72

teo

преди 3 години

Ако този закон за фалшивите новини се приеме, ще осакатите БСП-БКП, Мая кОстинбродска и техните производни ! А дано, ама на дали???

71

Ха_хаа

преди 3 години

За истински снимки от д,р,о,н,о,в,е на. евро и кюлчета, ще има ли затвор??

70

До ВИРУС (71)

преди 3 години

Щом нямаш друго питане, отговарям:1. ВМРО е в независима България, защото Македония е част от България.2. ВМРО съществува далеч преди да се създаде СССР, значи, не може да е просъветска.3. Грамотните хора пишат "Узаконен", а не "Озаконен", както пишеш ти.Ясно?

69

Качо

преди 3 години

И какво като е бил с торба Била? Голям проблем. Бил дебел? Голям проблем....дребнави тролчета Каракачанов го е имало преди вас и ще го има и след вас. Живи и здрави.

68

Влади

преди 3 години

След Бойко само от ВМРО може да излезе нещо. Другото е пълен цирк.

67

Bp

преди 3 години

Искат закон за самосъхранение доживот?? Диктаторите.

66

Bp

преди 3 години

==++++майки=шайки

65

Bp

преди 3 години

С такъв еди закон се натискат доживот на главите ни омразните майки управляващи. Дано народът излезе мъдър и не гласува за тях.

64

Анонимен

преди 3 години

ВМРО реално иска да внесе законопроект за политическа разправа с противниците на управляващите. Ако сега имаше такъв закон би трябвало политиците от ГЕРБ и ВМРО да бъдат осъдени, но вместо това мутрите щяха да осъдят опозицията.

63

Вирус

преди 3 години

"Внимавайте за кого ще гласувате"------Това е абсолютно без никакво значение. ГЕРБ не са цвете за мирисане, но която и политическа сила да узурпира властта, всички в България ще са отново на страната на булката.Въпрос към съучастниците тъдява: Посочете КОЙ политик може да замени Баце, при положение, че ГЕРБ не спечелят изборите.Имате думата ! ;)

62

Вирус

преди 3 години

"Какво прави бивш член на БКП на поста 'президент на Република България' през 2021г.?" - според мозъка Цветанов, ВСИЧКИ българи са били членове на БКП."------Това, което правеше и американския гражданин Гошо Пирински, заемайки длъжност в Народното събрание в разрез с изискването на член 93, ал. 2 от Конституцията да има българско гражданство по рождение.Семейството на Пирински, роден в Ню Йорк, беше депортирано от САЩ, поради развиване на активна комунистическа дейност.Наздраве !

61

Койчо

преди 3 години

С този закон караглиганов си прави харакири

60

Вирус

преди 3 години

Спрете с тези затвори!Лема: Никой от тези и/или 'онези' политици, НИКОГА няма да влезе в затвора.Не се тормозете да ги вкарвате там, където никога няма да отидат.Оставете меракът ви да отлежи, като старо вино. ;)

59

Това е да

преди 3 години

Внимавайте за кого ще гласувате

58

Това е да

преди 3 години

До Това еИмам същия въпрос и аз .Какво прави настоящ член на БКП като министър председател?

57

Вирус

преди 3 години

Свещената Библия, казва:"О нечестивецо, първо, извади гредата от собственото си око и тогава вади треските от чуждите."Матей 7:5(Кинг Джеймз превод)

56

БИЛКА

преди 3 години

ЕЙ, Използвана торба от била ти си за затвора !

55

Вирус

преди 3 години

ВМРО съкращение на ВЪТРЕШНА МАКЕДОНСКА РЕВОЛЮЦИОННА ОРГАНИЗАЦИЯ.Ако някой може да разтълкува четирибуквената абревиация по друг начин, моля!Въпросът е, КАКВО прави тази ВЪТРЕШНА македонска революционна организация на територията на независима БЪЛГАРИЯ и ЗАЩО тази революционна организация с просъветски тип е озаконена, като политическа сил в Република България ?!Нямам друго питане!

54

Агент Иване,

преди 3 години

Ти си един доносник,крадец и демагог! и ако трябва някои политици да са в затвора,то ти си в челната 10-ка. То не бяха паспорти,имоти,дъравни поръчки....Мазен толуп.

53

House M.D.

преди 3 години

А Иван сам ли ще влезе в затвора или да му помогнем? Напомням, че от м. май 2000 г. той и баща му Дончо са обявени за престъпници със закон.