442

ББ

преди 3 години

До Старчески домнаселението...свободни предприемачи,силни и свободни хора,бачкат здраво...децата им и те,имат справедливи правила и ги спазват,имат армия която пази домовете им,имат независима и справедлива съдебна система...и си плащат за това...твоите,деца къде са,ти кой си...можеш ли си купиш памперсите...или дъщеря ти им се налага да проституира в някое "лошо" население за да ти ги купува...нещастнико

441

ББ

преди 3 години

моля ви...спрете децата си...опашките пред руските посолства от желаещи визи...са километрични...всеки с гънка мозък да си направи изводите за манипулациите на кгб и събоманите

440

ББ

преди 3 години

кгб и дс троловете четат фактите както дявола евангелието...е "здравият"путин...нещо манекен...с палтета от "инвентара на кгб от 70-те",с трактори от същият инвентар и същата година...кечист...да заповяда в която си избере зала в САЩ и с който си избере кечист...рибар...е хвана сърбия и РСМ,ама Народа на Русия...в бедност и болест...минава диктаторите от 20 век...позор...та с пози няма как да стане...да си избере щат от Съюза и да си мери ВБП...щастието и Свободата на хората населяващи ги..

439

sorry

преди 3 години

Е,няма място за паника!Другарят Путин му го пожела,а в смисъл... на скоро ще си одиш!

438

Анонимен

преди 3 години

А фашистите от Twatter не изтриха ли веднага поста му, с последваш бан?

437

Анонимен

преди 3 години

Не е наред? Стига ве, това е шокиращо!!!!! Сериозно ли?!?!?!

436

Дядката се пери,

преди 3 години

но ще вкуси от Новичока на Путин, не знае с кого си има работа!? Дано изкукалата му глава не запали нова война!

435

ББ

преди 3 години

на война като на война г-н Президент...Свободен и Справедлив Свят...Бог ни дава Живота!!!те ..китай и руската им провинция ни обявиха биологическа война...агресия по сайтове...самолети без обозначителни,отчаяна агресия на човеко убийци,свалете ги г-н Президент...време е за Пречистване...време за Катарзис...има Бог и той ни дава животите и Свободата...не дължа нищо на путин и господарите му от китай!!!

434

ББ

преди 3 години

До Старчески домхаха..бедни духом...справка чичко гугъл...ценности...да си фен на азис...не е ценност,да лъжеш и убиваш за путин за евтини рубли също не е ценност...така умря тръмп ...и той предаде САЩ за рубли и умира бавно и мъчително,същите съчинения плющяха СССР против Президента Рейгън...и ги погреба...факт е ,че САЩ си направиха равносметката и ще играят безкомпромисно...време е за Катарзис,милиарди се молим за Катарзис г-н Президент на САЩ!

433

Старчески дом

преди 3 години

Тръмп беше номер 1! Много нестандартен, истински. Това *** как го избраха, не знам, направете си сметка какво е населението там.

432

Анонимен

преди 3 години

Пено, как се казваше оня германец дето ми взе акъла? - Алцхаймер!

431

Анонимен

преди 3 години

До бай Пешо,бай ***, трябва и ти да си като бай Дън, с деменция и тежко късогледство , та не видиш най-голямата ,около 1/7 от земната суша държава на картата ахахахах..., сберете се това дементите и се правете ,че я няма!

430

Ако баба ти...

преди 3 години

До Пешо.Ти къде си сега. Русия я боли болитото какво ти си мислиш и подобвни.Толко я нема,че и си представа нямаш.

429

Snorky

преди 3 години

Администрацията на Белия дом както и дълбоката държава се придържат строго към плана. Ако пък Бай Дън не подаде оставка можем да се досетим какво следва...

428

До Шушумига

преди 3 години

Там са още по-зле нещата.

427

По-опитен

преди 3 години

Добрутро!

426

бай Пешо

преди 3 години

До Ewiak RyszardСамо че Русия вече я няма на геополитическата карта - вместо това имаме Китай!

425

Анонимен

преди 3 години

Алцхаймер???

424

Ewiak Ryszard

преди 3 години

Къде отиваме? В Библията се казва: "В определеното време [северният цар = Русия] ще се върне." (Даниил 11:29а) Русия отново ще има военни бази в чужбина. Това означава също отслабване на САЩ и велика криза. Ще се срине не само еврозоната, но и ЕС и НАТО. Тогава също много страни от бившия Източен блок ще се върнат към военен съюз с Русия.

423

Анонимен

преди 3 години

Само на ме ли Байдър ми прилича на мумия?