10

Анонимен

преди 3 години

и като свърши находището на това дето го копаят в тези общини и от най-богати ще станат най-бедни....., икономика без добавена стойност няма да я бъде задълго.....

9

:)

преди 3 години

Доста

8

Анонимен

преди 3 години

колко човека ги взимат тия големи заплати?

7

Ха-ха-ха...

преди 3 години

До Анонимен 5 : Нищо не помниш ти! Всичко си работеше, а братята руснаци не са имали нищо общо с този добив. Ако си малко по-грамотен сега да беше сметнал за да проумееш каква част от приходите са за заплати и как дори едни 1,5 % такса не се заплащат. И като се сметне как в африканските държави тази такса е минимум 30 % ще разбереш как сега ни ограбват. Защото ако сега не ни ограбваха не само там щяха да са високи заплатите. А АЕЦ-а е почти подарък от руснаците-защото са помагали винаги!

6

Да не спорим

преди 3 години

Явен признак за ""аборигенски модел икономика"".....Уви ! Така наречените ""ай_ти "" специалисти да се отделят в някоя закътана община и да се мерят с тия тогава...........

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Ти май не си прочел статията: общините с тия фирми имат най-високи средни заплати, което несъмнено се дължи на тия фирми. Аз си спомням как през "великия" социлизъм тия мини ги закриха, щото целя район беше една екологична катастрофа, заради мръсната технология. Смятай как са "внасяли" "братята" руснаци. Внасяли са само мизерия и разруха, а аз тия времена и ги помня!

4

Цеко

преди 3 години

Не учудващо, лошото че са от производства без добавена стойност. Изнасят се суровини, а на запад ги преработват и печелят повече.

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1: голям лъжец си! Тези сегашните крадат като за последно. Годишно изнасят по 20-30 милиарда, а руснаците внасяха в България по толкова. Но това за да се разбира иска акъл, образование и поне малко да си в играта за да умееш да проследяваш пътя на парите.. А то сега все сте функционално неграмотни!

2

Анонимен

преди 3 години

За Козлодуй никъде не споменават, нито по новини, никъде, все едно не е в България.

1

Анонимен

преди 3 години

В Челопеч не беше ли златното находище, от което запада "крадял". В Гълъбово не бяха ли Мариците?Де да "крадяха" така и руските фирми, но не би. Те ошушкваха всичко а населението в района мизерстваше.