70

Българи

преди 3 години

Българите хвърлят фасове и *** през прозореца , бутат се като мулета, правят се на тарикати, а вие говорите за дразнещи шофьори!?! И

69

Анонимен

преди 3 години

Тия с купените книжки

68

Софияяяянец

преди 3 години

Имам 16 години стаж зад волана на какви ли не коли. Няма да изброявам да не се хваля. Карал съм какво ли не, къде ли не и в чужбина и по писти... Обаче през цялото това време не съм видял някой от пловдивския район да кара нормално. Даже перничаните дето всеки ден влизат и излизат от Софето са ми по-предвидими (не че са цвеке). Враца, Ямбол, Плевен и Бургас да си знаят и те.

67

Аха

преди 3 години

Хайде стига плюхте една конкретна марка. БМВтата ви били винаги виновни. Има едни млади лекенца дето с по-стари модели правят бели, но останалите са ок. Аз на 24 си купих чудесна 8 годишна Бавария. Карах си я съвсем нормално и за 6 години нямах нито един акт и кандидатствах за златен талон. Така, че има всякакви хора. Сега карам Опел - доста базов, но новичък е много е сдухан в равнение със старата красота, която някога имах. Истината, е че абсолютно всяка марка в Бг прави нарушения и то безброй

66

Bgto

преди 3 години

Най - дразнещи са тези, които систематично нарушават закона и цакат останалите. Тарикатите, които се нареждат най-отпред на светофара, които се пререждат пред всички в колоната, които карат в аварийната лента за да минат най-отпред на колоната, тези дето от лента за налява ти завиват надясно - и такива има и въобще тези дето спазват правилата са балъци и *** за въпросните мега тарикати Лошото, е че българите са адски толерантни към всякакъв вид тарикати и нарушители и винаги ги пускат.

65

До Пешо

преди 3 години

Мигача е известие и молба. И предимство ще му дадат интелигентните хора. Но когато го използва агресивен нахал , често от мъжки пол няма как да ми накриви капата изобщо

64

1

преди 3 години

Салтак с Ауди, БМВ и Фолквагин, пиян и/или надрусан, каращ все едно е сам напътя . И тези дойчовци с оригинална регистрация Tr.

63

Тоя

преди 3 години

Изпьрдян п?дал с мангалата л ти сеапрввна мьж с нож л ти нлтя омашярката е ужат

62

До Пешо

преди 3 години

Точно така ме засече една - при това на остър десен завой между два светофара (на 15м), а тя ми е отляво ! Влиза рязко пред мен, и..... изведнъж спира (на втория мигащ светофар, поради пресичащи хора). Естествено, не можах да спра толкова рязко, и я чукнах леко, а тя се опита да изкара мене виновен ! Комисията обаче реши друго !

61

пешо

преди 3 години

Моля ви се! Някой да обясни на жените, че мигача не дава предимство!

60

Менто

преди 3 години

Феееесооооовеееее!!!

59

Анонимен

преди 3 години

Най дразнещи са тия с и здуханите БМВ Ауди с регистрации ВН, В, ЕВ, РК.. Е тия *** са най дразнещи.

58

Веско

преди 3 години

Тъжен, макар и не изненадващ факт. Половината коментиращи смятат, че законите могат да се нарушават, а тези дето ги спазват са балъци.

57

Местан Лютвиев

преди 3 години

Аз ще ви кажа, това са турциите зад волана

56

Щирлиц

преди 3 години

До ХммТебе трябва да те преследва закона.

55

Балък

преди 3 години

До Анонимен 53Зад кое? Какво е това монитор?

54

Нове Божков

преди 3 години

Аз ще ви кажа, това са българите зад волана

53

До RS/365км. 41

преди 3 години

Виж сега спазвам правилника когато е възможно ,за да не стане беля повече , отколкото заради глобата а ти и всички като теб са много жалки щом парадират с пари.........по форумите!

52

Анонимен

преди 3 години

Най-дразнещ е Шофьора на Джипката

51

Анонимен

преди 3 години

До До Вескоза това лявата крайна лента трябва да е свободна за бързаци