32

Анонимен

преди 3 години

Това е лицето на капитализма.За крадците затвор в чужбина с откраднатото, за тези, които построиха България, от камиончето по една гореща супа.

31

Германска пивоварна

преди 3 години

Браво на тези млади хора - тук-таме се появява малка надежда даже и у нас

30

Анонимен

преди 3 години

Момиченцето е добре възпитано, каза го по детки - когато правиш добро се чувстваш хубаво....:))

29

Анонимен

преди 3 години

Ти хубаво се оплакваш, че имаш висше образование, а сега се бедна, ама я кажи, преди 30 години скачаше ли по площадите, викаше ли ююю-ееес-еййй, ююю-ееес-ееей като ви докараха Бил Клинтън в София на митинга? Или едното няма нищо общо с другото може би!

28

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДанъците на запад за бизнеса са плоски, и не само на запад, ами навсякъде. Прогресивния данък е само за работещите на заплати.

27

До 25

преди 3 години

Там нямало разбити улици и бездомници... ! Ама ти изобщо ходил ли си там бе човек, или ако си ходил, ...е било само на екскурзия ?

26

Анонимен

преди 3 години

По време на соца нямаше нужда от такива камиончета. Цените в хранителните магазини струваха стотинки и всеки можеше да си напазарува храна. В днешното мутренско време храната стана лукс. С 20 лв нищо неможе да купиш за семейство от 4 човека. Но за сметка на нас един *** пълни шкафчета с пачки от по 500 еврови банкноти и кюлчета злато. Приготвил ги е за барселона когато го подгоним там ще бяга от народнота лУбов.

25

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе ми дрънкай глупости,бизнеса не е освободен от високи данъци на запад,те плащат повече данъци от работниците.И не ми сравнявай обстановката на запад с мутренската обстановка в България! Там няма разбити улици и населени места,бездомници(освен ако те самите не искат),липса на помощ и солидарност!

24

Колко

преди 3 години

Точно и ясно го каза момиченцето - "Мотивира ме... сърцето" !

23

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАбе стига с твоите искания за данъци, данъци трябва да плащат богатите, а не тези със заплата или приходи до 10 000 лева!--На запад при демокрацията и капитализма над 2500 евро заплата вече плащеш 50% данъци и осигуровки и парите отиват за по бедните чрез социалните механизми на държавата за да има ураввновиловка, а бизнеса е освободен от високи данъци. Само в комунистическа България държавата товари с такси бизнеса, а за работниците е плосък данъка.

22

Анонимен

преди 3 години

Я си вървете в изсраел там си правете благотворителност про дажници

21

ха ха ха

преди 3 години

Видеото е велико. Ето България след 30 години демокрация и западно партньорство! Поповете се кръстат по улиците и се занимават със светска дейност да разрпеделят материални блага а децата от малки знаят - има бедни, има и богати, аз сега съм богато дете и раздавам храна на бедните, аз съм много добро дете и помоагам на бедните.

20

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАбе стига с твоите искания за данъци, данъци трябва да плащат богатите, а не тези със заплата или приходи до 10 000 лева!Взимат милиарди от ЕС, а няма нищо вложено от тези пари в работни места,в човешкия капитал,в бизнес,в подобравяне на условията на живот в страната,парите не отиват по предназначение!

19

Анонимен

преди 3 години

Живи и здрави тези, които правят това.

18

Христо Ботев

преди 3 години

Филантропия! Благотворителност! Колко души шарлатани покриватъ своите мръсни дела чрез тия благозвучни думи, които не принасятъ никаква съществена полза на мястото, дето се те практикуватъ, ако полето на тяхната деятелность и да е обширно. Благотворителността не може да изкорени злото, тя не обяснява причините на страданията на човечеството, не унищожава тия причини, а лекува само следствията. Тя само затуля устата на гладния, приспива страдащия и приучва недоволния на робство и на търпение.

17

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПри бай Тошо нямаше гладни,защото всички работеха или учеха,нямаше и голяма разлика в заплатите.Кавито печалби изкарваха промишлеността,селското стопанство,енергетиката,транспорта,науката и т.н.,отиваше за подпомагане на населението,а не в частни чекмеджета и за яхти на 1% от населението!

16

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе само в софия,не само преди избори, но и в цялата страна трябва да се помага на нуждаещи се и хора изпаднали в беда!Според мен е най-добре да възложат на църквата да развиват такава дейност,--Подкрепям. И да се въведе прогресивен данък както на запад, за да се помага на тази дейност. На запад със средна заплата вече плащаш 50% данъци и осигуровки, а тука и 700 лева и 3000 лева - винаги 10%. Заплати над 2000 лева трябва да се оплагат с 50% данък както е на запад при капитализма!

15

Анонимен

преди 3 години

При Тодор Живков децата не даваха топла храна на бедните, а поповете си стояха в черквите. При соца децата излизаха сами и играеха да тъмно без да дават обяснения на родителите къде ходят и какво правят и с кого играят. А когато детето не се прибираше за вечеря родителите сядаха спокойно без никакви грижи на масата да се хранят и казваха - остави го, като огладнее, то само ще си дойде.

14

Анонимен

преди 3 години

Не само в софия,не само преди избори, но и в цялата страна трябва да се помага на нуждаещи се и хора изпаднали в беда!Според мен е най-добре да възложат на църквата да развиват такава дейност,защото те са из цялата страна или просто да им дават земи,техника,машини,сгради с които да развиват селско стопанство и част от продукцията да бъде продавана,а друга раздавана на населението като топла храна.С приходите да се грижат за хората и за ремонт на църквите.

13

Анонимен

преди 3 години

По времето на Тодор Живков Москва не ни отпускаше пари и доброволци за топла храна на бедните, а сега е ЕС Брюксел ни отпуска топла храна и доброволци децата да хранят бедните!