7

Анонимен

преди 3 години

По времето на бай Тошо всекидневно си ходех на работа с такси. 20 ст. беше на киометър. 10 км. 2 лв. Сега за 10 км. сигурно ще ми свалят кожляка. Браво на тези дето ни докараха дУмУкрацията да им го фостенцата смръд.ливи.

6

Анонимен

преди 3 години

Бакшишите ще си гризат гумите от глад с тези изпълнения скоро.

5

Taню

преди 3 години

Едно време редовно ги ползвах, сега ме е гнyс.

4

Бакшиша

преди 3 години

Сега, то е ясно, че не допсниците в сайтовете не плащат много пари ама все пак дайте малко по сериозно! По високата стартова тарифа /първоначална такса/ не е РАЗРЕШЕНА, а стана ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. И има защо! Преди 20-на дена видах публикувана касова бележка на бакшиш от Русе на цена 2.19 лева. При първоначална такса 2.00 лева. Таксито е поръчано по телефон за да вози клиент за 160 метра!!! Някой е изминал 2..3... километра за да обслужи клиент за 160 метра!

3

Анонимен

преди 3 години

Веднъж да върши пандемията и да пуснат нощния градски, тези гладни ще умрат.Има метор, има нови и хубави автобуси, има и вело алеи.Пълен бойкот на алчните, бездарни и самозабравили се бакшиши. Няма да богатеят на наш гръб!

2

Бай Пешо

преди 3 години

При тези цени вече никога няма да им се кача в колите на бакшишите. В такси не съм се качвал от повече от година, и при сегашната обстановка нямам и желание, защото не искам да влезна и аз в онази статистика на заболели, и т.н. Моля никой да не ми говори че вирус няма, защото аз познавам хора които са го изкарали, даже познавам и такива които неможаха да го изкарат, и отидоха в черната статистика.И не стига че риска за здравето е огромен, ами и затова да плащам повече няма да стане.

1

Анонимен

преди 3 години

От една година не съм ползвал таксита и съм много добре....Не мисля и в следващите години да ги ползвам, така че да си надува цените, колкото искат...