110

Анонимен

преди 3 години

Поредната дивотия. Хората искат плаж, не барчета.

109

Анонимен

преди 3 години

До бардакГнездо на *** и сводници - мутри

108

И

преди 3 години

Трябва да има повече барчета и заведения, за да може плажуващите да подпомогнат по-добре родния бизнес. Пък който иска слънце - да си стои на терасата в къщи :)

107

Георгиев

преди 3 години

Нека има барчета на плажа,но да са приятни и отговарящи на плажни...,а не кичозни чардаци с пластмасови цветя и птици...Това са си направо шкембеджийници....

106

концесионер

преди 3 години

Не е ли по-добре 6% да са оставени за плажуване ,останалите да са за барове,ресторанти,дискотеки?

105

бардак

преди 3 години

За сметка на морала!

104

Анонимен

преди 3 години

Цената ще е рекетираща.При Тошо рекет нямаше.Сега всеки е наострил секирата.

103

качеството

преди 3 години

Така и така са полупразни що са ви по големи.Никога не съм използвал цената на сянката в бг шезлонгите сутрин и вечер ги мият с химически отрови.Това е чист рак.Винаги съм си купувал на място 2.бр чадъри по 25 лв ,а плажа е идеален шезлонг.Чадърите на тръгване го оставям при хазяите в малка китна квартира в която хазяйката ни прави всеки ден салати с истински домати и краставици направо от реколта в двора.Обяд свестни ресторанти риба,морски деликатеси кафе от хубави кафе машини с много мляко.

102

Скънка до #104

преди 3 години

Умственият ти капацитет е колкото на гълъб.

101

Скънка до 105

преди 3 години

Най- накрая един мислещ човек. Адмирации!Ако ще ходим в Гърция , Италия, Турция, ни трябва троен бюджет. Ако ще почивам клошарски, не-мерси!Ама друго е да кажеш бях в Гърция, кво ми говориш за Черноморието.Бол от комплексари, слабисти.Аре газ към Декатлон, хладилните чанти са на промоция. После до метро за лютеница и саламчета.(Не включвам групата пт хора, които наистина Знаят как се почива в чужбина. Те просто не броят дали швзлонгът е безплатен или не).

100

Анонимен

преди 3 години

Хаха, родните дестинации били нискобюджетни.. Ами, да ви питам всички, които ходите в северните части на Гърция, какви дестинации мислите, че са гръцките за западноевропейците? Същите, които идват тук, ходят и там. Нали ви знам повечето, как стоите на две салати пет човека и идея си нямате какво биха ви чули ушите ако знаехте гръцки. Лежите по шезлонгите по цял ден на едно фрапе. Не ви искат, ама такъв и техният туризъм, като нашия. Богатите се привличат по друг начин. Не се правете на баровци..

99

Скънка до Иван #101

преди 3 години

Еми, така се прави. Поздравления.Аз харча на плажа около 150 лв(включително обяд за около 50-60). Не искам нито да готвя, докато почиваме, нито да нося нещо, нито да бия 15 минс пеша, за да си го купя. В Гърция това са около 150-200 евро на ден.Кое не е ясно?

98

Роумингар

преди 3 години

На българско море не стъпвам.За последен път бях някъде преди 20 години. Беше отврат - мръсотия, ***, модератори от днеса, мутри, чадъри и шезлонги, бариери, такси за преминаване, селски тарикати смятащи се бизнесмени...Сега чета и чувам че става все по-лошо.Само в българия съществува "цена на сянката".Българския туристически "бизнес" за си навре чадърите отзaд.

97

Иван

преди 3 години

До 96 Do #92Има различни хора, някои седят на едно фрапе, аз харча около 50 евро на плажа -картофки, бирички, сладолед и сокове за детето и жената. Готиното там е че има абсолютно спокойствие и на никой не пука колко харчиш, не като нашите шебеци да ти пишат тоалетна в консумацията и да ти броят залците. Разбра ли смисъла на нормалната почивка? На плажа няма бедни и богати! Това го има само в българските мутроглави ***! И е нормално до Теслата да стой 20 годишен голф, в Италия на им пука...

96

Анонимен

преди 3 години

Това ли е най-същественият проблем на министърката и туристическият ни бизнес - цената на сянката?? Ами тогава ще си стоим във времената на Балкантурист и ще идват само пияндета и неплатежоспосбни туристи от чужбина, докато не си махнат капаците от очите и не погледнат цялата плачевна картина на Черноворието, за която тук да се напише няма място!

95

Кобилкина

преди 3 години

АЗ КАТП СИ НОСЯ ЧАДЪР И СТОЛЧЕ И НЕ ЩА ДА ЛЕЖАПО МРУСНИТЕ ВИ ЗАРАЗЕНИ ШЕЗЛОНГИ КОЛКО ЩЕ МИ ПЛАТИТЕ А ХЕМ ЕКО ХЕМ БИО

94

Българин

преди 3 години

1 фрапе - 3,80 и към него следва да ми се полага чадър, шезлонг и бутилка минерална вода. А не държавата да събира зверски концесионни възнаграждения, а концесионерите да са принудени да ги събират от нас.

93

Анонимен

преди 3 години

На плажа ни чакат, да ни изпразнят джоба и пукнат тъпанчетата със силна музика

92

Do #92

преди 3 години

Е аз не ви разбирам. Там цял ден на едно фрапе ли стоите(лежите)? Не харчите ли пари на плажа? Аз съм за да направят чадъра и шезлонга безплатен при консумация ( бил съм няколко години на Созопол на такъв плаж), но вие го изкарвате, че отивате на плаж в Гърция и не харчите и стотинка. Аз на плажа постоянно консумирам нещо, не лежа с хладилната чанта под врата

91

Boby

преди 3 години

Хахаха, кой ходи още по нашето море бе, само лудите мазохисти...