155

buba4ko

преди 16 години

Ей, ама днешните хора много са затъпели...не знаят елементарни неща, само ***(най верочтно тийнейджер) може да твърди че може от 12V ток да стане пожар. Пфу, писна ми от хора дето не знаят нищо в дадена област ама се правят на супер умни!!!Още малко ще кажеш че луминисцентната лапма дето е на 220V се нагрява много :-)Как да е, а направи ли ви впечатление че още няма яснота по най вайния въпрос - дали служители са отворили вратите, т.е. защо не са ги отворили:( защото на другите вагони са ги отворили само на тия 2 не са май :((

154

pak az

преди 16 години

Станалото във влака за Кардам вероятно е черен терор не бял, при който предупреждават, че ще гръмне бомба, за да се евакуират хората.T.e. atentatorite sa iskali da ima kolkoto se moge poveche gertvi, no ne shtesh li pada luminiscentnata lampa v kupe 6 - i po-goljama chast ot horata uspjavat da se evakuirat.Abe tezi specialisti i eksperti - chuvat li se kakvi gi govorjat?

153

anonimen

преди 16 години

Iasno e koi i zashto niakolko dni predi nacionalnia praznik e izvarshil dobre obmislen teroristichen akt!!

152

Mirage

преди 16 години

Поздравления за пост 5, 16 и 76! Гледах почти всички утринни предавания на водещите телевизии, където се изявиха ръководители, специалисти, следователи - жалко, непрофесионално и безхаберно поведение, гарнирано с изобилие на фантазии. По-скоро следователи и професионалисти бяха водещите журналисти, а не тези, които получават заплати за това.Главният терорист е нашето безхаберие и некадърност, а евентуален съучастник-някоя бутилка алкохолен концентрат.Природата ни е дала глави, за да мислим с тях и да не приемаме желаното за действително!

151

glagoabazubaduza

преди 16 години

и да е вярно, и да е невярно - много важно, в публичната ни среда всяко чудо е за три часа и никоя информация не води до нищо полезно, дори да е истина. *** народ-слаба държава. И търпелив, господи, колко търпелив! И друго - в коя друга държава учен с авторитета и функциите на проф. Рашев няма да пътува с кола с шофьор или поне с личен автомобил, а ще е принуден да се лашка по раздрънканите ни влакове с часове? Народ-махмурлия с ултракъса памет, давещ немногото останали свестни хора сред себе си, които нямат какво друго да сторят, освен да цъцкат по тези форуми, вкл. и аз лично.

150

преди 16 години

Разбира се , че е запален умишлено пожарът..Не може 1 вагон да изгори като факла от цигара или лампа...невъзможно!

149

преди 16 години

българина е чисто и просто едно невежо *** след като вярва на подобни идиотизми написани или казани от добре познати нам структури които силно желаят дестабилизация в страната и въпросът е дали населението ще се представи в дебилната си страна като вярва на подобни абсурди или вече е започнало да мисли и анализира това което му се поднася като информацияСпоред мен плюс желанието за нажежаване на страстите , подобно безотговорно изказване цели да прикрие ХАОСА В БДЖ !!

148

Гери

преди 16 години

През 80-те години имаше атентати,но тогава беше разбираемо заради възродителния процес. Сега за сега подобни поводи няма. Кой и защо ли ще го е направил? Може и да е някой психично болен човек, знам ли?

147

преди 16 години

Ivenlinche той и Осама не си призна за 11.09 ама като му набраха сърмите си призна! Ти смяташ ли, че някой от БГ ако си признае няма да го хванат на минутата?! ААА точно затова си мълчат, те си постигнаха целта - почти на 3 март, близо до Плевен и провалят националния ни празник. Атентата на гара Буново също е извършен няколко дена след 3ти!Какво ще се докаже, ще видим, но вече 4ма експерти се изказват за атентат, а 3 вагона да изгорят като клечки от перде?! Моля, моля!

146

Ivelina

преди 16 години

Ако беше атентат, поне една групировко до сега трябваше да е поела отговорността за инцидента, и още една само да си я припише. По цял свят като има атентат и терористичните организации се избиват да си приписват заслугите. Не вярвам да е атентат!! Не трябва да се създава излишно етническо напрежение без реални доказателства!

145

преди 16 години

Във гара Пловдив и Варна и в сладкарница в Сливен и гара Буново!да допълня !80-те години

144

До 136

преди 16 години

Може да се докаже, нищо че е изгоряло всичко, има начини, ако има желанието от страна на компетентните органи. Съгласна съм, че може да е терористичен акт, но чакам да видя дали нашите мили служби ще хванат или поне обявят извършеителите на този ужас!

143

преди 16 години

То и преди години е имало атентати по влаковете и черноморието, но на заловените атентатори в последствие и чешми-паметници им постоиха...Някои знаят за какво говоря! Ех Българио Българиоо!

142

преди 16 години

А за аамет доан и другите, които ми твърдити, че щом са работили за ДС са служили на България, ще ви кажа, че сте много прости! За такива неща като двоен агент чувалили сте? Откъде сте толкова сигурни, че същите лица не са били агенти на Турция? ! ? ! ? ! Турция и всички западни посолства са им помагали с каквото могат! Това са едни престъпници и терористи!

141

преди 16 години

това го е казал пича иронично! прочети другите коментари на чели-недочелите история!

140

Реалист

преди 16 години

"И ти сега искаш да кажеш, че целта на ДС е да затрие българите, и да ги унищожи, и да подпомага терористите...искаш да кажеш че целта на ЦРУ и ФБР е да унищожава собстената си нация, така ли?Или просто ти имаш предвид не ДС а някоя друга тайна организация дето в момента управлява..."Толкова ли си кух или действително си никнал с последния дъжд. Чувал ли си за такива неща, като "Сивите вълци"? Знаеш ли, какво е "Кинтекс"? Какво ти говорят имената Жельо Василев и Тодор Айвазов? А Абузер Угурлу, Бекир Челенк, Мехмед Али Агджа......п/пВъв връзка с последното ти малоумно изхърляне - Да не би ЦРУ или ФБР да са създадени, за да обслужват интересите на някоя друга държава, различна от САЩ

139

преди 16 години

или от перде!

138

анонимен

преди 16 години

Разбира се че е тероризъм влакът не е направен от весник че да се запали от една искра.

137

аз

преди 16 години

Всъщност бяха извънземните! Ми да! Ако щете вярвайте!;)Всичко са невинни, а виновните най-вече;-)

136

DevilishSoul

преди 16 години

135,когато всичко е изгоряло до основи, за какви доказателства може да става дума... А и мислиш ли, че от съображения за сигурност ще се обяви официално? Съмнявам се... но нека почакаме за да чуем...