15

Giannis Maheras

преди 3 години

И ЦЯЛАТА ИМ ДНЕШНА БРЕГОВА ИВИЦА--Е НАША ГРЪЦКА ВОДНА ИВИЦА..ОТ АНТИОХИЯ ------- ЧАААК ДО ПОНТОС ТРАПЕЗУНДА И БАТУМИ КОЛХИДА .ТУРЦИЯ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ДОСТЪП ДО ВОДА И МОРЕ...ТОВА Е ГРЪЦКА ИЗКОННА СОБСТВЕНОСТ..И ПАК ЩЕ СТАНЕ, ПАК ЩЕ БЪДЕ .

14

Giannis Maheras

преди 3 години

Турците не са морски хора..ТУРКОСА НЕ ПОЗНАВА ВОДАТА..ТЕ НЯМАТ ТРАДИИЦИ В МОРЕТО И ВОДИТЕ .ТУРЧИНА ИДВА ОТ ПУСТИНИТЕ НА СРЕДНА АЗИЯ..ТУРЦИТЕ СА НОМАДИ..ПАСАТ ОВЦЕ И КОЗЕ...ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ ТУРКОМАНИ--ОВЧАРИ И ЧОБАНИ .В ОСМАНСКО ВРЕМЕ---ВСИЧКИТЕ ИМ МОРЯЦИ И ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ВОДА И МОРЕ---Е БИЛО САМО ОТ НАС ГЪРЦИТЕ .ПИРИ РЕИС Е ГРЪК ПО ПРОИЗХДО И ЕТНОС .МИМАР СИНАН Е ГРЪК ПО КОРЕНИ И ЕТНОС . БАЩА МУ СЕ Е КАЗВАЛ ХРИСТОС , родом от ИКОНИАС или КЕСАРИА .

13

Анонимен

преди 3 години

Има такава държава!!!

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9,не точно. Просто последната случка със заседналия кораб кара мисирките да се заглеждат повече в такива новини. А и вдига трафика щото хората веднага правят асоциация и влизат да четат. Всъщност дребни инциденти като този в Турция могат да се нарекат ежедневие.

11

Богомил

преди 3 години

Подгответе се за сайбер пандемията... Хората, които измислиха корона пандемията , сега говорят ,че трябза да се подготвим за сайбер престъпления в близко бъдеще. хакерски атаки, причиняващи спиране на тока на реактори, на ел. централи, на градове, проблеми в захранването на болници и всичко свързано с това...Помпи за вода, отопление, осветление, телефони, печки и т.н Всичко това ще се случи много по-бързо от ковид пандемията.Заредете се с вода, храна, топли дрехи и всичко необходимо.

10

У

преди 3 години

Погледнах за какво става дума-Корабът е на MSC-Тина, голям контейнеровоз. Пристанището е Амбарли-от сев страна на Мраморно море-практически в града. Това е едно от най-лесните пристанища за заставане, подхожда се от трафик лентата на север и направо до кея. Кейовете са на едни пилони направо в морето. 100% човешка грешка или са пробвали нещо без буксири. Успели са да раздерат цялата предна лява част.

9

Анонимен

преди 3 години

Те се блъскат, пък ние ще плащаме по-високите цени на нефт и стоки.

8

Анонимен

преди 3 години

Тия с корабите карат като луди напоследък.

7

Анонимен

преди 3 години

Ти гледай кво става с Бидоня, с единия крак е пътник.

6

Анонимен

преди 3 години

Едното с другото не са сравними.

5

Анонимен

преди 3 години

Пристаищата за турските моряци са като дърветата за булгарските шаф'ери.

4

Минчо Празников

преди 3 години

Обявявам месец март за месец на контейнеровозите!Имат още два дни да си покажат всички магарии!На 1-ви април старитра новото шоу - "101 начина да затриеш контейнеровоз"

3

Чичо

преди 3 години

Най-вероятно е изскочило внезапно пред него и не е могъл да спре. Съсипаха ги тия пристанища!

2

Анонимен

преди 3 години

сигурно не го видял или е заспал на волана

1

Шафйор

преди 3 години

Ама за там дрегери няма, нали така!