12

4719

преди 3 години

гледах състезанието,отново фамозн лилаво/розов фарс .лъскави каруци.

11

Анонимен

преди 3 години

До 11Когато приказката на Простия човек, като тебе свърши....започват обидите. Прекалено си елементарен да водим разговор за този спорт. Личи от 100км, ще не го разбираш. Единственото което разбираш е да хейтишш, защото си неудачниккк :)))

10

Анонимен

преди 3 години

Днес видяхме, как таланта на Хами победи целия редбул. Абсолютно показно, колко огромен талант е това момче. Гледах Сена, Гледах Шумахер , но Хамилтън е друго ниво.

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Е, в Люлин не сте чували за Хамилтън. Там знаете Цеца и Преслава.

8

точно

преди 3 години

. заради тоя афро-..т.н., спрях да гледам Формула1 !!!

7

Анонимен

преди 3 години

Кой е тоя хамилтън? Не съм го чувал дори. Да живее най великия пилот Михаел Шумахер!

6

F1

преди 3 години

Пак ти!!! Забрави да кажеш кой накара Макс да върне позицията,не е Маси нали? Верстапен казва че може да направи 5 секунди разлика(евентуално наказание) биковете омазаха нещата!

5

АнонимеН

преди 3 години

ФОРМУЛА 1 ИЗГУБИ МНОГО ОТ ПРЕСТИЖА СИ СЛЕД КАТО ШУМАХЕР СЕ ПРЕВЪРНА В ЗЕЛЕНЧУК!! ВСЕ ОЩЕ НЕ МОЖЕ ДОРИ КЛЕПАЧИТЕ НА ОЧИТЕ ДА СИ ОТВАРЯ САМ!!УДАРА КОЙТО Е ПОНЕСЪЛ ШУМАХЕР СИГУРНО Е БИЛ ТОЛКОВА СИЛЕН, ЧЕ МОЗЪКА МУ СЕ Е РАЗКАЧИЛ ОТ ВРЪЗКИТЕ!)-----------ИЗВОДА Е, ЧЕ ИМ ТРЯБВА НОВ СВЕТОВЕН ШАМПИОН ЗА ДА СИ ОПРАВЯТ РЕНОМЕТО!!!!БОГАТАШИТЕ ЩЕ НАПРАВЯТ ВСИЧКО ТОЯ ХАМИЛТЪН ДА ВЗЕМЕ ПОНЕ ОЩЕ 1 ТИТЛА

4

пак аз

преди 3 години

Това е началото на края на измисления сър. Не оспорвам неоспоримите му качества на най-добър в пазенето на техниката и гумите, ама такъв подарък от маршалите не съм очаквал да му дадат. Макс го надви по всички правила. Черния мина 15 пъти през ония завой и нищо не последва, а Макс мина веднъж и го накараха да върне позицията. Ф1 е върха на корупцията в спорта. Такава подкрепа на мерцовете е просто недопустима. Отдавна се замислям да спирам да го гледам това недоразумение. Отврат!

3

Георгиев

преди 3 години

Давай шампионе!!!! покажи на малкият б****к как се кара и кой е истинският шампион. Давай Люйс!

2

Ф1

преди 3 години

Браво Люйс!!!!!!!

1

АнонимеН

преди 3 години

ТОЗИ ИЗЛЪГА ВСИЧКИ, ЧЕ УЖ НЯМАЛО ДА СЕ БОРИ ЗА 9-ТА ТИТЛА :DЗА ДА НЕ ГО СМЯТАТ ЗА ГЛАВНА ЗАПЛАХА КАКВАТО Е!