32

антифеминист

преди 3 години

Смешно е как дори тукашните медии пишат за подтиснатите жени, но когато се говори за матриархат милеят от кеф. Стига сте *** сливите им, *** са всичките !

31

.

преди 3 години

Добре е да пишете по-често за тези неща. Преди години наш'те златотърсачки масово се женеха за араби. После осъзнаха, че парите вървят с бой, ограничния, малтретиране и посещения отзад. Добре е, че вече се ориенираха я към богат грък, я към чичо-германец, холандец или няй-малкото - унгарец. Умна е наш'та златотърсачка. Умна жена - умни деца.

30

11111

преди 3 години

До АнонименЯвно нищо не си разбрал.

29

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-***, комплексиран и нереализиран е един мъж, толкова повече иска да доминира и унижава жена си, децата си и който друг може. Тези мъже не искат достойна съпруга, с която да се гордеят, уважават и която да е равностоен партньор, а робиня, над която да издевателстват, когато не са в настроение, а това е често при този тип. И в БГ и по света е често срещано, особенно ако жената е финансово зависима от мъжа.

28

Анонимен

преди 3 години

Катар и страните от Персийския залив са на светлинни години от нас във всички области, да тичаме срещу тях не мо'ем ги стигнем, а като се замислим по-задълбочено - вече и югоизточна Азия и половината страни от Африка ни изпреварват.

27

Анонимен

преди 3 години

До Въпрос 13Така ли пише там? Брей! А пише ли в подробности какво да си правиш с придатъка, като ти покаже среден пръст жената без права, а?

26

Анонимен

преди 3 години

Хахахахахахаха....Големи коментари, голями мозъци :))) Повечето са писани от някакви импотентни дядки, другите ако са по-млади вероятно са грозни или дебели и жените не им връзват, та затова са станали женомразци :))) Има само няколко смислени коментара - на "турчето" и на "жена". Всичко друго е лeш. Явно най-простите коментатори, дето бяха в Блиц са се преместили тук, че там забраниха коментарите

25

Турчето

преди 3 години

Самид Ахмед и Хасан , вие защо ползвате компютри като всичко покрай тях е измислено от атеисти? Ползвайте си каруци и т.н. Те са измислени от религиозни като вас!Защо крадете интелектуалните постижения на съвременната цивилизация?

24

Турчето

преди 3 години

Наистина си има доста *** народ който си дърпа назад. И в България вече има такива тъпанарии които се надъхват покрай бежанците, като изказалият се по-долу капацитет. Нашите турци навремето си бяха големи пичове и нямаше такива глупости.

23

Анонимен

преди 3 години

Джо Байдън няма ли да им помогне?

22

sa

преди 3 години

Заради тази ситуация блокирайте бойкотирайте световното първенство по футбол в Катар, ужасно е това да се случва в 21 век? ***

21

Ахмед

преди 3 години

Жените в Катар си живеят разкошно. Много правилно им пречат да бъдат семки, инфуенсър и всякакви други аморални уж съвременни жени.Да си гледат семействата , морала и традициите.

20

Анонимен

преди 3 години

Явно до там искат да ни докарат с тая пандемия. Сега ни чакат да свикнем с маските, а после ще ограничат малко по малко правата ни, докато не ни превърнат в жени от Катар...

19

до 25 Жена

преди 3 години

а ти за какво си кадърна, освен ако не си дебела, за креватни нужди на някой кадърен?!

18

мхм

преди 3 години

жените и без това за нищо не стават, ако ги нямаше, човечеството щеше да е на хиляди години еволюция

17

Шаши

преди 3 години

Меркел нали има всички права. И какво стана? Терор на германците. И на Европата.

16

Анонимен

преди 3 години

Моят Бог ме е направил астралопитек според вашите внушения. Щом е такава волята Му-така да бъде. Искате да седнете на нашите места, но само с фалшивата *** или т.н.клитор няма да стане. Ваш баща е дявола и изпълнявате неговите внушения. Такива като мен са войни от хилядолетия и в гена ни е да умрем за идеалите си, ако се наложи дори в неравен бой и ужасни мъки. А не да се нагаждаме за всяка ситуация по *** продажно. Никой *** като вас не сме да си изрази реалното мнение в очите ми.

15

Анонимен

преди 3 години

Като гледам - не им е зле на Катар. Значи им трябва малко демокрация - първо гражданска война, после права на жените, после права на ЛГБТ и тогава ще са стигнали нивото на България. Ххахахаха. Такъв срив не е лесен!

14

Анонимен

преди 3 години

Катар ли???Звучи ми като заболяване на горните дихателни пътища!Например в резултат от коронавируса щам SARS-CoV-2!

13

Анонимен

преди 3 години

Нищо не знам за Катар, освен че платиха и наеха треньорите ни, натурализираха български състезатели и сега са световна сила във вдигането на тежести.Демек имат пари и нефт. Друго не знам за Катар.