

Горката Чалгария!

53

1

преди 3 години

Как ще гласуват живеещите в чужбина на практика няма никакво значение.Там се избира един, най-много двама депутати и то при масово гласуване в Турция.А относно това дето вкарвали 2 милиарда на година-миналата кризисна 2020 г. БВП беше 108 милиарда,та няма да мрем гладни,ако ги няма парите на гастарбайтерите.В крайна сметка приходите от всички данъци на българите бяха над 50 милиарда и то данъци на работещите тук,а парите на гастарбайтерите са си техни и не се облагат с данъци.

52

Българин

преди 3 години

А бе, хора българи, кой го интересува как щели да гласуват измекярите в Англия ??? Що за тъпня ни навирате в носа ? Който се е запилял някъде извън България , значи няма право да гласува и да ми каже как да живея аз !!! ТОЧКА !!!! Трябва закон за това !!!

51

Истината

преди 3 години

Българи в чужбина умолявам ви...Спрете да гласувате и да вкарвате по 2 милиарда на годинав бюджета на Майка България.

50

Анонимен

преди 3 години

Интелигентните хора в Англия рядко гласуват. Те вече са си граждани на Обединеното Кралство и се вълнуват от собствените си грижи и проблеми. Някой ще тръгне да пътува и да си губи половин ден по опашки, и то в неделя, за да избира от лист с нещастни бездарници? Този гол патриотизъм е само за комплексари, които не знаят на кой свят са.