44

Tony Blom

преди 3 години

Да гласуваме за партията на г-н Васил Божков с 14, хунтата трябва да бъде премахната и осъдена.повече подробности в youtube - Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ.

43

Листа не ядем

преди 3 години

Нема да се ядосвате. Идва Нинова след изборите и.... за 7 ноември 2021г. всичко е ОК. На откриването ще дойдат и посланници на Русия,Куба,Венецуела...

42

Анонимен

преди 3 години

Да, приридата у нас е безпощадна, през зимата си е .... зима (лошо време и не може да се стро), през пролетта е .... пролет (държове и не може да се строи), а през лятото е .... лято (слънцето пече и бетонът се напуква), за есента да не говорим, точно като през пролетта е, ама падат и листа и развалят строежите.А най-странното е, че само при обществените обекти го има този ефект, по черноморието и в София строят целогодишно и денонощно без проблеми.....

41

ни са знай

преди 3 години

Парите свършили, а чекмеджето заключено, и какво да направят тези, които ремонтират?

40

Анонимен

преди 3 години

работа, работа, работа! учителката по руски от Самоков...

39

Анонимен

преди 3 години

Много е тъжно ,че ни домъчня за тоталитаризма на живков ! , за 30г "демокрация" бг демократите само Крадът и Нищо ново не са направили за общото благо !Този парк беше Приказен -алеи,цветя,люлки,езеро със златни рибки ,криви огледала

38

мишо бирочето

преди 3 години

истината е че и да искаха милите не могат. калинките едвам сричат и пишат вие искате да вършат качествена работа.... а те и не искат, искат само да бухат. тази държава е върната на дередже краят на османската империя. технически, индустриално, интелектуално, поличиески и всячески. единствената разлика са мепесетата и тауавизьорите и демографското унищожение. свършени сме. ще остане само софийският санджак от нас.

37

Анонимен

преди 3 години

Наскоро един кандидат за депутат със свовото си да ме спечели, ми обесняваше как ние "българите" не пазим. Зачудих се и веднага му отговорих, че не съм видяла един качествен ремонт. София тъне в мизерия. На места няма асфалт на улиците, колите са паркирани на тротоарите и в зелените площи. Позволяват да се регистрират все повече и повече нови коли, когато прекрасно знаят, че няма къде да се паркират. Парковете са просто едни площи без подръжка.

36

Негостенин

преди 3 години

До Гост 37Това са така наречените архитект-усвоители. Или как проект за 2М да се проточи 4 пъти по-дълго, да не е завършен и да му вземат 11М.

35

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Гарантирано от Буци и Фандък ханъм!

34

Гост

преди 3 години

До жител на София Тотално ограбване и унищожение. Този парк си имаше добри алеи и се поддържаше. Имаше и отводняване. Тези некъдърници го съсипаха. С новите алеи не направиха никакво отводняване и гората и поляните са езера. Поставиха и павета на няколко алеи да не може да се карат кънки и колела. Не направиха паркинги, изоставиха и площите до бившето виенско колело и ресторанта. Не знам какви архитеки и проектанти са участвали, но съм сигурен, че не са били специалисти по озеленяване и ландшафт

33

Голям смях

преди 3 години

Ремонт на ремонта на ремонта. Гарантирано от ГЕРБ. Ми да им гарантираме ШУТ на изборите!

32

raven

преди 3 години

важното е че парите са ги усвоили ,на другото майната му....и без това по-тъмнокожата част от населенито до Овча Купел се снабдяват с гориво от парка (дърветата) и на герберите не им пука.Нали са им основните гласоподаватели .

31

ЧУДЯ СЕ АЗ

преди 3 години

Защо ремонтите не започнат ПРЕДИ да се построи обекта?Само Бойко Борисов знае защо.Кюлчетата са важни.Ние от ГЕРП ще ремонтираме всеки ремонт на предния ремонт!!!Ние крадем,затуй сте бедни.

30

Анонимен

преди 3 години

11 милиона лева - похарчени. И имаме блато. Нямам думи. Това е ГЕРБ.11 милиона пари, хора. Не са 11 лв, не са 11 000, не са 111 000. 11 милиона народна пара. И - ето ви резултата. На снимка го виждате. Имаме си блато за 11 милиона. Е вече прекаляват, ама наистина прекаляват...............................................................................................................................................................................................................................

29

Анонимен

преди 3 години

за 11 милиона толкова... знаете ли колко са скъпи черните джипки? а?

28

Анонимен

преди 3 години

Иначе ревеше - "Ама заварихме един гьол." Кат гледам първата снимка (други не съм отварял) - ми то пак си е гьол бре, Жипкаджийко. Гьол. Какво направи ти - Нищо. Заварил си гьол и оставяш гьол.Краде, краде, краде, краде и краде и пак краде. Иначе държавата си е един гьол.

27

мисирките

преди 3 години

защо триете коментарите?

26

Стивън

преди 3 години

Това е нагледно лозунга: Работа, работа, работа... Хахаха

25

Анонимен

преди 3 години

Наскоро бях там. Като цяло всичките пари са заминали за некадърно асфалтиране на няколко пътеки, осветление и камери на всяка лампа, за които съм сигурен, че не работят.