19

Анонимен

преди 3 години

Преходът започна с идването на пирамидите от света. Днес сме в началото на нов Преход.

18

Анонимен

преди 3 години

Либертарианската икономика на иваннейков и каролев взема парите от глуппаците и печелят тарикатите. Няма регулации, закони, дивият пазар решава всичко. Така е в Африка, Индия и Латинска Америка. Дивият пазар е цар.

17

Дзивко

преди 3 години

Схемата е много добра, най много са израелски собственици на такива фирми, регистрирани са офшорни зони. Обикновено в България са колцентровете, лапета говорещи английски звънят през интернет в чужбина ( не бях чувал за България),не звънят в щатите щото могат да ги погнат, представят се с фалшифи имена със славянско окончание (заради акцента) и искат да инвестираш от порадъка на 200$,после те прехвърлят на брокер.., търгуваш във виртуална среда и накрая губиш, пари никога не можеш да си върнеш.

16

Анонимен

преди 3 години

"Глобал Маркетс е втората фирма на Джабаров и Моллов

15

Анонимен

преди 3 години

Голдън спирит асет мениджмънт е фирмата на Моллов

14

Анонимен

преди 3 години

До 9Нямаш си и най-малка пеедстава, за какво говприш ....

13

Анонимен

преди 3 години

"Ако са завлекли прокурори и съдии, ще получат справедлив съдебен процес."По-скорп щяха да са убити, без никакви сериозни разлседвания след това.

12

Българин

преди 3 години

До Православен славянинМи айде, де? Кво чакаш?

11

Див врачанин

преди 3 години

Лакомията на българина за лесни пари е безкрайна.Абе,ей така,ако може нищо да не правиш,ама бръже да направиш пари.Е, няма как да стане.Сутринта слушах по Нова една мераклийка за бързи и лесни пари-заможна, може би,ама БЕЗУМНО прosта офца...Еми...не ми станА жал.Ама ич!

10

пияница мистик

преди 3 години

А ако искате да се изживявате като брокери и борсови играчи, в никакъв случай не се доверявайте на български инвеститори, завършили в елитни западни университети. Гаранция са интелигентни крадци с бели якички и са по-умни в тази сфера от вас. Почвайте да следите борсовите индекси на компаниите и си инсталирайте "Робинхуд" и през него търгувайте с акции. Може пък да ударите джакпота с някоя нова, прохождаща фирма и да станете милионери :)))

9

Анонимен

преди 3 години

Моллов в сравнение с Мента е кокошкар....

8

Анонимен

преди 3 години

Няма как да инвестираш без риск да загубиш всичко. Това е положението. А брокерите ако са като посочените в статията, отпиши си парите със сигурност. Не можеш да прецениш дали насреща имаш читав партньор, няма как да стане.

7

пияница мистик

преди 3 години

Не съм специалист по финансовите операции и изобщо в тази сфера, но съм гледал поне 10 филма, в които ЛИЦЕНЗИРАНИ инвестиционни посредници уговарят хората да им дадат парите си, те да ги завъртят в купуването на перспективни акции и така да им ги увеличат, срещу някакъв процент. Понякога става, но повечето пъти хората изгарят с парите си и не може нищо да направят. И брокерите никой не ги преследва или съди за измами. Просто неуспешна сделка и липса на нюх. Дотам

6

Анонимен

преди 3 години

Тия в Сравнение с Бездомника и Баце са отчаяни Кокошкари. Дилетанти. Некадърници.....

5

Анонимен

преди 3 години

Моллов е и финансов съветник в комисия Бюджет и финанси към Народното събрание.

4

Стефанов

преди 3 години

Ако ги бяха изправили пред съда още преди няколко години, когато Господари на ефира няколко репортажа за въпросния Джабаров, нямаше да има още стотици измамени. Сега каскетурата направила удар. Разкрила измамници. Да бяхте питали Боби Ваклинов, той ги разкри години преди вас. Пародия.

3

Партийния дом

преди 3 години

А Горанов, Ананиев и половината чиновници от министерството на финансите, кога?

2

?!?

преди 3 години

Ако са завлекли прокурори и съдии, ще получат справедлив съдебен процес.

1

Моля прочетете

преди 3 години

А за тероризма в Перник срещу неудобни на Борисов и Гешев ще пощакам още 1 година може и век!Егати съдебната система и служби, направени за удобни и неудобни престъпления!