8

Анонимен

преди 3 години

Щом все още си го спомня отпреди 33 години, явно добре се е справил.

7

Анонимен

преди 3 години

Сега е момента Боко да осъди Мата Хари (Мата Космата), но сигурно не е за показване:)

6

Анонимен

преди 3 години

Със сигурност девойката някой е спонсорирал за да се присети че преди 33години е била изнасилена!Дори и да не го докаже с Главният прокурор е вече свършено,подал е оставка и с този случай трудно ще бъде прокурор!

5

Анонимен

преди 3 години

Ми нашия СиднЕЙ изнасилва своя Вомбат дето сключи брак с него скоро но не се намесва никой защото това се водело ,,семеен въпрос,,

4

Анонимен

преди 3 години

Гадев всяка вечер му водят 12 годишни девственици и никой нищо

3

Сплескан натовец

преди 3 години

Ми то така всяка може да каже че съм я изнасил 90те години или 2000-те когато съм бил млад и тийнеджър!Значи всяка съученичка дето съм щипнал в училище по дупето може да ме съди ,няма давност така ли ????Всички мъже сме изнасилвачи ,без значение !Metoo# е социално инженирана хава на кулководите да всеят бразда между половите ,сега мъжете ще ни е страх изобщп да се забъркваме с жени ,в следстие по малко деца и бракове и депопулация,елементрано е бе хора ,многофронтова атака срещу човечеството!

2

Анонимен

преди 3 години

При тях оставки. При нас същите плачат и за затвор, обаче си лешперят на свобода, че дори и длъжности си заемат и с власт разполагат.

1

кога

преди 3 години

Кога ще има оставки в България за това и за други престъпления? Хр. Иванов е засега единственият министър, който сам си подаде оставка, защото Боко Тиоквата излъга и спря съдебната реформа. Запомнете единственият досега подал сам оставмака заради неизпълнено обещание към избирателите, провалено дори не по негова вина.