48

Анонимен

преди 3 години

Мангъроъерапията води до това.

47

Анонимен

преди 3 години

мир на праха и. кой знае какво и е имало онези са я лекували от "ковид".

46

В тази държава

преди 3 години

Само ромите ги приемат в болница без проблем и им правят всички тестове и лечение безплатно защото иначе идва родата и следва масаж на медицински лица. За обикновените усмихнати и дружелюбни хора обикновено места няма и всичко се плаща.

45

Анонимен

преди 3 години

Ами като ви знае скопосията жената на бургаските докторя, е избягала с 200.

44

Ами...

преди 3 години

На калпавите доктори болните им пречат.В бургас читави няма.

43

Анонимен

преди 3 години

Лекувала се е с чай и аспирин по метода на Лангър-Мангър

42

Анонимен

преди 3 години

Е много ясно, че тия дето работят в тази болницата ще изкарат болния виновен. Те никога за нищо нямат вина. Некъдърници

41

Колов.

преди 3 години

Хиляди гушнаха букета от невежество и простотия!

40

123

преди 3 години

На никой не му се седи 2 сед у дома с една шепа хапчета с надеждата ,че ще мине леко ,ама все си крием главата като щраус , докато не стане късно.Бог да прости жената!

39

Анонимен

преди 3 години

Да допълня за двуседмичната одисея по болниците, че от много лекари само един прояви инцииатива да се зарови и да потърси какъв е проблема. Останалите си кютат по пътеките и са с манталитет на продавачки в магазин - работата да приключи и толкоз. Нито са добри доагностици, нито дават сведения (по-точно дават за друг пациент), изобщо трагедия

38

37ми

преди 3 години

Не знам къде работиш приятелю, но моят опит показва, че и лекарите замитат доста случаи било то с простото невдигане на телефон, с отказ за преглед, с дежурното няма места. Говоря за София, може би в провинцията личните лекари и тези по болниците някак си повече си познават пациентите и проявяват човечност, но тук сме в Ад на Данте.

37

жалко

преди 3 години

Жалко за жената, но едно не им увря в главите на българите: при най-малко съмнение/хрема, дразнене в гърлото и т.н./, не го кръщавайте -настинка , хремичка, ама бях потен , но не се облякох и др., а бегом за тест/бързият антигенен тест е 10-13лв/ ,за да се започне лечение НАВРЕМЕ,а не да се ослушват, за да няма карантина. Няма как 2 сед да няма свободно легло , бременните ги приемат веднага.Уж да излъжеш ситуацията , но понякога излъганият си ти. Жалко ,много жалко!

36

Анонимен

преди 3 години

Мой близък след двуседмично лежане за неврологично състояние в болница, без право на свиждане и без достъп на външни лица, беше заразен с ковид. В петък, ден 15-ти започна лека температура 37,1, в неделя, уж деня за изписване, със скандали изисках тест за ковид и светна положителен. В понеделник вече беше с певмония. Ако го бяха изритали вкъщи без тест както планираха, кой е виновен за късното лечение?

35

Анонимен

преди 3 години

Ми кво няма да откаже да остане?! Тя сигурно като е видяла на кво прилича болницата и е бегАла с 200!

34

Лекар от Ковид отд.

преди 3 години

Цялата система е сбъркана1.Масово болните казват ,че са "настинали", отказват да се тестват, отказват лечение и чакат с един аспирин да им мине обикновената хрема ,за да няма карантина2 .нещата се закучват , но личният лекува по телефона, а гинеколозите не искат да преглеждат и при най- малко съмнение за ковид-ясно ,гледат още един куп бременни.3.свободни легла често няма, но и пациентите 2/3 искат само преглед ,но без прием в болница4. вирусът е с подло протичане и нищо не се знае със сигурност

33

До всички

преди 3 години

Като толкова рипте, че това е само грипче и, че лекарите са шамани и шарлатани... що сте първите да ходите при тях и да искате помощ....нали знаете най-добре как се лекуват нещата...яжте си супичката и корените от глухарче и не дадайте мнение повече

32

До 30

преди 3 години

Възрастен съм,гледам коментарите на тези явно хлапаци,все още не помирисвали болница и болнично лечение и се учудвам на малоумщината им.Как коментират неща които съвсем не са им ясни. Голяма занимавка им е интернет,разбират не разбират,те си живеят и коментират анонимно във виртуалният а не в реалния свят! А невежеството винаги е самоуверено и те се радват милите на себе си!

31

Анонимен

преди 3 години

Изпратили са я вкъщи да чака , защото в болницата е нямало места и работата се е уплела. Как пък веднъж не излязоха за нещо виновни, все пациентът нещо е направил не, както трябва!

30

Bp

преди 3 години

Детето има ли к,о р,о,н,а

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Изявата Ви е доказателство, че мозъчните проблеми са характерни за членовете на семейството Ви....Съболезнования за този факт!