14

Али Ръза

преди 3 години

булката бива

13

Тикволандия

преди 3 години

Кой го е грижа за приоритетите им. Нямат никакъв шанс да минат 4-те процента. И по-добре, освен за патерица на Бойко за друго не стават.

12

go back to reality

преди 3 години

Тези вън от парламента , подписват се под всичко без да четат

11

Анонимен

преди 3 години

Първи приоритет-да научат английски.За останалите си има други хора.

10

Анонимен

преди 3 години

14-ти е най-голямата овца сред стадото овче, на такива овце се крепи властта, обещания, обещания и след това грабежи и пак грабежи ! "Царят" на изказа и глу'постта Д.Пенев /Пенев-политик, Боже опази това малоумно стадо овце / щом им е в листите всеки с мъничко мозък би разбрал какви крадци са в тази коалиция от нагли измамници и народомразци !

9

Анонимен

преди 3 години

безплатни лекарства за пенсионери над 65 увеличаване на пенсиите минимум с 200 лв. пакет от мерки за подпомагане на малкия и среден бизнес''ВОЛЯ И НФСБ'' ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВАС 24

8

Койчо

преди 3 години

Първия и най важен приоритет е магарето да не влезе при бай Ставри който страшно много е зажаднял да люби политик

7

Факт

преди 3 години

Единствено и само в аптеките и бензиностанции на този измамник, може да се плаща в брой?!?!? До кога НАП ще му лиже дирника, и няма да им сложат пост терминал? После някой да говори, че това не е пране на пари.

6

Анонимен

преди 3 години

Лелеее що пари наля Магарешки, само и само да не влезе в затвора.....Свобода за г-н Магарешки и неговата вярна съпруга булка Черкезица...

5

ПАПАНЕ

преди 3 години

ЛАПАНЕ и пак ПАПАНЕ. Това са им приоритетите. А, и това техните така наречени "лидери" да избегнат затвора

4

русенец

преди 3 години

Да направят и държавни ЕРП-та за по-евтин ток, да направят държавни земеделски стопанства за по-евтина храна. Всъщност да слизат от Балкана и да да установят народна власт. Дядовците им вече са го правили! ...Една мисъл не ми дава покой. Колко пр*ст трябва да е един народ, че да му даваш такива обещания и да очакваш да те изберат?

3

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Как какви???!!! КРАЖБИ !!!

2

Анонимен

преди 3 години

'увеличаване на пенсиите минимум с 200 лв. веднага след влизане в управлението'и откъде ще ги вземете тез парикато гроб погреба икономиката?

1

Анонимен

преди 3 години

Тези и ГЕРБ правят правителство и позитанските убитаци и другите клоуни продължават с троленето до безкрайност.