191

герб безумци

преди 3 години

Вчера 4500 нови и министъра излъга че са толкова защото се натрупвали, днес почти 5200 пак ли се натрупват? Първо място по смъртност в света!Няма ли най накрая да вземете някакви мерки?

190

още успехи

преди 3 години

нови 5200 заразени, спадат пак, това е от натрупването, от първи април пускат баровете с градинки , Европа звъни всеки ден и го поздравява за най добрите мерки

189

Анонимен

преди 3 години

да идва Корнелия.че тоя ще ни избие с 200.

188

Анонимен

преди 3 години

умират по 200 на ден.тоя ще отваря всичко. *** бебета.бременни.деца...няма нормални управляващи

187

6

преди 3 години

Като в нацистки концлагер!? И кайто гласува за Борисов е престъпник!

186

Случаен минувач

преди 3 години

Най новият виц.Иванчо - абитуриент. Баща му го пита:-Какъв искаш да станеш?-Ще кандидатствам медицина, тате.-Иванчо, ти имаш слаб успех. Медицината е сложна наука, не е за тебе.-Никак не е сложна, тате. Вече остана само една болест, няма други!

185

икономист

преди 3 години

Моя е грешката, извинете ме. Отдавна не бях гледал данните за смъртността. Излиза, че няма голяма вариация в този показател през годините... Деменцията ме е подгонила.

184

Анонимен

преди 3 години

В цяла Европа затягат мерките! Увеличават ограниченията!При тази смъртност и заразяемост при нас разхлабват мерките! Презизборни игри! Това е ужасно! На каква победа се надяват тия от ГЕРБ?! Пирова победа с цената на трупове ли?!Това е началото на края на ГЕРБ! Гласувайте за да ги изринем! Гласувайте по съвест! Гласувайте и не се страхувайте!

183

Анонимен

преди 3 години

Починалите са 203!Никой не реагира!Дори в нацистките концлагери не е имало толкова избити на ден!?Всички мълчат!Измират нашите родители и прародители, а ние гледаме като телета ,които също водят на заколение! Първи сме вече в света!Правителството си седи тихо и мирно и се надява на преизбиране или "От пожарникар -на чалгар!".

182

До 185

преди 3 години

У нас на ден само от Ковид умират по 100 човека, а от вчера са над 200. Болниците са препълнени, а днес взели решение от другата седмица отново да разхлабват мерките. Това е БЕЗУМИЕ! Ние като общество сме обречени и без значение кой ще спечели изборите тук ще продължават да живеят най-бедните европейци!!! Материалът е лош, от най-лошите.

181

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че няма да вярвам сляпо на НСИ на една продънена комунистическа държава. На вас щом ви харесва да живеете в страх и ужас - давайте.

180

Анонимен

преди 3 години

До 203Прав си. Да изчакаме докато на Земята останат само Адам и Евa. Няма да им даваме да печелят пари от ваксините и да не умираме я. По-добре мъртъв, отколкото те да печелят пари от епидемията. Боже-, боже-е-е

179

Анонимен

преди 3 години

Благодарен съм на пандемията, че ми показа кой около мен е човек и кой не мръднал мозъка му от първичната рептилска част.

178

Анонимен

преди 3 години

Ваксините са на експериментален етап. Няма лошо, за науката, да има наблюдение над ваксинираните - честота на развитие на симптоматика, постъпили за болнично лечение, продължителност на лечението, преживяемост... После би трябвало да се проследят антителата, продължителност на защитата...Експеримент като експеримент - ако искаме да научим нещо, да помагаме на хората, а не само да се печелят пари.

177

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 205Щом и на НСИ не вярваш, значи си от някакво друго измерение. На ден умират по 300 души повече от средния брой за последните n години, той тръгнал да прави ялови разсъждения на тема биологичен вид.

176

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден в България все едно че пада по един самолет със хора, а на никого не му дреме. Такова нещо не се е случвало от кръвопролитна война. На фона на това, някакви недоразумения си играят на затваряне и отваряне на кафенета, фитнеси, забавачни и пр. А някакви интелектуални кюпове пак щели да гласуват за тях, защото им обещали 1000 лева минимална заплата. То бива да си дребна душица, ама това е такова малодушие, че ако го намажеш може да ти мине.

175

Българин

преди 3 години

За Бога, братя и сестри, гласувайте - за когото искате, само не за ГЕРБ!По заразен и вреден от Ковид 19 е само ББ!

174

Анонимен

преди 3 години

До 182Личи ти по това, което пишеш.------Така ли? :)))И какво друго личи от това, което пиша ?

173

Анонимен

преди 3 години

Последни данни от НСИОбщо починали през седмицата 15-21 март 2021 са 3297 човека.--------Никой не е проверявал и никой не може да провери данните на НСИ. НОЩ, болниците, моргите, патолозите и прочие. Няма начин да вярвам на някакви, които подигравателно ме учат да си мия ръцете и ми вменяват вина по всякакъв начин. Човекът е най-обикновен биологичен вид, който мре закономерно, особено когато му отменят плановите операции и го оставят на стълбите с празна бутилка кислород.

172

Анонимен

преди 3 години

Ако гласувате за мутрите, гласувате да има нови все по-високи вълни на заразени и починали от вируса. Видя се, че мутрите не знаят какво да правят при тази епидемия.