58

Анонимен

преди 3 години

Напред, Българи! Швецкия рекорд ни чака!

57

БАЙ ГАНЬО ЖУРНАЛИСТ

преди 3 години

203 са починалите, кааак случайно са ги пропуснали цензурата на гхробарите. ГЕРБдепесето се даказа с гробарството си напълно.

56

Анонимен

преди 3 години

а колко са починалите?

55

Анонимен

преди 3 години

Ситроен колата на победителите

54

КРЪЧМАР СМЕТКОВ

преди 3 години

ПРАВЯ СИ ЕДНИ КРЪЧМАРСКИ СМЕТКИ. ЗА ДА СПРЕ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА ВИРУСА Е НЕОБХОДИМО 70% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ДА ИМА ИМУНИТЕТ. АКО СМЕ 6 МИЛИОНА, ТОВА ПРАВИ 4 МИЛ. И 200 ХИЛЯДИ ИМУНИЗАЦИИ. АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ СЪС СЪЩИЯ ТЕМП ОТ 2383 ДОЗИ НА ДЕН ИЗЛИЗА ЧЕ ПОСЛЕДНАТА ДОЗА ЩЕ СЕ ПОСТАВИ СЛЕД 4 ГОДИНИ И 9 МЕСЕЦА.ДА НИ Е ЧЕСТИТА КАМПАНИЯТА, ТОГАВА!

53

zlobarq до 45

преди 3 години

Най малко са толкова, в момента огромна част от болните или не търсят въобще лекарска помощ, или като в моя случай след обаждане до личния получават отговор, че друго няма какво да е, няма нужда от тест, антибиотик,аспирин, вит. д, авирон и стой си вкъщи, ако има нещо пак да звънна...

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"И вируса си почива в неделя като гледам числата."Не бе, лекарите си почиват и не ходят по отделенията. Понеделник минават, броят труповете и вторник излиза статистиката.

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"а ако една държава е закъсала при 700 души в интензивни отделения"700-е с Ковид не отменят останалите заболявания. Всъщност - при 700 души в интензивни отделения съм склонен за повярвам, че поне 7000 други са за болница.

50

бойко

преди 3 години

само лъжи и цифри измислени, румънците се събъждат, ние спим и ревем .... време ни е https://romaniatv.net/live

49

Анонимен

преди 3 години

И вируса си почива в неделя като гледам числата.

48

Анонимен

преди 3 години

Не могат да докарат впечатляваща бройка починали и вече не ги и споменават.Плашат ни с бройки заразени, но и там е голямо напъване. Повечето не се нуждаят от лечение, а ако една държава е закъсала при 700 души в интензивни отделения, някой трябва да подаде моментално оставка.Ако стане война или дойде истинско бедствие, какво ще правим с ранените? Грижим се за 1000 души, а другите да умират,така ли?

47

Анонимен

преди 3 години

Умрели, умрели, колко да са умрели? Та ние нямаме дори 2 промила умрели. Бройката трябва да стигне 5-10%, за да се очистят повечето пенсии и да облекчат бюджета. След това се организират сафарита за ромове (тунинговани индинци от Индия), и след това почваме да си оправяме държавата.

46

Анонимен

преди 3 години

а кво ще стане, ако имаме локдаун още 1 г.? Ще намаляет ли "слич1аите"?Ами погледнете за тази 1 г. какво стана - с 4 локдауна слу1аите скочиха стотици пъти!!! Миналия март ни сртахуваха ,че ще мрем я ко при 50-60 заразени, сега сме с по 10 000!

45

Анонимен

преди 3 години

Всички ваксинирани, с проявени признаци, трябва да се карантинират за 14 дни, без значение дали тестовете са отрицателни!Голям кошмар е във ваксинираните екипи. Масово са болни, но не са карантинирани. И тези, които по една или друга причина не са ваксинирани, са сериозно застрашени. Луда работа! В държавите с масова ваксинация хората бяха в карантина!

44

Анонимен

преди 3 години

До Случаен минувачДиктатурата лошо нещо ли е ?

43

Анонимен

преди 3 години

24% положителни, значи от 7млн население 1.6 млн души, още поне токова преболедували не са влезли в статистиката. С това темпо до края на годината достигаме 70-те %.

42

Анонимен

преди 3 години

Мерките на правителството дават резултат.

41

Случаен минувач

преди 3 години

До 41 МутафчийскиС удоволствие ще те напердаша, ако те пипна.

40

Случаен минувач

преди 3 години

Престанете да плашите хората, бе! От сплашването до диктатурата има само една крачка! Или целта ви е хората да се уплашат и да не гласуват? А? Май точно това целите - само твърдите електорати да отидат да гласуват и с ниска избирателна активност пак да си спечелите изборите?

39

Мутафчийски

преди 3 години

Граждани и селянки, сиреч ***, четете ли какво става? Взехте ли да се изпотявате и да получавате конвулсии? Ще ***, ама яко ще ***! За това няма да чакате нещата да се влошат съвсем! При положителен тест за корона директно в Пирогов при другаря Балтов! Той ще ви излекува с коктейл от 4 антибиотика, 2 кортикостероида, 2 антикоагуланта, 5 имуностимулатора, ремдесивир, дексаметазон и още 7-8 медикамента, чиито имена са фирмена тайна! Препоръка на института Роберт Кох-Германия! Муааахахаха!