59

Анонимен

преди 3 години

До Словянин"Впрочем по повод възрастта - руският президент е с 15 г по-млад от полукатерещият се по стълби Бай Байдън."Какво казваш, 78 (възрастта на Байдън), минус 15 = 69 (възрастта на Путин)?Другаре, на вас и математиката ви е като всичко останало: повлияна само от мечтите ви и нямаща нищо общо с реалността.

58

Анонимен

преди 3 години

Глупаво изглежда всеки който се боцка!

57

Krom

преди 3 години

До Чебурашка 66 - друго си е на заплата да масажираш задните части на американския д.ъртак с език, а? Това, че изтриха коментара ми те определя като служител на тая пропаднала "медия". Тъжно.

56

Анонимен

преди 3 години

На тоя не му вярвам и на една казана дума

55

Krom

преди 3 години

До Чебурашка - е как ме определи като "русофилче" бе, льольо? За това защото не "славя" всичко задокеанско? А не се изхвърляй моля. Колкото до Русия - едва ли ние сме тези които да "съдим" страна с ресурси и международно влияние. А пък на Байдън много му отива да го каже, бивайки президент на държавата където служителите на най богатия човек - Джеф Безос верно са на купони поради мизерните подеяния които им плащат. Така че бъди малко по безпристрастен, ако можеш.

54

Анонимен

преди 3 години

Русофилският планктон да взима пример от вожда си и да се ваксинира, стига драскахте!

53

Krom

преди 3 години

Колкото до статията - първите четири думи от израза са завършено изречение. Другото е за разкош и омъгляване. И така, "...Путин не се боцнал..". Тоя параноик заградил се отвсякъде с охрана и стена от мълчание да се е боцнал?! Как не! Тоя го е страх от сянката му. Героичните клипове в Сибир издават вманиачен диктатор, искащ да покаже себе си като кръстоска от Иля Морумец и Супермен. Действията му обаче за друго говорят.

52

Анонимен

преди 3 години

Изразът на Путин беше че тия които се боцкат пред камерите са май муни и той няма да стане такъв. Истената е че той е в толкова окаяно състояние физически че не смее да си покаже треперещите ръце.

51

Боцко

преди 3 години

Жу - жи, боц - боц.!.

50

Krom

преди 3 години

До Чебурашка - съвсем ясна се изразява. Само дето не помни сина си, и се спъва по три-четири пъти по стълбата на самолета. Джо Байдън, да ти кажа е нещо като Брежнев в последните пет години от властта си - кукла на конци удобна за кукловодите си. Така че, не скачай като Матросов да го браниш. До края на мандата му ще стане съвсем ясно за какво е "предназначен".

49

Словянин

преди 3 години

Който и да е водач на Русия, яко боцка изврате-ните западняци. Днес Николай Малинов, водач на русофилите от "Възраждане за Отечеството" е в Москва. Днес или утре има среща с Владимир Путин. Впрочем по повод възрастта - руският президент е с 15 г по-млад от полукатерещият се по стълби Бай Байдън.

48

реалнафантазия

преди 3 години

До 22,Излезнаха записи, как украинците пренасят танкове. Прогнозите са, че началото на лятото ще се опитат да си върнат днр и лнр.Коя страна има правото обаче? :)

47

БАЙДЪНА

преди 3 години

изглеждаше направо потресаващо по време на първата пресконференция. След 60 дни реанимация и гигантските усилия за него в предизборната борба да остане жив 10 внимателно подбрани журналисти - 9 жени и 1 ***. Подбрани въпроси, предварително съгласувани, написани отговори. На старчока му дали листчета с порядъка на въпросите и отговорите. Да не вземе да обърка да отговаря с отговор номер 5 на на въпрос 3. На всичкото отгоре КАМИЛАТА седеше наблизо като СПЕШНА ПОМОЩ, ако нещо се обърка

46

Анонимен

преди 3 години

Тука поддръжниците на режима на путин много бъркат понятията русофил и русофоб.

45

ни са знай

преди 3 години

Овчо русофобско остроумие!С примеси на укро. Хайде обърнете плочата най-сетне, да стане весело и на русофилите!

44

Анонимен

преди 3 години

Така изглежда още по-глупаво. Може и един стакан водка да е ударил и да ни казва, че било ваксина

43

Тоя

преди 3 години

и преди и след ваксинацията си изглежда глупаво

42

Анонимен

преди 3 години

А иначе като се прави на Рамбо в тайгата не изглежда глупаво?Но, както казвах и по-рано: не го прави, за да започнат да го "предизвикват" и изведнъж да се "окаже", че е сниман. Иначе е ясно, че вакиснацията е станала с ваксина Пфайзер в ампулка на която пише Спутник. КГБ номерата ги знаем отдавна: и за играта съ снимането и за това с какво се е ваксинирал.Иначе диктаторите са страхливи и със сигурност се е ваксинирал.

41

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не се е чипирал, ако се беше чипирал щеше вече да е освободил Навални и да е върнал Крим на Украйна. В момента няма никаква връзка с главния сървър на Бил Гейтс.

40

СПОКО БЕ

преди 3 години

Чебурашке не се притеснявай за ПУТИН. Глей си БАЙДЪНА и се моли за здравето му.