26

Гошо

преди 3 години

Колкото и завода да произвеждат ваксини нищо неще се промени,защото ковид ваксината не създава С Т Е Р И Л Е Н И М У Н И Т Е Т (значи че не се прекъсва инфекциозната верига, а ваксинираните могат да се заразяват с ковид и да предават вируса). Ковид ваксината смекчава само тежко протичане на заболяването, демек като се зарази ваксинирания да не го преболедува тежко. Ама при 95 процента ковид позитивни и прекарващи безсимптомно или с леки симптоми, защо ни трябва масово на всички ваксина?

25

Годжи

преди 3 години

А аз си чистя пушка стара

24

Анонимен

преди 3 години

*** Путин Путев пак ще яде хурката

23

Анонимен

преди 3 години

52 завода и няма ваксини

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Ти май забрави за какво говореше.

21

Анонимен

преди 3 години

Започнала е смяна на магнитните полета на Земята, туй означава че клетките в човешкото тяло също сменят своя поляритет. При някои хора явно това не се получава и имунната система ги разпознава като чужди тела. Хората пак ще си умират и да се ваксинират ще се получат тромбозни засядания тъй като поляритета на клетката не може да се обърне чрез ваксина1 колкото и лекарите да отричат.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21 Ако бяха по - свободни Китай , като нищо Ама имат да произвеждат милиард дози ваксини , така че разбираема е тяхната заетостЕдна Великобритания си внесе над 8 000 мед сестри покрай кризата , така че за биенето на ваксините и гастарбайтерите се оказваш правДа не говорим за огромния брой чужденци работещи в Западната здравна система

19

Анонимен

преди 3 години

Светлината в края на тунела означава, че си умрял. Ваксинирай се сам с тия ваксини, евроурод мръсен

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19Викаш, Китай дойде да направи тия ваксини и да пусне тия заводи, завалиите.А пък тия гастарбайтерите, те бутилират ваксините и те ги бият.:)

17

еврейски отпадък

преди 3 години

БОГ ДА ПАЗИ ЕВРОПА

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10 виждаме го колко работи Запада . Спрат заводите за маски и спирт в Китай , Запада остава без маски И така със всяко друга стока Ако не са гастарбайтерите , реколтата ще гние по полетата . Изнежените не може да ги хване човек за полска работа Все чака Запада - на САЩ да го пази , на Китай , Индия и други страни да му произвеждат стоките , на Източна Европа да му прибира реколтатаСегашният Западен човек е срам за предците си

15

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"По времето когато тоя е бил шеф на една фирма, двама служители в Париж са се самоубили в рамките на месец-два поради преструктуриранията му."Сигурно са били некадърници като теб и са ги съкратили, а френската отговрничка по троловете не е могла да им намери работа като на теб, щото си нямат русофили текезесари във Франция.

14

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовБе не знам "ко стана", *** Европа яко дърпа пред другарчетата ти от руското ТКЗС.Скоро ще ти остане да си повтаряш тая фраза тук, докато хората са по морето.:)

13

Анонимен

преди 3 години

До Смехурко"За справка Кубинската здравна система е на първо място в западното полукълбо."И като е най-добрата, защо продължителността на живота е на 38мо място в света?А са остров, който е на практика вечно лято и пей сърце?

12

game of magic

преди 3 години

Тоз `вирус` е лабораторно моднат,от болен мозък демоничен,ваксини сатанисти пробват,а геноцида е фармакологичен !

11

Смехурко

преди 3 години

Куба има 5 ваксини, доставя на Венецуела. Няма ли да поръчате кубинските ваксини?За справка Кубинската здравна система е на първо място в западното полукълбо.

10

Анонимен

преди 3 години

Както обикновено, накрая ще се окаже, че комунистите само приказваха, а Запада само работи .....

9

Станишката

преди 3 години

Добър Вечер, Циркаджии!

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Хохохо. Викаш, разбрахте, че скоро ще има изобилие и вече не искате едни определени, а досега, понеже има недостиг, ревахте, че ще приемете каквито и да е?Мдаааа, русофилчетата още колко пъти ще се сгънете?

7

хахо

преди 3 години

Тоя май си вярва...