22

Беселина

преди 3 години

Още един прасок! Седнал да ни учи как се управлява държава, той апетита си не може да озапти! Точно на партията на Цв.Цв. ли им омръзна от Борисовщините?!

21

1

преди 3 години

Огромна заблуда е че като сменим парламента,правителството и няколкостотин високопоставени чиновници и о чудо-институциите ще заработят страхотно.За съжаление хрантутниците на държавна ясла са 300 000 и ще останат същите.Само един пример-Хр. Иванов си протърка подметките докато смени върховните съдии,състава на ВСС и гл.прокурор.Да не би да ви харесва неговото протеже лозан панов,или рушветчиите във върховните съдилища?Искали да сменят Гешев-ами той е единствения дето работи почтено

20

Анонимен

преди 3 години

Бил бил в Америка.Само да попитам - колко политика с визия на свинйя с двойна брадичка има там, че не се сещам? Даже Тръмп беше по-слаб.Иначе за обещаване - всички обещават, а след изборите се скатават нещо. Защо ли?

19

Паранормал

преди 3 години

Моя глас отива директно при тях. От самото начало им подражавам, защото обикаляха малките селища и разговаряха с хората, обсъждайки общото бъдеще. Много земни хора с които можеш да разговаряш много открито.

18

Veni Vidi Vici

преди 3 години

Сто процента ще бъдат в парламента. Те са една от най-адекватните партии, които получават огромна подкрепа от народа. Те се интересуваха, те обикаляха, те помагаха. И това го казвам, защото го видях с очите си, не си го измислям, не си съчинявам. Докато другите си мислеха схемите, РБ обикаляха разговаряха с хората, обсъждаха бъдещето заедно с хората. Това ми направи много добре впечатление.

17

статистиката

преди 3 години

Това е висша форма на измамата! - Чърчил

16

сарата олигархия

преди 3 години

До новото правителствоОстта герб-бкп-дпс имат твърд електорат! Изборите са предрешени от тях!

15

Анонимен

преди 3 години

Цецо няма да вземе и 1 процент -заветната му мечта да вземе процента и държавната субсидия , да си пише 5000 лева заплата , офис , секретарка , сл. кола и да обикаля по телевизиите и да плюе по Бойко

14

НеСиПожелавайТова

преди 3 години

Ако заработят институциите,Цвъки (Молитвената закуска) заминава при Бай Ставри за многая лета и ти подир него,така че мирувай.

13

Анонимен

преди 3 години

Вадете патлаците от скривалищата братя и пуцайте ромеите и дпс.Иначе, те нас.Мирен преход няма....и никога не е имало.

12

Анонимен

преди 3 години

Това с изборите си го предъвкваме вече 30 години.От избори полза никаква.Тук трябва масово гласуване срещу *** и дпс или здрава народна сопа.Иначе колело, ама друг път.

11

новото правителство

преди 3 години

Да няма стари депутати!

10

ББ

преди 3 години

е и малко факти ако бе споделил...щото сестра ти е ***...нищо,че може да нямаш сестра,всеки може да плещи без факти,не го познавам,но споделям казаното,разбира се,че казано и направено...си е...дълга история...много ни обещаваха рая...а децата ни бягат от домовете ни

9

Потърпевш

преди 3 години

Този мазник, го е яд, че му гепнаха част от парите( всъщност глу.п.акът сам си ги даде). С когато крадеше от работниците си, тогава що не ревеше, а само мънкаше. Да каже как натрупа милионите и как плаща на собствените си работници, после да дава акъл на другите.

8

ББ

преди 3 години

бедният духом Зозо продължава да вярва,че азис и подобни,барабар с продуцентите им и телевизиите които променят ценностите на Народа ни са национални герои едва ли не...не са чували за хан Крум,за хан Омуртаг,за цар Борис ...за цар Симеон Велики...за Армията на България която не е губила битка,за Народа ми надживял 500 г. османско,45 съветско,30г.мафиотско-фашистко..Бог да пази България...от зозовци!!!

7

ББ

преди 3 години

До .!.е човека това казва,тоя дебелия ако не го прикриваше прокуратурата...щеше ли да ви ограби...ама гласувате за ограбилите ви...те назначават прокурорите...те създават законите...те ни учат,че да си послушен,ще те наградят с някоя служба на минимална и ще те превърнат...в роб...който да им гласува...а децата ви и те ли роби???до кога така???

6

ББ

преди 3 години

съгласен съм с вас г-не,разбира се руските и ДС *** ще ви плюят...не се плашете...отчаяни са,Независимото и Справедливо Правосъдие са основен стожер на общство с претенции да живее добре и да просперира,достъпно здравеопазване,и както казвате качествено и достъпно образование...минусите са служебни от няколко ченгета и трола...дИмокрация по съветски...имат само манипулациите...осъзнават,че нямат бъдеще и са особено зли,хората са уплашени,бедни и зависими и поради това не са активни

5

.!.

преди 3 години

Е как няма да са мразени има един дебелак в монтана над язовира държи кафене и басейн е тва прасе окраде кремиковци.Всичките богати в БГ са окрали народните заводи и тн.Дхайте пмиари само имиграция му е мкята който остане тука е ***

4

даа бе

преди 3 години

ти земи да спреш американските донати и колите, че млад човек си не е хубаво

3

Зозо

преди 3 години

Тоя мазен доспатски башибозук за какъв се мисли? Е тези същите изклака Батак едно време. Мазни и лъжливи до като им паднеш.... Помашка работа.