21

Анонимен

преди 3 години

Бях свидетел на урок по български език в 10 кл.Мъка!Мрежата засича,не се чува,учителят изпитваше ученик,който не даде един верен отговор,но получи 5.50!?И двамата разчитаха на кофти интернета.Всичко е проформа!А освен това ,за лични разсъждения в писмена форма,тип анализ,са наказвани със стотни поради дребни грешки.Текучеството на учители също е масово и непрекъснато,децата от 1кл.не сварват да свикват на различни МУТРИ изисквания,както и на различни личностни черти и педагогики,10г.следя...

20

МОН

преди 3 години

Правим се на интересни и имитираме процес на мислене до последния момент. Мноого трудно решение!

19

до 18

преди 3 години

Баби, ако се учеше от само от учебник, нали знаеш, че няма да ни трябват учителите! А сега, с дистанционното обучение - ние бабите заместваме/доколкото можем/ учителите!

18

Давайте ваканцията!

преди 3 години

В условията на пандемия, и ежедневна информация за болни,починали и безкраен стрес, спрете тормоза над децата. Проявете поне малко човечност, по възможност!

17

До 17

преди 3 години

Бабо, ти защо му решаваш домашното. Обучение се нарича. В учебника всичко е обяснено. Има примери, има и отговори. Вие им решавате на децата домашните да се фукате, че били умни и им правите меча услуга.

16

Анонимен

преди 3 години

Моля Ви, спрете с това дистанционно обучение! Аз съм баба на шестокласник. До сега се спрявах със задачите за 6 клас, но откакто минахме решаване на задачи за степенуване - закъсах. Дайте ни почивка! И ние сме хора! Нека учителите си влязат в ролята на учители и да обясняват, като преподават! Все пак съм учила преди 45-50 години!

15

Do 14-ti

преди 3 години

Нито български знаеш, нито правилна пунктоация, нито половината от думите, които изписваш... ти явно си от тия идиотчета. Само мрънкате. После като ги пуснеш тия мозъци в обществото се ***. Никакви родители не сте. Обратно в Слънчака да духаш в тоалетните. То не става да зобиш амфетки и после да искаш твойто да е умно. То от коя е паднало, че да е различно от оригинала.

14

Анонимен

преди 3 години

"... Всичко зависи от родителите и от учителите. Добрите деца се радват на добри родители и на добри учители!"Точно така!Децата си учат яко с техните взискателни учители.

13

Анонимен

преди 3 години

До: Нека родители - социопати не дават оценки от името на останалите - нормалните родители . Имам две деца и мога да кажа ,че дистанционно обучение е абсолютна пародия и няма никакъв смисъл. Има смисъл за родители на деца ,които по принцип са слаби ученици и благодарение на тази извратения ще се сдобият с по - висока диплома . Мама чете зад камерата - идиотчето пише ...______Вие може да го правите, ние не.На камера и звук? При нас се учи повече от присъствено.

12

Анонимен

преди 3 години

който иска да уи си учи и сега, който не и преди и сега си е ***

11

Анонимен

преди 3 години

Do 11 Децата от 1 до 4 клас са учили без прекъсване . През декември 3 седмици дистанционно и 5 дни коледна ваканция и един ден междусрочна . Каква грипна си измисляте ? ДЕЦАТА ОТ НАЧАЛЕН КУРС ИМАТ НУЖДА ОТ ПОЧИВКА !!!!!!

10

Анонимен

преди 3 години

Уважавайте старчоците. Те са вашето бъдеще!Всичко зависи от родителите и от учителите. Добрите деца се радват на добри родители и на добри учители!

9

до 4 и 6

преди 3 години

Истината е по средата. В училище се учат много излишни неща и сега действително по-лесно се изкарват оценки по някои предмети. Но пък така ученикът може да се фокусира върху приоритетните - при нас те са математика, физика, информатика, английски и български. Оптимистите, които смятат, че трябва да обявяваме нулеви години до края на епидемията явно не са научили достатъчно в училище, за да им е ясно, че и следващата учебна година ще е такава. Трябва спешно да се търсят работещи решения.

8

Анонимен

преди 3 години

Аз съм свръх доволен от дистанционното обучение. И двете деца вече имат шестици от горе до долу. Засега се справям сравнително лесно със задачите,като дори написах малка орограмка, която заглушава и кара микрофона да не реагира на моят глас и този на децата. Това се налага, поради нуждата да си говорим когато имат тест, контролно, или класна работа. Включената камера, не е никакъв проблем, при добро желание, лицето може да е произволно,видимо,или невидимо. Знания се придобиват, шесторки да има

7

тъй де

преди 3 години

Айде нема нужда, че след това ще ги накарат да учат до средата на ЮЛИ.

6

До 4

преди 3 години

Нека родители - социопати не дават оценки от името на останалите - нормалните родители . Имам две деца и мога да кажа ,че дистанционно обучение е абсолютна пародия и няма никакъв смисъл. Има смисъл за родители на деца ,които по принцип са слаби ученици и благодарение на тази извратения ще се сдобият с по - висока диплома . Мама чете зад камерата - идиотчето пише ...Но като гледаме премиера и интелекта му ( по - скоро липсата му) май това е целта!!!

5

Системата НЕ работи

преди 3 години

Децата не се справят с ученето онлайн. Нулева учебна година и след епидемията да започнат нормално учене и присъствени учебни занятия. С тези пропуски не трябва да ги пускат формално в следващ клас. Не е никак толкова важно дали ще грабнат мечтаната диплома за средно образование с 2 или 3 години по-късно.Да се порадват на младостта и детските си години сега. Хартийката за средното могат да я придобият на 18, 19, дори 21 годишна възраст. Никакво значение после цял живот ги чака само работа.

4

Анонимен

преди 3 години

Ще помоля старците, които пишат тук да не дават оценка на образованието! Разбираме, че сте бясни на внуците си, не ги искате около вас, но ние родителите знаем по-добре какво е положението! Децата се справят, системата работи, колкото и да не ви се вярва на старчоците тук!

3

Анонимен

преди 3 години

абе удри ваканция до другата пролет и а не ги мислим учениците - стига с туй влез излез

2

Анонимен

преди 3 години

а не бе ще върнем всички ученици за два дена и после пак половин месец ваканция