17

Анонимен

преди 3 години

До Бай ПешоИ как мерките ще помогнат да се излекуваш бе, мало умник? И на какво ще помогнат мерките? Да умрат повече хора от мизерия и отчаяние, отколкото от вируса? Ходи паси овцете на село и не давай акъла като го нямаш.

16

Анонимен

преди 3 години

Ами ревете на Бойко Борисов. Нали той реши, че България ще изнася лекари? Изнесе лекарите, изгони медицинските сестри. Много ясно, че ще сте на предела.

15

Анонимен

преди 3 години

Спешна помощ е на предела от поне 30 години,всеки който е работил или има познат работил в там го знае. Докато им давате заплати на лекарите като за портиер или продавач в магазин така ще бъде и по-зле. Направихте им заплатите на лекарите на 1500 лв. . И смятате, че.сте постигнали чудо.Няма как аз да отида да работя там. В Фантастика на каса взимат повече. Не искам да казвам,че заплатата в магазина е достатъчна, и че работата е малко,но за спешна помощ е подигравка и бих предпочел магазина.

14

Бай Пешо

преди 3 години

Всичи които ми говорят че това е смешно грипче, за вас може да е такова. За много други хора, обаче това не смешно грипче, а има и такива които не са го преживели. А за ваксините, много моля. Погледнете статистиката на починали след ваксина, и на такива с тежки увреждания след ваксина. Такива ги има както при Астра, така и при РНК ваксините. Защото те не са тествани, и ние сме опитни зайчета. На този етап ваксини няма, и само мерки помагат. Като овладеят пандемията, нека ваксинират.

13

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Добре фантазирате, бях ви повярвал за момент даже...Явно парите не миришат, та се продавате на глобалистката шайка за жълти стотинки вероятно.... У нас явно професор е диагноза, а не титла защото професионализма на професорите в нощ не струва и пет пари...

12

MaйMyнaтa

преди 3 години

До До 2Пий ракия и ако не ке опрайш, эначи си китайска сглобка 13сто качество

11

Анонимен

преди 3 години

При нас зимата имаше повече пациенти, за сега има места. В София няма достатъчно медици. Там в бърза помощ сигурно е лудница. При нас в малкия ни град е транспортна фирма един вид бързата помощ. Взимат и бонуси. Макар, че просто правят превоз.

10

Анонимен

преди 3 години

Тиквите имаха 1 година да се подготвят и пак нищо. Да събираме пластмасови капачки и за кисл. маски ли?

9

До 2

преди 3 години

Ами не е" смешно грипче" да ти кажа .14 ден съм като разбит хем съм с леки симтоми.До обяд си добре,след обед-леш.Ту имаш темп.-ту на моменти,не.Няма край направо.Разби ме и края му не се вижда.

8

Prima

преди 3 години

Българопитекът не започне ли да се задушава, да бере душа във вируси не вярва. Не спазва мерки, не иска да се ваксинира. После, ако презяпа и не го приемат в спешното псува държавата, а ако умре, роднините му бият докторите. Да не си лекар на този *** народ. Тук трябват тояги като в Индия. За съжаление.

7

Alo, Katelieva ??

преди 3 години

Не бяхте ли на предела и на предното интервю преди 10 дена?? Все едни и същи лафове по телевизиите . То ако ви слуша човек ще реши че сте без-ПРЕДЕЛНИ ...

6

анонимен

преди 3 години

Защо плюеш жената бе ......., тя дори ти говори за разхлабване на мерки, но не дайте да плюем, защото сме долни и подли душици! Съгласен съм , че докторите ги е страх да връщат пациенти, то и мене ще ме е страх, всеки върнат може да заведе дело, ако после се влоши, което всъщност е доста често!

5

анонимен

преди 3 години

Пада ви се! Всички или почти всички врещите срещу доктори, професори, вирусолози, не искате ни ваксини, ни мерки, дори и маски, но при малко закашляне се тъпчете по болници, дето докторите от страх да не ги съдите ви приемат за щяло е нещяло. И това ви е малко.......

4

Demonaz

преди 3 години

Камионите,чувалите. Линейките наредени в Португалия,военните камиони в Италия, ковчезите в Германия. Всичко е пълно не виждате ли ? Само ,че камионите в Италия бяха на американски военни в Германия ковчезите бяха закупени за всеки случай, а Португалия просто линейките бяха спрели една до друга. Вервайте им племе робско. Заслужавате съдбата си.

3

Бавна Помощ

преди 3 години

Ако не можете да се справите, НАПУСКАЙТЕ!К'во ми мрънкяте, нали за това получавате заплати?!

2

До 1

преди 3 години

***.....

1

Анонимен

преди 3 години

Вчера в центъра на малкия провинциален град Пазарджик гъмжеше от народ въпреки че заведенията не работят,а те ми пишат тук че едва ли не всеки втори е в болница заради смешното грипче..