69

До Питър

преди 3 години

''Здравият разум на Иран'' ???! Ти чуваш ли се изобщо какви глпости бръщо-леви-ш ?!! Иранците се опитаха да го провокират с масови атаки, след като елиминира оня касапин, но той тактично ги изтърпя да си излеят злобата и да им мине ядът - ето това се казва здрав разум, и завидно дипломатично търпение ! Относно Израел, Тръмп е първият, който успя да помири евреите с арабите, но демагози като теб такива неща някакси все ''не ги забелязват'' !

68

До Питър

преди 3 години

А защо да спрем да повтаряме истината ? И защо искаш ти да ни казваш какво да правим и неправим ?!

67

Питър

преди 3 години

До Анонимен 73Спрете да повтаряте клишето, че Тромбона не е направил нито една война. Израел и здравият разум на Иран НЕ МУ позволиха да направи... За сметка на това той се замеси в най-голямата война в момента в света - в Йемен, направи преврат в Боливия и опит за преврат във Венецуела, продължи да бомбардира Сирия и за четири години уби повече хора, отколкото Обонго за два мандата... Иначе си плямпайте, не ни пречите

66

Анонимен

преди 3 години

До 76Да. Нарича се дипломация.

65

приятели

преди 3 години

Кажи ми кои са ти приятелите и ще ти кажа какъв си! Тръмп нарече свой приятел следните лица: Ким Чен Ун и Путин ----- и двама убийци .....

64

Анонимен

преди 3 години

Не ми липсва,защото как се мяташ,как го правиш... по стълбите го може само памперсът Джо!Така съм се смял с този циркаджия на Шорош!Дано ни разсмива още дълго време!Байдън е уникален комик!

63

Анонимен

преди 3 години

Остинският президент на САЩ е Доналд Тръмп!Най-великият,защото не направи нито една война!Обама и Джо Байдън имат 6 войни в актива си за 8 години,подаряване Крим на Русия и милиони убити!

62

пияница мистик

преди 3 години

Лъже точно като джуджето Убиец и Ким Грух. Те затова си бяха такива дружки тримата и джуджето го искаше още един мандат, за да не го закачат в своеволията. Чудя се колко трябва да си нагъл, когато има статистически факти, които всеки може да провери да твърдиш, че са опонента ти са гласували 66 милиона, а те да са в действителност над 80

61

Анонимен

преди 3 години

Тръмпи е ангелче в сравнение и беше по-малкото зло.

60

Анонимен

преди 3 години

"Доналд Тръмп на сватбено тържество: Липсвах ли ви?"На мене лично ми липсва. Беше най- готиният американски президент, прекрати американските военни действия по света и обяви война сороските медии. Какво повече да иска човек.

59

Офф

преди 3 години

Отново поръчкова анти-Тръмп статия ! Поне да бяхте направили превода както трябва ! Ии...... помествайте ги такива в отдел ''Спонсорирани'' !

58

Питър

преди 3 години

До Анонимен 49Няма начин да слушаш YMCA в услуга на Тромбоний. "Дъ Вилидж Пийпъл" НИКОГА НЕ СА РАЗРЕШАВАЛИ този плазмодий да ползва песента им, дори мисля, че са го заплашили със съд, ако още веднъж го направи без разрешение. Бяха доста бесни, между другото. Както и всички групи, чиито песни са ползвани в кампаните на Тръмп - ВИНАГИ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ.... Да си направи една група THE TUPANARS, за да му пишат предизборна музика, няма талантлив музикант да го подкрепя, освен TWO DOOR CINEMA CLUB

57

РептилАсосиешън

преди 3 години

Човек разбира какво е имал едва след като го загуби.

56

Тръмпи

преди 3 години

Тръмпи ми липсва, бе забавен. ТАККККАА САМ СА СМЯЛ!

55

Палячо

преди 3 години

Горкия пак е забравил да си доизпие белината.

54

Анонимен

преди 3 години

Той даде мотивацията и насърчи яко "малка победоносна война" - гражданска война!

53

да 56

преди 3 години

напиши в гугле operation wrap speed и чети малоумний :)

52

Анонимен

преди 3 години

До Тръмп: Направи опит за добри отношения с Русия и с.корея факт!Кой друг американски президент се е срещнал с Ким?Та те бяха "in love"!

51

Анонимен

преди 3 години

До До 45 Защо мутрите имат пари, защото са много умни ли? Мелания е кокошка под наем. Който е по-богат той си я взима. Никой не я пита.

50

Do 54-tiq

преди 3 години

Господин с ай кю под 70, и ти като Тръмп.Какво ми цитираш тия опорни точки? ала бала портокала, изритаха го на изборите с такава голяма разлика Тръмп! Неадекватните му действия срещу Ковид 19 направи хуманитарна криза в САЩ.