10

Анонимен

преди 3 години

Ламбев от БСП не го знаел какъв е, ама прибира парите, които се дават на всеки депутат, за да си сформира група от съветници. Мисля, че беше по 5000 лв на месец. Освен това лъже, че на съветниците не се плащат заплати. Точно с тези пари се оформят нещата. Ето - нека БСП да дадат пример, като махнат от листите такива като Ламбев. Да докажат, че са честни! Дано, ама надали.

9

Койчо

преди 3 години

Измамените са като бабите които хвърлят пари през балкона

8

ПроСоТо

преди 3 години

тия са измамници,нема две мнения,но жертвите?.-."Лаком гз кръв сре"-народна мъдрост....Па и друго,установено ОТДАВНА от други за подобни мераци:-"Който иска да забогатее за една година,на шестия месец го..ОБЕСВАТ"..айде да е хаирлия!

7

Територия

преди 3 години

Територия на обикновени крадци и измамници. В това превърнаха, последните тридесет години, Майка България всички '"управници" ..."Държава" на обречени със заеми и Смърт удавници ...

6

Totenkopf

преди 3 години

""Нямам връзка с него повече от година и половина. Нито го знам какъв е, нито с какво се занимава. Това, че ми е съветник, не значи, че ми дава съвети. Всички сътрудници са формални. Нито са платени, нито имат някакво отношение към работата и не ми е бил съветник от 2 години и за не повече от 6 месеца. Нямам спомен даже в кой период е бил", заяви Ламбев." А това е просто за златния фонд червената реалност, каква е!

5

Totenkopf

преди 3 години

""Голяма част от тези средства освен лични, съм взела от заеми и т.н. " Раята служи за стригане, каквото е търсила си го е намерила овцата ахахха

4

Запознат

преди 3 години

Лаком г,,,,,з, кръв с......ре!!!

3

Бойко президент

преди 3 години

Българина има пари копува апартаменти по 2000 евро кв.м. ходи по три пъти в Гърция Занзибар, Малдивите.

2

Гюро Кюмюро

преди 3 години

Тарампаджи, трампаджик, пълни *** със арпаджик!

1

House M.D.

преди 3 години

Никой от обвиняемите не се е свързал с мен. Никой от обвиняемите не е карал насила ощетените да инвестират. Ерго, трябва да се провери откъде ощетените имат тези пари и как обвиняемите са подбрали своите "жертви".