241

СПОМЕНИ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ

преди 3 години

13.6.2007г- портал ЕВРОПА- ПОРАДИ ВИСОКАТА СТЕПЕН НА КОРУПЦИЯ БАРОЗУ ОБМИСЛЯ СПИРАНЕ НА БГ НАД 4 МИЛИАРДА ЕВРО, ЧАСОВЕ ПО РАНО ФАЙНЕНШЪЛ ТАЙМС ПОМЕСТВА ЮНСКИЯ ДОКЛАД НА ЕК ЗА ПРОВАЛА НА БГ ПРАВИТЕЛСТВО И ШИРЕЩАТА СЕ ПРЕСТЪПНОСТ, КОЯТО ЩЕ СЕ ОТРАЗИ НА РАЗВИТИЕТО НА ЦЕЛИЯТ РЕГИОН И ЩЕ ГО ТЕГЛИ НАЗАД.

240

Анонимен

преди 3 години

Няма грешка. Само дето не е ясно колко чекмеджета и сейфове са напълнени от благодарните фирмаджии рабогещи по европроекти без обществени поръчки.

239

да попитам

преди 3 години

какво става с кьщата в барселона ,мис бикини и ***?

238

От ден, на ден,

преди 3 години

простащината му избива на челото, заприлича на истински бай Боко, пр ост на макс!

237

САМО ГЕРБ И В ЕС

преди 3 години

250- БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРИКЛЮЧИ В ЕВРАЗИЯ С ВОЖДОВЕ КАТО КОПЕЙКИН, ПИНОКИО, ГНОМЧИК, ОБИЧАЩИЯТ ФОНТАНИ, ЧЕРЕПЧЕТО, ЧЕРВЕНИТЕ МАФИОТИ, НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА- ПАРДОН ИМА ТАКЪВ НАРОД- ВСЕ ОТБОР ЮНАЦИ, КОИТО ИСКАТ ДА ВЪРНАТ ДЪРЖАВАТА НА КУЧЕ ВЛАЧИ ДИРЯ НЯМА- Е НЯМА КАК ДА СТАНЕ.

236

Анонимен

преди 3 години

Само си помислете какво ще остане след него - има ли един читав и почтен човек в цялата идьотска котерия, наречена ГЕРБ ?

235

Сата НАТО

преди 3 години

България е приключена с "вожд" като този на снимката. Още един мандат ще доубие всичкото човешко достойнство останало у българите. Борисов е малкото връхче на айсберга, а цялата маса под него са тонове тьпи пхтки, мазници, биковци, гърневци, фашистващи доктори и докторици, магарешки винкели и "патриоти", на които ще купи изборите, само от инат, да покаже, че трябва да е неговото.

234

Оберщурмбанфюрер

преди 3 години

Само Бат Гойко шъвъ упрай. Давай Баце! Мачкай наред, за да те уважават.

233

Анонимен

преди 3 години

Ние много добре знаем, как се харчат европейските пари и те много добре знаят, затова създадоха европейската прокуратура.

232

Мда

преди 3 години

Тука може да помогне само решение тип Чаушеско...Докато не видят Баце оцъклен,хората няма да се освободят от страха.

231

Вирус

преди 3 години

Гърците са по-напред от нас.През 2011 година европейското финансово разузнаване разкри, че Гърция плюс част от Бяло море са покрити с маслинени насаждения.Става дума за някакви си един милиард осемстотин и петдесет милиона евро.Разследването беше изхващало, че дори покривите на къщите са с маслинени насаждения и... нищо.Да не става дума за другите милиарди, които нашата съседка дължи на доста евродържави.Тарикати излязаха комшиите.

230

БАНко

преди 3 години

СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ДО 03.04 ЩЕ НИ БАЛАМОСВА И ТОРМОЗИ !!!ПОЗОР СИ ТИКВО !!!

229

Анонимен

преди 3 години

Да се беше отчел в парламента, мишок. Но вече е късно. Идва възмездие хаха

228

ПроСоТо

преди 3 години

уморих се да ме трият тая вечер!Такова чудо не е било до сега...заради "04.04"?..както и да е!..Щом *** не щат тука "ВЕЛИЧИЯТА", в които е "И хляба и ножа",отивам при Владо.Там поне БАЛТИЯТА не я размахват!..Чао и лека вечер!

227

Емо

преди 3 години

ТОЗИ НЕЖНИЯ ДИОНИСИИ АКО ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА ЦВЕТНИТЕ ДЖУКИ ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ЗА НЕГО....

226

Анонимен

преди 3 години

Браво на ГЕРБ Пловдив. Вие там сте супер!

225

ГЕРБ Пловдив

преди 3 години

Що за същество трябва да си, за да разпънеш черен чаршаф пред родния дом на човек? Пред дома, в който живеят децата и внуците му? Ето това е мутренско поведение!!! Това е фашизъм!Това е границата с геноцида, бесилките и ковчезите! Не, това не е демокрация. Това е цинизъм!И не, това не са нормално протестиращи хора, това са куклите на конци на истинските мутри и на мафията! Системата ни убива, не знам как имате очи да гледате семейства си, след като се продадохте.

224

Анонимен

преди 3 години

На гербавите им остават седем дена да лъжат и да пръскат отрова. Разсекретеният и публикуван докладна американското ЦРУ за югославска Македония от 1950 година на практика оневинява БКП от измислените обвинения на фалшиви демократи повтаряни вече 32 години.

223

Анонимен

преди 3 години

И защо всеки, който не харесва този пл0ндир, трябва да е от БСП. Този е само върха на айсберга. Всички били досега в политиката трябва да бъдат избито по принципа на Пиночет - на стдион, а после китайския вариант с трансплантация на органи.

222

Анонимен

преди 3 години

Хайде Бойче, една седмица ти остаба братле! Стягай багажа! И не само ти ами и твоите крадливи мутри, тролчета и гъ*олизци! Стига толко кражба! Свърши се вече!